- 17 Nisan 2014
- 754
- 45
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #5.841
ohhooo o gelene kadar yıne olur hafta sonu:):) ben Allah bılıyorya hıc test yapmadan sogan kuru yapmak ıstıyorum cunku hamıle kadınlar hıssedermıs ben hıssetmıyorum bebek falan
Hayır bıtanem garantı olsun yapma uzulursun hatta direk kan yaptır ondan sonra rahat rahat yaparsın aklında şüphe kalmasın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kan testıne artık utanıyorumadım cıkacakk
Cıkmaz be kuzuum farklı hastaneler denersiiin olma mıı😂
Hangi ay nerden yumurtladıgına gore dıyolar bitanem ama nerden bilcen çok zorr
bızım chuche :) kurstadır sonrada sonrada sodalı pocanın pesıne duser:) sende yoksunkııı
Kızlar bthcg 30cıktı ikiye katlamış ilk 6.27 ikincisi 14.97 bugun ki 30 ıkı gun arayla yaptırdım ama ıkı gündür kanamam devam ediyor sizce bu neden oluyor kızlar o kadar kana rağmen tutunmuş mu yani :))
gossıp secıdo :) ben gunluk pogaca yerım canım 2 gunluk yemem hahahahahem bana bak test yapmadan sogan kuru yapma oyarım senı. bız burda ıkınıyoruz bebe olsun dıye sen garantı olmadan kur yapam dıyosun. cık cık cık olmaz taam mı
Yok ya olsa hissederim ama atesim 36.1 e cikti sabah ooctum hatta simdi dondurma yedim olctum 36.2termometreyle fantazi
ben dun aksam bıraz sırt ustu yattım sonra saga dondum :) ewet canım ya bılmek cok zor.. bazen dıyorum acaba su an mu sperm gırıyo yumurtanın ıcıne :)
Yok ya olsa hissederim ama atesim 36.1 e cikti sabah ooctum hatta simdi dondurma yedim olctum 36.2termometreyle fantazi
heheheh :) hamıleysen kac olması gerekıyo kı 40 mı :)
Evet hamile kalip olluyorsun hatta Allahim ya hic ciddiyet yokkk
Valla biz elimizden geleni yapıyoz bitanem girmiyosada artık bulamıyo demekki karanlıkkk😂
Evet hamile kalip olluyorsun hatta Allahim ya hic ciddiyet yokkk
Ahhh bu kızzz be çidoşuum sesli güldüm sizee😆
ahiahiahaia bak demetım senı de guldurmusum :)
Ahhh bu kızzz be çidoşuum sesli güldüm sizee😆