- 17 Ocak 2014
- 356
- 9
- 34
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #5.641
Çok çok haklısın canm uyku dısında bütün saatlerimi bukonuyla geciriyorum bende inan ama en saglıklısı biraz uzak durabılmek ben durmadan bişilerle ugrasmaya calısıyorum ama tabi be kadr etkili oluyo bide bana sor😖
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yok canım bende dusunmuyorum bekleyeyım dıyorum 10 gun sonra ıdrar testı yapayım yoksa sogan kuru yapayım dıyorum
yok yok kusmuyoruz tamammm
Allah da biliyor bu topige sirf seni merak ettigim icin bakiyorum canim.Allahim yuzune baksin..dile kolay disardan hava hos..ne desek te uzuleceksin. Üzül ama unutmaki mutlaka bebisin olacak.cunku biyolojik bi engeliniz yok bildigim kadariyla.
Ya canım sabah 8 akşam 5 kursa gidiyorum düşün sürekli aklımda bu konu var ve sürekli kadınlar kulübündeyim.aralarda kitap okuyorum sırf düşünmeyeyim diye yine aklım bu konuda :)
Saol canim Allahim bin kere razi oosun evet cok doluyum bu aralar rabbimin merhametine siginiyorum canim duani eksik etme olurmu
Saol canim Allahim bin kere razi oosun evet cok doluyum bu aralar rabbimin merhametine siginiyorum canim duani eksik etme olurmu
Canıııım sen beden sıkıldın bu aralaaar? Özel olmazsaa sadece bebk için diil sanırım... Yüreğini ferah tut nolur derdımızın dermanı yakındadır artık umarıım
kızzlaarrr çok heyecanlıyım. çarşamba günkü bhcg 81di bugün 227. bugün dr'a göstercez. awww çokk heyecanlıyımm.
Allahım nolur bekleyen herkesi sevindir yarabbim çok değişik bi duygu.
Canim aslinda olan birsey yok ben biryere sigamiyorum
kızzlaarrr çok heyecanlıyım. çarşamba günkü bhcg 81di bugün 227. bugün dr'a göstercez. awww çokk heyecanlıyımm.
Allahım nolur bekleyen herkesi sevindir yarabbim çok değişik bi duygu.
Amin canim insallah. Allah isteyen herkese bu duyguyu tattirsin insallah.
amin canım ınsallah Allahım bıze de nasıp eder.
samsung
Ya canım benim ya çok teşekkür ederim moral desteğin için :) bence en doğrusu adet biterbitmez günaşırı çalışmak sende öyle yapmışsın iyi olmuş kimyasal sonrası seninde bu ay olur inş canım.Allah dualarımızı kabul etsin inş
İyiyim bitanem iyi olmaya çalıştım daha doğrusu esinle artistik biraz özür falan diledi ama kirildim yine de. Kız erken mi yumurtlcan yoksa bilemedim bu arada çok özledim seniii
Ovu test alsaydin keşke bu ayy erken mi bilirdik çünkü reglin tarihi değişti ya vücudunun oyunlari bunlarsen dikkat et kendine usutme sakin gaz çok fena bilirim kalp krizi gibi giriyo adama sen nasılsın bakalım bizimde bugün pas Yoruldum artik bnde valla bu gecenin vesilesiyle dualarimiz kabul olsa da gelse yawrularimizzzz
ınsallah yawrum yaa hakkımızda hayırlısı olsun.. bende cok ozledım senı :) kımyasal sonrası adetımı hıc bılmıyorum canım. o ılacı baya ıctıgım ıcın 28 gunde olmayı beklıyorum ama, onumde yıne bılınmeyenlı denklem war :) bı sonrakı aya alırım artık owu testını.. testı kullanmaya ne zaman basladın ?
hayırdır yawrum noldu ? ınsallah duzelmıstır aranız, hemen baslarsınız calısmalara :) yawrum benım bu aydan umıdım yok gercekten.cunkı bu ay ne olacagını hıc bılmıyorum.
Valla benimde ole kuzum yaa tam bi denklem ama hertarafı soru işaretı dolu ateş ve ovu test 15. Günü işsret ediyo gbi doktorumda 14 ya da 15 inde catlar demişti bakalım calıstık ama Allah biliyo dün ilk defa bi akıntı geldi böle yumurtayı kırarsın ya tavaya sarıyka beyazın bırleştiği yerde bişi olur onun gibiydi tobe tobe yemege benzetmekte hıc hos diil ama bilemedim bgün 19. Günüm ama niyeyse pek umudum yok bn ovu teste adetım bitmeden iki gün önce basladım garantı olsun diye yawrum😳😁
ne guzel ıste yawrum demek kı yumurta catlamıs akıntı gelmıs :) ınsallah hadı hayırlısı :) ben o akıntıyı hıc gormedım kendımde, o kadar da takıp ettım ama goremedım :) bazen boyle orası parlıyo gıbı oluyo sulu gıbı belkı de o zaman gelıyodur o sıwı :)
Kuzum benmde ilk defa gecen cuma gelmişti ama coktu bu degıldır heralde dedimm kızlar olabılır dedi zaten testlere gorede ucüncü gun catlamıs gorunuyo ama dun gelen o bahsettıgım akıntı neydı acaba bidaha mı yumurtluyorum yoksa yerlesıyo falan mı inş da oledir ama bu ay ılkler dolu olunca dediğin gbi oluyo😖o dediğin sıvı ıste dogurganlık donemıne gırıyosun demekmiş tatlımmm
yawrum yuksek ıhtımalle yumurtlamıssın :) yumurtlama akıntısı oyle 1 gunde bıtmez kı. 3 4 gun fln surer bence. benım adetın bıttıgı gun ılıskıye gırdıkten sonra yogun beyaz akıntı gelmıstı sonra kesıl.sımdı akıntım normale dondu.hayırlısı dıyorumben yawrum. cunkı hakkımıza hayırlısını bı tek Allahım bılır
benımde gecen au ılklerım olmustu hamıle kalmıstım. ınsallah sende bu ay hamıle kalırsın yawrum :)