Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Kızlar nolur yardım edın iki hün önce test yaptım 6.27di bu gun yaptın 14.97 cıktı ama adet oluyorum ben doktor progestan iğne verdi düşük mü yapıyorum ki acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım şimdi geldik biraz gezdik moral topladık :KK43: valla sonuç negatif canım yakında adet olurum kesin :KK43: inş sizden iyi haberler alırız bu ay

canım benım yaa hayırlısı olsun :/doktor gecıkmeyle ılgılı akıntınla ılgılı bısey dedı mı pekı. sen bu ay streslı degıldın.sana bakınıyodum cunkı.. olsun yawrum napalım bı sonrakı ay beraber olucaz merak etme :) benımde pek umudum yok cunkı..

canım benım yaa hayırlısı olsun :/doktor gecıkmeyle ılgılı akıntınla ılgılı bısey dedı mı pekı. sen bu ay streslı degıldın.sana bakınıyodum cunkı.. olsun yawrum napalım bı sonrakı ay beraber olucaz merak etme :) benımde pek umudum yok cunkı..

Yok canım doktora girmedim sadece kan verdim valla bu sıralar ev taşıcam ya ondan umutlanmadım hiç olmaz diyodum nasip artık doğru zamanda gelir inş bebişler :)

ben de evlenmeden önce 15 günde bir olurdum. evlendikten sonra gecikmeye başladı. bikaç ay geç geliyordu sonra bi kaç ay erken, bi iki ay düzenli. bunlar çoğunlukla polikistik over yüzünden oluyor. tedavi olmalısınız. genç kızlar da okursa bu cevabımı kesinlikle tedavi olsunlar. eğer polikistik overlerse bi süre sonra yumurtalıklar tembelleşiyor. bebek sahibi olmak isteyince de yumurtaların gelişimini engelliyor bu yüzden tedavi aksatılmamalı.

Evet canım kesinlikle dgru ben ıkı yıl tedavı gordum evlenmeden çok şükür iyi suan

Kızlar nolur yardım edın iki hün önce test yaptım 6.27di bu gun yaptın 14.97 cıktı ama adet oluyorum ben doktor progestan iğne verdi düşük mü yapıyorum ki acaba

canım normal adet kanımı yanı sokuldunmu ? hemen doktorunu ara bence. ama ustune gormede olabılır. benım bı tanıdıgımın kanaması olurdu normal adet gıbı ama bebege bısey olmazdı. senınde ınsallah oyle olur :)

ewet canım burda rahatlıyoruz ama bıraz fazla takılınca da adete yakın daha da strese gırıyoruz. dısarda kımseyle konusamıyoruz cunkı ANLAMIYOLAR bizi..

EWET KIZLAAAAAAAAAAAAAR İYİ Kİ BURDATOPLANMIŞIIIIIIZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ

Kessinlikle katılıyoruuum yerı geliyo kimseye anlatcak takatım bile kalmıyo heycanım soru işaretlerim içimde patlıyoo
İyikide varıııız mı neeee😁😁

X