- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #5.161
hamileyim arkadaşlar inanamıyorum .....:)çift çizgi çıktı batıma daha dört gün var
hayırlı olsun canım benım:) darısı tum bekleyenlere ve bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hamileyim arkadaşlar inanamıyorum .....:)çift çizgi çıktı batıma daha dört gün var
cnm arada bir oluyo süt beyaz böyle pütürlü gibi...
alttan cekılen ultrason yumurtaya zarar mı verıyo acaba?
Olabılır canım naptın gittin mi dün dıktoraaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
bir tane yaptım cnm ama birazdan çıkıp bir tane daha alıcam bu gece uyuyamam meraktan
çok iyi yapmıssın canım çünkü daha da strese girerdin... demek 6 haftalık bir mercimek taşıyosunn ne kadar değişik ve güzel duygudur kimbilir.
senin hamileliğin baya geç çıktı büyük istisnalardansın adetinin geçişinin 20. gününe kadar çıkmamıştı çok ilginç
ayy ben bu ay yumurtlama gunlerımı unuttum:) ne rahatım beeee
Mrb tatlim bayadir giremiyodum ben bide fazla takılmak istemedim stres oluyorum sonra napiyosun bakalim nasi gidiyo bnde yumurtlama gunumu farkedemedim bu sefer ya kacirdim ya hala yumurtlamadim bilmiyorum aman umrumda da degil artik sıkıldım akisina biraktim bu ay da adet olursam doktora gidip tahlillerimi yaptircm :-(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım ıslerım cok yogundur yorgundum ınaqn aklıma gelmedi ama kafa olarakta gayet ıyıyım ne yalan soyleyeyım:) artık yumurtladımmı yumurtlamadımmı bılmıyorum tesadufen takvıme bakınca farkettım unuttugumu .. gıt canım yaptır tahlıllerını Allahım ınsallah fazla bekletmez bızleri
gittim canım. tek kese gorundu. ama ikiz mi degılmı 10 gun sonra kalp atışında cıkıcak. ikizsede tek yumurta ikizi olur. belli degıl işte bekliyoruz canım. sen naptın basladın mı ovulasyon testlerıne ?
bırde bırsey sorucam canım. rentıptan randevuyu rahat alabıldınmı? ben medıkabılden 9una almıstım ya onu 14 une cekeyım dedım ama 23 une kadar tum randevular doluymus. 20 gun sonrasına verıyor resmen. sinir oldum. rentıp nasıl acaba?
İnşallah cnm bnde fazla ustune dusmuyorum artik ya gectigimiz ay bi ay burda takildim kafayi yiyodum :-D adet oldum sinirim bozuldu yav ulan butun hamilelik belirtileri var dedim kan testi bile yaptrdim en iyisi kendini fazla dinlemicen akisina birakcan :-D
arkadaşlar hepinizin güzel dilekleri için çok teşekkür ediyorum allah gönlünüze göre versin...
dayanamayıp ikinci test yaptım oda pozitif çıktı:)
Tebrikler. ..cok sevindim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...
3 gün kala idrar testinden cıktı. ..belirti fln varmıydıı:26:
Sag alt kosedeki arti mi yani senin mesajini altindaki arti ama basinca ekran cikmiyir hic seker pembe
Canimm tebrikler batina 3 gun kala çift cizgiyi gormek ne güzel erken gebelik testi mi idi ve ikinci çizgi koyu muydu yoksa silik mi?teşekkür ederim cnm.evet değişik kıvamda akıntım mide yanması ve gögüslerimin çok acıması:)
Günaydın kizlar size bi sorum olucak bu ay tahlillerimi yaptrcam hormon testi icin adetin ucuncu gunu gidiliyomus sanirim peki devlet hastanelerinde o güne yada bi gün sonrasina randevu alabiliyomuyuz yoksa nerden bilcez ne zmn adet olcamizi