- 14 Eylül 2007
- 4.610
- 35
- 37
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #5.181
Kesin adet olacagim oyle hissediyorummm
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Günaydın kizlar size bi sorum olucak bu ay tahlillerimi yaptrcam hormon testi icin adetin ucuncu gunu gidiliyomus sanirim peki devlet hastanelerinde o güne yada bi gün sonrasina randevu alabiliyomuyuz yoksa nerden bilcez ne zmn adet olcamizi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
kızlar yarın adet günüm. dün erken gebelik testi yaptım. ve negatifff cok moralim bozuldu.((
üzülme canım adet olana kadar ümidini yitirme.Benimde 4 gün var geçmek bilmiyor valla.
Batin belli degil mi devlet riziko bu olayda malesef...ozel daha rahat oluyor.acikcasi
Canim adetin basladigi gun randevunu al .Tandevuyu bir iki gun yada istedigin zaman ala biliyorsun ama ayni gun vermiyorlar artik hic bir yer randevu ona dikkat etmeye calis.3.gun veriliyor hormon testleri 2.gunde ila bilir yinede imkanin olursa 3.gun ver .Adet zamanini bilmiyormusun canim?
Duzensizliklerim var iste doktor bida olursa gel hormon testi yapalim dedi ama bi gun onceden randevu veriolardir hrralde
Tatlim iyi doktor arastir git ,duzensizligin varsa nrden doktorun ultrasyona almadi seni .pkolarda gebelde duzensizlik olur yani polikistik over sendromu bendrde pko sadece ben duzensizlik yasamadim hic.Ozellikle fsh lh prolaktinine baktir onlat yuksek olursa iyi drgil bebegide engelliyor.ben sana bilgi vereyim doktordayken panikleme korkma canim bazi doktorlar kaba konusur insani uzerler.polikistik over ameliyatla giden kist turlerinden drgil ergenlik zamanindan olur devam eder tedavi edilmezse dogum yapinca azalirlar .INSALLAHH sende bunlar olmaz kuzumm :) anlatmamin sebebi gec kalmaman hemencecik onlemini alirsin.Ben tedavi olmadim baya ilrrlemis ne yazikki .ALLAHim herkese en tez zamanda hayirli guzel saglikli bebisler versin bizedeeee :) :) :) :) :)
Kizlarrr hamileyimmmm
Hayirli olsun tatlım sonunda istegin kabul oldu şükür
Kizlarrr hamileyimmmm
Canimm tebrikler batina 3 gun kala çift cizgiyi gormek ne güzel erken gebelik testi mi idi ve ikinci çizgi koyu muydu yoksa silik mi?
ayyy ne guzel ya cok sukur Allahım canım bebegım kuzum hayırlı olsunnnn darısı hepimize inşallah
Belirtiler nelerdi cnm adeti bekliyodun ama süper