Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

ohhooo o gelene kadar yıne olur hafta sonu:):) ben Allah bılıyorya hıc test yapmadan sogan kuru yapmak ıstıyorum cunku hamıle kadınlar hıssedermıs ben hıssetmıyorum bebek falan

Hayır bıtanem garantı olsun yapma uzulursun hatta direk kan yaptır ondan sonra rahat rahat yaparsın aklında şüphe kalmasın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Hangi ay nerden yumurtladıgına gore dıyolar bitanem ama nerden bilcen çok zorr

ben dun aksam bıraz sırt ustu yattım sonra saga dondum :) ewet canım ya bılmek cok zor.. bazen dıyorum acaba su an mu sperm gırıyo yumurtanın ıcıne :)

bızım chuche :) kurstadır sonrada sonrada sodalı pocanın pesıne duser:) sende yoksunkııı

gossıp secıdo :) ben gunluk pogaca yerım canım 2 gunluk yemem hahahaha hem bana bak test yapmadan sogan kuru yapma oyarım senı. bız burda ıkınıyoruz bebe olsun dıye sen garantı olmadan kur yapam dıyosun. cık cık cık olmaz taam mı

canm gebelıgın daha cok yenı :) hayırlı olsun canım :) degerlerın guzel yukselıyo ama baya bı yukselmesını bekleyene kadar dınlenmen gerekıyo. doktorunla da konus mutlaka olur mu. bebısıne ıyı bak :)

Yok ya olsa hissederim ama atesim 36.1 e cikti sabah ooctum hatta simdi dondurma yedim olctum 36.2 termometreyle fantazi

ben dun aksam bıraz sırt ustu yattım sonra saga dondum :) ewet canım ya bılmek cok zor.. bazen dıyorum acaba su an mu sperm gırıyo yumurtanın ıcıne :)

Valla biz elimizden geleni yapıyoz bitanem girmiyosada artık bulamıyo demekki karanlıkkk😂

Yok ya olsa hissederim ama atesim 36.1 e cikti sabah ooctum hatta simdi dondurma yedim olctum 36.2 termometreyle fantazi

Termometreyle yasar olduk arkadasım yaa 😆ben bu sabah olcemedim sabahı merakla bekliyorum artıyo mu diye

ahiahiahaia bak demetım senı de guldurmusum :)

Ayneeen kuzucuuum yaa led le aydınlatsak falan da bu kadr ugrasmasak😃benmde tam bi hafta kaldı yaaw gecse inşallah biii

Yormlarnza ihtyacm var kizlar stresten uyuyamiorm normalde ben 20 25 gnde bir regl oluyrm. Mays ayinin 24 de regl.oldm bu ayin 15nde akintyla karsk bir damla kan geldi sadece o gnden beri regl olmadm idrar testi yaptm tek czgi napm bn.smdi off

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…