Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

hamileyim arkadaşlar inanamıyorum .....:)çift çizgi çıktı batıma daha dört gün var

Hadı hayırlısı canııım hemen kana koşşş😜erken dollenme demekki ne mutluuu💃💃💃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Olabılır canım naptın gittin mi dün dıktoraaa

gittim canım. tek kese gorundu. ama ikiz mi degılmı 10 gun sonra kalp atışında cıkıcak. ikizsede tek yumurta ikizi olur. belli degıl işte bekliyoruz canım. sen naptın basladın mı ovulasyon testlerıne ?

bırde bırsey sorucam canım. rentıptan randevuyu rahat alabıldınmı? ben medıkabılden 9una almıstım ya onu 14 une cekeyım dedım ama 23 une kadar tum randevular doluymus. 20 gun sonrasına verıyor resmen. sinir oldum. rentıp nasıl acaba?

bir tane yaptım cnm ama birazdan çıkıp bir tane daha alıcam bu gece uyuyamam meraktan:KK1:

Hadiiii INSALLAHHH :) :) :)yarin kan testi yaptir istersen icin rahatlasin:) :)brnde catlatma oldum 7gun once.14gun sonra cikiyor diyorlar bende bit hafta sonra yaparim :) :) :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

çok iyi yapmıssın canım çünkü daha da strese girerdin... demek 6 haftalık bir mercimek taşıyosunn :KK1: :KK1: :KK1: ne kadar değişik ve güzel duygudur kimbilir.

senin hamileliğin baya geç çıktı büyük istisnalardansın adetinin geçişinin 20. gününe kadar çıkmamıştı çok ilginç :KK34:

Aynen oyle. Adetim 10 gun gecmisti kan testi negatif çıkmıştı :) ne kadar uzulmustum.. ama simdi cok mutluyum Allahima sukurler olsun..

ayy ben bu ay yumurtlama gunlerımı unuttum:) ne rahatım beeee:KK1::KK76:

Mrb tatlim bayadir giremiyodum ben bide fazla takılmak istemedim stres oluyorum sonra napiyosun bakalim nasi gidiyo bnde yumurtlama gunumu farkedemedim bu sefer ya kacirdim ya hala yumurtlamadim bilmiyorum aman umrumda da degil artik sıkıldım akisina biraktim bu ay da adet olursam doktora gidip tahlillerimi yaptircm :-(

Mrb tatlim bayadir giremiyodum ben bide fazla takılmak istemedim stres oluyorum sonra napiyosun bakalim nasi gidiyo bnde yumurtlama gunumu farkedemedim bu sefer ya kacirdim ya hala yumurtlamadim bilmiyorum aman umrumda da degil artik sıkıldım akisina biraktim bu ay da adet olursam doktora gidip tahlillerimi yaptircm :-(

canım ıslerım cok yogundur yorgundum ınaqn aklıma gelmedi ama kafa olarakta gayet ıyıyım ne yalan soyleyeyım:) artık yumurtladımmı yumurtlamadımmı bılmıyorum tesadufen takvıme bakınca farkettım unuttugumu .. gıt canım yaptır tahlıllerını Allahım ınsallah fazla bekletmez bızleri

canım ıslerım cok yogundur yorgundum ınaqn aklıma gelmedi ama kafa olarakta gayet ıyıyım ne yalan soyleyeyım:) artık yumurtladımmı yumurtlamadımmı bılmıyorum tesadufen takvıme bakınca farkettım unuttugumu .. gıt canım yaptır tahlıllerını Allahım ınsallah fazla bekletmez bızleri

İnşallah cnm bnde fazla ustune dusmuyorum artik ya gectigimiz ay bi ay burda takildim kafayi yiyodum :-D adet oldum sinirim bozuldu yav ulan butun hamilelik belirtileri var dedim kan testi bile yaptrdim en iyisi kendini fazla dinlemicen akisina birakcan :-D

gittim canım. tek kese gorundu. ama ikiz mi degılmı 10 gun sonra kalp atışında cıkıcak. ikizsede tek yumurta ikizi olur. belli degıl işte bekliyoruz canım. sen naptın basladın mı ovulasyon testlerıne ?

bırde bırsey sorucam canım. rentıptan randevuyu rahat alabıldınmı? ben medıkabılden 9una almıstım ya onu 14 une cekeyım dedım ama 23 une kadar tum randevular doluymus. 20 gun sonrasına verıyor resmen. sinir oldum. rentıp nasıl acaba?

Rentıp iyyiydı gayet canm ben begendım oraya devam edicem bayan işte tanıdıdk jasmın karpuzcuoğlu

İnşallah cnm bnde fazla ustune dusmuyorum artik ya gectigimiz ay bi ay burda takildim kafayi yiyodum :-D adet oldum sinirim bozuldu yav ulan butun hamilelik belirtileri var dedim kan testi bile yaptrdim en iyisi kendini fazla dinlemicen akisina birakcan :-D

Haklısın canım benim biraz daha çok bekliyor insan ama en güzeli hiç yapmamakmis:)

arkadaşlar hepinizin güzel dilekleri için çok teşekkür ediyorum allah gönlünüze göre versin...

dayanamayıp ikinci test yaptım oda pozitif çıktı:)

arkadaşlar hepinizin güzel dilekleri için çok teşekkür ediyorum allah gönlünüze göre versin...

dayanamayıp ikinci test yaptım oda pozitif çıktı:)

Tebrikler. ..cok sevindim allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin...
3 gün kala idrar testinden cıktı. ..belirti fln varmıydıı:26:

Günaydın kizlar size bi sorum olucak bu ay tahlillerimi yaptrcam hormon testi icin adetin ucuncu gunu gidiliyomus sanirim peki devlet hastanelerinde o güne yada bi gün sonrasina randevu alabiliyomuyuz yoksa nerden bilcez ne zmn adet olcamizi

Günaydın kizlar size bi sorum olucak bu ay tahlillerimi yaptrcam hormon testi icin adetin ucuncu gunu gidiliyomus sanirim peki devlet hastanelerinde o güne yada bi gün sonrasina randevu alabiliyomuyuz yoksa nerden bilcez ne zmn adet olcamizi

Batin belli degil mi devlet riziko bu olayda malesef...ozel daha rahat oluyor.acikcasi

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

X