Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Kesin adet olacagim oyle hissediyorummm

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Canim adetin basladigi gun randevunu al .Tandevuyu bir iki gun yada istedigin zaman ala biliyorsun ama ayni gun vermiyorlar artik hic bir yer randevu ona dikkat etmeye calis.3.gun veriliyor hormon testleri 2.gunde ila bilir yinede imkanin olursa 3.gun ver .Adet zamanini bilmiyormusun canim?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Batin belli degil mi devlet riziko bu olayda malesef...ozel daha rahat oluyor.acikcasi

Adet düzensizliği var malesef belli dgil ama bi gun onceden yada o gun sabah erkenden gidince randevu aliniyo diye biliyorum ben rmin degilim yaptrmam lazım

Duzensizliklerim var iste doktor bida olursa gel hormon testi yapalim dedi ama bi gun onceden randevu veriolardir hrralde

Ovulasyon testi yaptim.negatif gebelikmi yapsaydim

Duzensizliklerim var iste doktor bida olursa gel hormon testi yapalim dedi ama bi gun onceden randevu veriolardir hrralde

Tatlim iyi doktor arastir git ,duzensizligin varsa nrden doktorun ultrasyona almadi seni .pkolarda gebelde duzensizlik olur yani polikistik over sendromu bendrde pko sadece ben duzensizlik yasamadim hic.Ozellikle fsh lh prolaktinine baktir onlat yuksek olursa iyi drgil bebegide engelliyor.ben sana bilgi vereyim doktordayken panikleme korkma canim bazi doktorlar kaba konusur insani uzerler.polikistik over ameliyatla giden kist turlerinden drgil ergenlik zamanindan olur devam eder tedavi edilmezse dogum yapinca azalirlar .INSALLAHH sende bunlar olmaz kuzumm :) anlatmamin sebebi gec kalmaman hemencecik onlemini alirsin.Ben tedavi olmadim baya ilrrlemis ne yazikki .ALLAHim herkese en tez zamanda hayirli guzel saglikli bebisler versin bizedeeee :) :) :) :) :)

Cnm evlendigim ilk ay olmadim hamile degulmisim doktor sokturucu vermisti oda bni iki haftada bi üç kez adet yapti sonra tekrar gittim alttan ultrasonla bakti hicbisi yok tertemiz muhtemelen stres yaptin dedi bi da olursa grl hormonlara bakalim dedi yani bu pko alttan ultrasonla bakinca cikiyo mu

Belirtiler nelerdi cnm adeti bekliyodun ama süper

Belirtiler akinti once puturlu snr sumuksu once sariydi sonra seffaf ama icinde beyaz hareler vardi...sol kasigimda agri ara ara bir de 1 2 kez belim agridi sivilcelendim fln ama hala inanamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…