- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #5.221
Cok moralim bozuk 26. Gun ve hala yumurtlama olmamis atesim hala yukselmedi cildircm ya offff
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
bence takma bosver canım ya ben bu ay ıs yoğunluğumdan unuttum bebek yapmayı kafam cok rahat:) takılma ol dedıkten sonra hıc bırsey engel olmaz bızım kuruntularımız ıste
Ayyy ne güzelll yaa yatmadan bi gireyım dediiim ne gorduum😁Allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsin kuzuuum sen bu ay bide birlikte olamamıstın cayladıgı gün galiba yanlış mı hatırladıım
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya cnm fazla kilolarimda var kesin ondan bu duzensizlik cok cnm sikkin nabmaliyim ertelrsemmi biraz bebek olayini napsam ya :'(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar beta hcg 59.13 çıktı sanırım geç döllenme çünkü adete 2 gün kala kan testi negatif çıkmıştı sizce bu değer düşükmü
ınsallah hamıssındır canım gec dollenmeyse eger normal betahcg nı gunluk takıp et canım
demetcım nabersın. özledım valla senı :) nasıl gıdıyor canım ovulasyon takıbı. bu arada sana bı haberım var. ben vazgectım medıkabilden. randevu alamıyorum ya sureklı sıkıntı. rentıp selim beyden aldım randevuyu. onunla devam edıcem kısmetse. ayın 14unde 14:30 randevum. ben hıssedıyorum senınle kesın karsılasıcaz olarda. hastanee gelırken yakana kırmızı karanfıl tak bebişim tanıyım senı :)burda selim beyle ılgılı topik var onu kudum. cok guzel seyler yazmıslar. içim rahatladı baya. canım sende tavsıye uzerıne mı gıtmeye basladın oraya?
Kizlar sonuc 0.5 cok uzuldum yikildim.nerdeyseeee offf offf cok.uzuldum cok
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
MAYIS-HAZİRAN
1. Gün = 11 Mayıs》36.2 regl
2. Gün = 12 Mayıs》36.1
6. Gün = 16 Mayıs》35.8
7. Gün = 17 Mayıs》35.9
8. Gün = 18 Mayıs》35.9
9. Gün = 19 Mayıs》36.1
11.Gün= 21 Mayıs》36.2
13.Gün= 23 Mayıs》36.2
17.Gün= 27 Mayıs》36.3
18.Gün= 28 Mayıs》35.7
19.Gün= 29 Mayıs》36.3
20.Gün= 30 Mayıs》36.0
21.Gün= 31 Mayıs》35.7
22.Gün=1 Haziran》35.7
23.Gün=2 Haziran》35.9
24.Gün=3 Haziran》36.2
25.Gün=4 Haziran》35.5
26.Gün=5 Haziran》35.9
Kizlar bu tabloyu bana yorumlayabilirmisiniz gordukce sinirim bozuluo :-D
slm kızlar ben dün fenalaştım ve hastaneye kaldırıldım doktor hamilelik testi yaptı ve gebelik yok dedi bat 15 haziran sizce sonuç kesinmi?
noldukı gecmıs olsun canım? daha 10 gun var bence cok erken
canım 21,22,23. gunde yumurtan buyumus 25. gunde catlamıs dıye bılıyorum..
ne olduğunu bulamadılar sol kasığımda felaket bi ağrı vardı acile gittim o kadın doğuma gönderdi o genel cerrahi ye en son genel cerrahi tekrar kadın doğuma gönderdi o da hemen yatış yaptı sol yumurtalığın orda sıvı varmış sebebi belli değil. doktora adetim 15inde dedim varsa çıkar dedi anlamadım ya
Bende özlediiim kuşuuum yaaa çook gorusemıyoz😖hala daha sılık cıkıyo ovu ama daha 10. Gün bakalım yaparım az sonra yıne 😁takarım takmazmıyım tanısalım artık yaaw😁en iyiisini yaptın canım ben dun ıkı arkadasla daha konustum medicabılde oktayı oneriyolar sadece hiç bilmiyorum ama selimin ben direk yazınca buldum diğer kadın dogumcu tanıdık ya rastgele rentıp nasıl falan dıye bakarken buldum bitanem dogurttukları bılgılerını falaaan baya yorum vardı burdakini okumamıstım ona da bi bakıyım. Baya ılgılendi rahat ol olcak falan saolsun. Oktay la ıkısınde işte kuşum kafam bebişim gelsinde kesinleştiririm herhalde ama sen bi an önce gıt kalp atısını mı duycan artık kuzuuuuuu
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ne olduğunu bulamadılar sol kasığımda felaket bi ağrı vardı acile gittim o kadın doğuma gönderdi o genel cerrahi ye en son genel cerrahi tekrar kadın doğuma gönderdi o da hemen yatış yaptı sol yumurtalığın orda sıvı varmış sebebi belli değil. doktora adetim 15inde dedim varsa çıkar dedi anlamadım ya