- 1 Nisan 2014
- 750
- 23
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #5.241
kızlar adetım cok agır gecıyodun gun boyu sancım oldu. hastaneye gıtmemek ıcın dırendım resmne. kasıklarımı kesıyolardı kum dokuyo gıbıydı sancım. akıntım cok yogun gelıyodu.
yarın prolaktını olcturmeye gıdıcem.umarım dusmustur. kımyasal gebelıkten sonra tekrar hamıle kalırmıyım bılmıyorum adet surecım degısır muhtemelen.. Allahım hakkımızda hayırlısını wersın. esıme kecı boynuzu pekmezı yedırıcem,bende yıcem.Insallah ıkımızde de ıse yarar. arkadasım arı sutu polen gıbı bısy onerdı ama sanırım pahalıymıs bıraz.
Kizlar ablamin bi arkadasi 4 aylik hamileymis ve yeni ogrenmis şok oldum ya inanamıyorum 2 aylikken kan testi yaptırmış negatif cikmis ve az da olsa kanamasi oluyomus adet oluyo sanmis menopoza giriyo diye düşünmüş doktora bi gitmiş hamile anammmmm kizlar bu demek oluyo ki adet olmdan soktuuculer kullanmayalim nolur nolmaz sakin ha ol diyen yaratan Mevlam ne kadar büyük ona gore zorluk varmi
ALLAH ' IM..! Alni secdede duranlar hatirina ! Hesabi nefsine soranlar hatirina ! Gozlerini ilimle yoranlar hatirina !Emaneti yoluna serenler hatirina ! "SENi" sevdiren soz hatirina ! KABE ' de aglayan goz hatirina ! MUHAMMED (S.A.S) kokulu gul hatirina ! Bizleri AFFET. ALLAH' in Rahmeti Bereketi sizin ve tum sevdiklerinizin uzerine olsun..hayirli cumalar....Allahim cumalar hatrina dualar hatrina versin bebiskolari
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
kızlar adetım cok agır gecıyodun gun boyu sancım oldu. hastaneye gıtmemek ıcın dırendım resmne. kasıklarımı kesıyolardı kum dokuyo gıbıydı sancım. akıntım cok yogun gelıyodu.
yarın prolaktını olcturmeye gıdıcem.umarım dusmustur. kımyasal gebelıkten sonra tekrar hamıle kalırmıyım bılmıyorum adet surecım degısır muhtemelen.. Allahım hakkımızda hayırlısını wersın. esıme kecı boynuzu pekmezı yedırıcem,bende yıcem.Insallah ıkımızde de ıse yarar. arkadasım arı sutu polen gıbı bısy onerdı ama sanırım pahalıymıs bıraz.
nasıl ya 4 ay sonramı yok artık gıttıgı doktorlardamı anlamamıs:44:
gunaydın kızlar nasılsınız Hayırlı ve bol dualı Cumalar.. Allahım tez vakıtte hayırlı saglıklı evlatlarımızı bıze versın
Ultrasona girmemis kan testi yaptırmış çıkmamış... adet kanamasi gibi kanamasi da olmus her ay ama azar azar oda erken menapoza giriyorum sanmis menopoz belirtileri hamilelik belirtileriyle benzer ya... hareketlerini de gaz sancisidir diye düşünmüş ve 4 ay sonra bi gitmis ultrasonla bakilmis hamile.. Öldürmeyen Allah oldurmuyo yaşatacak ya bilsem aldiririm demis kadin.. bazi sorunlari var bu ablamizin yasida ilerlemiş ikide cocugu var.. insanin iki cocugu olup yasi ileri olunca hamilelige yormaz heralde biz olsak neyse de cnm...
Hayirli cumalar kizlar :) :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Cumlemizin cnm
Nasilsin tatlim?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Iyiyim kuzum nolsun oturuyom oyle evde sen ¿¿
Cnm bi nevi dusuk yapiuorsun cok normal...insallah birdahaki kanaman lohusa kanaman olsun
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
kıyamam canım kımyasal gebelık sonrası oldugu ıcın bu kadar sancı yapar ayaklarını sıcak tutu ınsallah duzelecek herşey..