- 9 Mayıs 2013
- 459
- 120
- Konu Sahibi basbelasiyim
Kizlar gunaydiin:))
cnm benımde senınle bat tarihim aynı :) bizde seninle birlikte beklıycezzz...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar gunaydiin:))
kızlar bu 2 gundur ruyamda kosturmacalı kacmalı sıkıntılı ruyalar goruyorum.esımde aynı tur ruyalar goruyomus. bu ruyalar ıcımı daraltıyo.karamsarlıga kapılıyorum. sankı bu ay olmayacakmıs gıbı
hayırlısı cnm senın bu ay yıne sansın var. daha yenı catlaması bıttı dıosun benım bu ay kı sansım bıttı mayısı beklıyorummmm...inş. olur da haberlerını alırısss cnm
aynen yaa hayırlısı olsun ama korkuyorum bende ıste 30nısan ya da 1 mayıs gıbı beklıyorum.ınsallah gelmez bu ay da esıme 2.yılımızda suprız yapabılırım :) 2hafta gecıkmesını beklıcem test ıcın. gecıkmeden zaten test yapmıyorum ama en az ından 10gun beklemek ıstıyorum
doğrusuda o cnm 10 gun bekle mek lazım kı emın olalım bende mayıs ayı oolsun aytık ıstıyorum yoksa acaıp kılo alacam stretennnn:)
secidocum bendede ilk kist vardı hemde çikolata kisti.devlete kac kez gıttım ne bı kontrol ne bısey bakıo yolluo.6 ayımı bole yedı 6.ayda adet görunce sınırden oturup agladım.o sınırle ozele gıttım daha gittiğim gün ilk kontrolde doktor kıstım oldunu soyledı 3 aylık tedavı verdı yanı dogum kontrol hapı ama ıkı ayda duzeldı.şimdi duzenlı bır sekılde ozele gıdıyorum doktorum takıp edıo herseyımı.son ıkı aydırda arastırma hastanesınede gıdıyorum .arastırmada yenıden tetkıkler ıstendı.özeldeki doktoruma kalsa en az 6 kez çatlatma ıgnesı kullanmam gerek.arastırma hastanesındekı doktor ıse 3. çatlatma ıgnesınıde vurul olmazsa asılama dedı.
kızlar bu 2 gundur ruyamda kosturmacalı kacmalı sıkıntılı ruyalar goruyorum.esımde aynı tur ruyalar goruyomus. bu ruyalar ıcımı daraltıyo.karamsarlıga kapılıyorum. sankı bu ay olmayacakmıs gıbı
senınde ıkı yıldır mı olmuyor cnmm
Canim neyi nasil yorumlarsan oyle olur pozitif dusun litfen insallah rabbim kisa surede evvlatlarimizi verecek hic bir belirti dusunme kiz nokta ksdar sey ne belirti yapacak sakin olmamiz gerek
Kizlar bende bugun meşgulum takip edemiyorum kusura bakmayin
Kızlar merhaba. Benim BAT 24 nisan yani daha nisan ayı umudumu tam olarak kaybetmedim.
Sabahki testte kaybolan ikinci çizgime ve öğlen çıkmayan ikinci çizgiye rağmen hala umudum var çünkü belirtilerim var :)
Eğer olmazsam mayıs ayı için ben de burada olucam. Ben bu arada bal-çörekotu-tarçın karışımı kullandım ilk defa ona adet olursam yine devam edicem.
Bir de hayıt hapı ve aslanpençesi-civanperçemi-hayıt kullanıyorum.
Hakkımızda hayırlısı bakalım.
5 gunun kalmıs tatlım :) ınsallah adet olmazsın da bızde kutlarız senı :)bal corek otu karısımı aslanpencesı cıvsnpercemı fln ne ıse yarıyo bunlar ? benım bıldıgım otları bellı bı dozaja kadar kullanabılıyoruz.otların hamılelık uzerıne etkısı tamolarak bılınmedıgı ıcın doktorlar temkınlı dawranıp fazla kullanmayın dıyolar.
5 gunun kalmıs tatlım :) ınsallah adet olmazsın da bızde kutlarız senı :)bal corek otu karısımı aslanpencesı cıvsnpercemı fln ne ıse yarıyo bunlar ? benım bıldıgım otları bellı bı dozaja kadar kullanabılıyoruz.otların hamılelık uzerıne etkısı tamolarak bılınmedıgı ıcın doktorlar temkınlı dawranıp fazla kullanmayın dıyolar.