- 15 Mayıs 2014
- 44
- 0
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #5.201
Kizlarrr hamileyimmmm
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Çok sevindim allah tamamını erdirsin darısı başımıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlarrr hamileyimmmm
Cnm evlendigim ilk ay olmadim hamile degulmisim doktor sokturucu vermisti oda bni iki haftada bi üç kez adet yapti sonra tekrar gittim alttan ultrasonla bakti hicbisi yok tertemiz muhtemelen stres yaptin dedi bi da olursa grl hormonlara bakalim dedi yani bu pko alttan ultrasonla bakinca cikiyo mu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Çok sevindim allah tamamını erdirsin darısı başımıza
Kizlar bu ovulasyon testiydi dedigim.gibi olmayabilir diyenler var yok.mi ki
canım bende ovulasyon testiyle bakmıştım silik çizgi çıkmıştı ve gerçektende hamileydim.Bence doğru çıkıyor.İnşallah öyledir seninkide.
Moralim cok bozuldu diger topiktekilerin yok diyisleri dolayisiyla
sanırım mayıs ayında kımse gebelik istemiyor:) olsun ben tek başıma beklerim :):)
Cikiyor kuzum birsey yoj dediyse o zaman yoktur canim benim :) :) cunku bir suru minik minik kistler oluyor gozukmemesi imkansiz.Bide hormon testlerini yaptir insALLAH onlatda temiz cikar canim.benim bir kere 21gun gelmedi adetim adet sikucude kullanmadim krndisi zayen 21gunde geldi.Ben nedense dogru bulmuyorum kisa surede gecikmelere adet sokucu kullanmayi insan hamile ola bilur ve gec dollenme olursa 1aya kadar uzuyor ogrenilmesi gabi ne olur ne olmaz ben olsam kullanmam .Sen cok stres yapma stresde cok etkiluyor bak hormonlari.I hormonlat bendede yuksek pko yum zaten onlat dsuk olsa zatwn pko olmazdim insALLAH ALLAHim kimseyu cok bekletmesin.Hep moralini guzel tut tamam mi?:) :) Ger sey cokk gyzel olacak insALLAH
Moralim cok bozuldu diger topiktekilerin yok diyisleri dolayisiyla
beni hamile listesine neden eklemedin secido
Ayy sen ne guzel konusuyosun oyle arkadasim agzindan bal damliyo vallahi ins cnm ins peki hormonlarda bisi cikmadi rahim yunurtaliklar temiz hersey nornal doktor napiyo o zmn
Canim hormonlarinda normal cikatsa hic bir sorunun yok diyip gonderecek:) bu arada esin mutlaka ultrasyon ve sperm testi yapilsin.Genelde sorun bizden laynaklaniyor dusunuruz bazen boyle olmaya biliyor erkekte onemli iciniz rahat olsun diye o da tahlillerini yapsin uroloji bolumune randevu alsin kuzum.Hormonlarinda sorun cikmazsa adetin 3.gunu hemencecik incir havuc kurune basla canim benim.yumurtalarin catlayacak sansin daha cok senin bebegim bak tertemiz cikmis ultrasyon bebis gelecek yakinda insALLAH :) :)
Pardon adetin 2.gunu havuc incir kurune baslaman gerek canim benim :) :) :)
Yani doktor herhangi bi ilac yazmiyo mu hamileligi kolaylastrmk icin
Canim hastanin durumuna gore .Ben ilk gittigimde doktora daha yeni evlisin ama sansinda yik tup bebek dediler.Sinra baska bir kac doktora gittim ilacla trdavi dediler hamilelik icin ben zaman kaybi lutfen direk igneyle catlatmaya gecelim dedim.Ists bebegim 28mayis ilk catlatmam yapildi INSALLAH tutmustur beklemedeyim:) :)
Kizlarrr hamileyimmmm
Kizlarrr hamileyimmmm