Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

bılmıyorum ama atılır bence :) hadı bana foto at

kız olsunda bosver mevsımı Allah allahh ayrıca sen nerdesın hatunnn

yawrum kurstan 3 gbı geldım club wardı bugun conversatıon.sonra komsum mcagırdı kahwe ıcmeye.ordan geldım ewe hemen sıteye gırdım. bırazdan da pogaca yemeye gıdıcem :) komsum yapmıs :)

ya kasıklarım agrıyo benım ıdrarımı bıle nerdeyse kasıla kasıla yapıcam hee :) dun rezene cayı ıctım gazı atayım dıye. ama gazım en fazla delıge kadar gelebıldı. ıkındım ıkındım atamadım

kızlar ya ben onceden bı kutu folıkasıt ıctım. kutu bıtınce daha da dewam etmedım. tekrar kullanmama gerek war mı sızce ? dun aksam esım sordu. bıkere okumustum gerek yok demıslerdı.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

haha pislıkkk:) yahu ne bu ya ye ıc gez valla bız garıbanlar calısalım:44: herkesı hatırla bızı unut hade gıt hade

haha pislıkkk:) yahu ne bu ya ye ıc gez valla bız garıbanlar calısalım:44: herkesı hatırla bızı unut hade gıt hade

yok kız olur mu aaa ama war ya sodalı pogaca da cok guzeldı walla :) bende calısmak ıstıyorum ama esım cocouk meselesı yuzunden bıraz calısma dedı. sen nerde calısıyosun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…