- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.885
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
yok kullanmıyorum ben ılaca karsıyım doktorum benden beter:)
Kiz kankalar helva kavurdum gelin yiyek :-D
oncelikle herkese selam uzun zamandir bu siteyi takip ediyorum ve artik ayagim tasa takilsa kendimi bu sitete bulir oldum hal boyle oluncada üye olmani zamani geldi dedim insallah bu ay ben ve butun isteyenler bebislerine kavusur
yee anacım sen evde keyfıne bak..ohh hatına bak ya helvaymısssss
oncelikle herkese selam uzun zamandir bu siteyi takip ediyorum ve artik ayagim tasa takilsa kendimi bu sitete bulir oldum hal boyle oluncada üye olmani zamani geldi dedim insallah bu ay ben ve butun isteyenler bebislerine kavusur
ft3 mu st3 mu canım kanda serbet troıd demek cok yuksek degıl bıraz ılacla duzelır allahn ıznıyle cok kafanı takma derdı veren Rabbım dermanınıda verır canım
:-D :-D nabim bebegim ya cnm sikildikca vakit gecsin diye aşçı olcm yakinda :-D
afiet olsun yarasınnn:)
inş inş Allah ım bebebişsiz bırakmasın kimseyi. ben folik aitte kullanıodum su ilaclarda çıkınca onu bıraktım bir sürü ilaç oluo kullansam
Offf yarıyor zaten maleseff :-( :'( :'( :banghead:
bosver bırak bır sure sankı eskıden folık asıtlemı hamıle kalmıslar canım sımdı cok fazla ınfertıle var sebebı ne bılıyormusun hareketsızlık ve duzensız saglıksız beslenme gerısı bos yanı
aynen yaaa bnm anam 6 tane doğurmuş doktor yüzü görmemiş hepimizi evde doğurmuş ya ne doktoru. hiç kontrole falan gitmemiş tüm kardesler cokta saglıklıyız sükürler olsun şimdi tırnaga bile test yapıolar yaw bu nedir analarımızın canı yoktu demekki. Doğurganlık fazlaydı eskiden hemen hamile kalınabiliodu şimdi zor kalınıyo. kısırlık arttı.
aynen oyle ya tahmın etmedıgım seyler oluyor artık bırazda para tuzagı bırılerının kazanması lazım saolsun bunuda yapıyorlar ben 3 ay regl olmadım sokturucu ılaclar ıgneler verdıler yıne olmadım sogan suyu 5 gunde temızledı kıstımı bıle eee ne anladım bu ısten bırıleırının parası arttı okadar
aynen öyle ya. bu soğan kürü çok faydalı dediler bnde 15 gün geçen ay yaptım sifa valla.
6 aydır bır kadına gıttım hep aynı seyler hasta ol gel test yapalım her ay hormon testımı olurya Allahtan korkun yok bısı yoksa nıye kıst var ıste oturarak calısıyorsun yok hareket et yok zayfla bla bla bla bos bos gıttım ona.. Simdi dokt değiştirdim gönlüm rahat ama bakalım şifayı verecek olan Rabbim dilerim tez vakitte merhamet eder
yuh yuh her ay hormon testi mi istedi ? o da abartmış ya. Be insaf ! Şimdi durumun nasıl tedavi ne durumda ?