Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Yok kuzum özel hastane yaa estetik yaptırdı kralıcem göğsüne onu bekliyoruz oaşa paşa😄çıkmaz dimi bi hafta sonra canımı yakmıyım boş yere bu arada özel msjda foto atılmıyo dimi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bılmıyorum ama atılır bence :) hadı bana foto at:KK9::KK1:

kız olsunda bosver mevsımı Allah allahh:KK1: ayrıca sen nerdesın hatunnn:KK47:

yawrum kurstan 3 gbı geldım club wardı bugun conversatıon.sonra komsum mcagırdı kahwe ıcmeye.ordan geldım ewe hemen sıteye gırdım. bırazdan da pogaca yemeye gıdıcem :) komsum yapmıs :)

ya kasıklarım agrıyo benım ıdrarımı bıle nerdeyse kasıla kasıla yapıcam hee :) dun rezene cayı ıctım gazı atayım dıye. ama gazım en fazla delıge kadar gelebıldı. ıkındım ıkındım atamadım :KK70:

kızlar ya ben onceden bı kutu folıkasıt ıctım. kutu bıtınce daha da dewam etmedım. tekrar kullanmama gerek war mı sızce ? dun aksam esım sordu. bıkere okumustum gerek yok demıslerdı.

kacgun kaldı senın canım 1 haftadan azaldı mı ? ınsallah hayırlısıyla gecer gıder de bı daha adet olmazsın :)

Aminnn amiiin bitanemmm yaa inanılmaz gogus sancım var gbı su bi hafta gecse rahatlasamm inşallahh
Sen naptın balım yumurtlayabıldın mi😃

ewet canım bahara denk gelecek yazın hamıle kalırsak :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yawrum kurstan 3 gbı geldım club wardı bugun conversatıon.sonra komsum mcagırdı kahwe ıcmeye.ordan geldım ewe hemen sıteye gırdım. bırazdan da pogaca yemeye gıdıcem :) komsum yapmıs :)

ya kasıklarım agrıyo benım ıdrarımı bıle nerdeyse kasıla kasıla yapıcam hee :) dun rezene cayı ıctım gazı atayım dıye. ama gazım en fazla delıge kadar gelebıldı. ıkındım ıkındım atamadım :KK70:

haha pislıkkk:) yahu ne bu ya ye ıc gez valla bız garıbanlar calısalım:44: herkesı hatırla bızı unut hade gıt hade:KK51:

haha pislıkkk:) yahu ne bu ya ye ıc gez valla bız garıbanlar calısalım:44: herkesı hatırla bızı unut hade gıt hade:KK51:

yok kız olur mu aaa ama war ya sodalı pogaca da cok guzeldı walla :) bende calısmak ıstıyorum ama esım cocouk meselesı yuzunden bıraz calısma dedı. sen nerde calısıyosun ?

X