- Konu Sahibi basbelasiyim
- #5.801
baharmı eger oyleyse temmuzda gelıyor bebısler
temmuzda ogrenırsek hazıranda tutmus demektır :) temmuzda tutsa da olur hazıranda tutsa da :) mewsımler degısıyo zaten yıldan yıla :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
baharmı eger oyleyse temmuzda gelıyor bebısler
Yok kuzum özel hastane yaa estetik yaptırdı kralıcem göğsüne onu bekliyoruz oaşa paşa😄çıkmaz dimi bi hafta sonra canımı yakmıyım boş yere bu arada özel msjda foto atılmıyo dimi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
temmuzda ogrenırsek hazıranda tutmus demektır :) temmuzda tutsa da olur hazıranda tutsa da :) mewsımler degısıyo zaten yıldan yıla :)
kız olsunda bosver mevsımı Allah allahh ayrıca sen nerdesın hatunnn
kacgun kaldı senın canım 1 haftadan azaldı mı ? ınsallah hayırlısıyla gecer gıder de bı daha adet olmazsın :)
Aminnn amiiin bitanemmm yaa inanılmaz gogus sancım var gbı su bi hafta gecse rahatlasamm inşallahh
Sen naptın balım yumurtlayabıldın mi😃
ewet canım bahara denk gelecek yazın hamıle kalırsak :)
yawrum kurstan 3 gbı geldım club wardı bugun conversatıon.sonra komsum mcagırdı kahwe ıcmeye.ordan geldım ewe hemen sıteye gırdım. bırazdan da pogaca yemeye gıdıcem :) komsum yapmıs :)
ya kasıklarım agrıyo benım ıdrarımı bıle nerdeyse kasıla kasıla yapıcam hee :) dun rezene cayı ıctım gazı atayım dıye. ama gazım en fazla delıge kadar gelebıldı. ıkındım ıkındım atamadım
kızlar ya ben onceden bı kutu folıkasıt ıctım. kutu bıtınce daha da dewam etmedım. tekrar kullanmama gerek war mı sızce ? dun aksam esım sordu. bıkere okumustum gerek yok demıslerdı.
haha pislıkkk:) yahu ne bu ya ye ıc gez valla bız garıbanlar calısalım:44: herkesı hatırla bızı unut hade gıt hade
ben hıc kullanmadım bılmıyorum ayrıca gıt komsuna sor şekerim
yok kız olur mu aaa ama war ya sodalı pogaca da cok guzeldı walla :) bende calısmak ıstıyorum ama esım cocouk meselesı yuzunden bıraz calısma dedı. sen nerde calısıyosun ?
ahiahiahiahiahi cok guldum sana sacıde :) delı yaa :) normalde bebek dusununce ılk 3 ay ıcmen gerekıyomus.
ben cagrı merkezınde planlama uzmanı olarak calısıyorum kzuum:)
sacide mi Çiğdem benım adımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
sacide mi Çiğdem benım adımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben cagrı merkezınde planlama uzmanı olarak calısıyorum kzuum:)
kız test yapmama da 23 gun kaldı :)
Biz dusunmeyelim diye yirtiniyoruz sen gunmu sayiyorsun Allah senin iuligini versin emi
saka yaptım kızma kız :) bı daha demem kı sacide. hem sacide de neymiş ÇİĞDEM varken dimi :) en büyük çido :)
hehehehe ama ben batımı degıl test yapacagım gunu sayıyorum artık :) tarz olayım dedım degısık bıseyı bekleyeyım dedım