- 1 Nisan 2014
- 750
- 23
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #5.261
Bende evdeyim bir kac gundur rahatsiz olunca ,10gun oldu igneden kaldi 4gun :) :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ınsallah dedıgın gıbı olur. ben adetımın bu kadar kotu gececegını bılmıyodum yoksa hastanede kendıme yer ayırtırdım :) adetın bıtmesını beklıyorum.. ınsallah adetım cok fazla degısmez.. kımyasal gebelık sonrası gebe kalmak kolaylasıyo dıyolar ama hayırlısı dıyorum yıne..
Herseyin hayirlisi takilmamaya calisss
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
yawrum ya ınan bugun 3.gun daha anca kendıme geldım.hala bıraz sarhos gbıyım kanamam anca bıraz normale dondu..umarım bundan sonra duzenım fazla sasmaz ,Allahım yuzume bakarda hersey yolunda gıder de hamıle kalırım.
amin amin insallah kuzummm
amin amin insallah kuzummm
İnşallah bebisin seninledir cnm bnm bnmde 5 gunum falan kaldi bata ama bu ay yumurtlama olmadı sanırım bilemiyorum yine nasip ya Allah buyuk elbet. Sabrin sonu selamett
baktımda yazamadım 5 dk ıstedı
Yaaaoyle umitsiz konusma canim Daha 5gun var belkide hic adet olmayacaksin :) :) ALLAHim su mubatek aylarin hurmetine hayirli saglikli bebisler versin hepimizeeee:)) :))
Ya tatlım su Isı takibi kesin uygulama mi bu ay bi yukseliyo bi dusuyo hatta cok dusuk seyrediyo birden cikiyo dalga geçiyor sanki bnle sinirim bozuldu o yuzden hic emin dgilim yani
Ben ugrasmiyorum oyle seylerle kuzum cunku insan daha cok syres yapiyor strese girdikcede bebus gelmiyor.Biraz rahatlasan?:) :) :)
Of aynen ya bi da olcmicem bu aydan sonra zaten ramazan yakin ibadetle ilgilencem biraz inşallah
INSALLAH kuzum acaba selati tefriciyemi yapsak ne?:) :)
your_app_name uygulamasına kullanılarak device_name cihazından gönderilmiştir.
Nasil yapcaz cnm
Bebegim netten yazarsan cikacak telden girdigin icin uzun yazamiyprum.Tek tek sirasiyla yaziyor abdest almak niyet tovbe etmek ve.s. basta yapilacaklar sonunda yapilacaklar hepsi anlatiliyor.
Duayi biliyorum cnm 4444 degilmi
Evet kuzum :) :) :)