Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Seni hep aradm bulamadm. Coktan yoksunn. Ben adetim geciktiktwn sonra 20. Gunde ogrendim hamile oldugumu :) sen napiyonn bebis varmii

cok sevndim yaa hamilelikten süpheleniyoduk sennle ama senn pek umudun yoktu geç döllenme mi olmuş canım ? tebrik ederimm Allah ım sağlıkla kucağına almayı da nasip etsinnn bnde bi değişiklik yok canım yaa. geçen ay olmadı bu ayki batım da 16 haziran beklemedeyim düşük dozda tiroid ilacı kullanıorum çok az yükseklikteymiş kontrol altndayım onun haricinde bir sorun yok. Strse girmemek için hamile topiclerinde pek takılmıyorum akışına bıraktım kendmi derslerme bide sağlıklı zayıflamaya egzersize verdim böyle işde.

hamileyim arkadaşlar inanamıyorum .....:)çift çizgi çıktı batıma daha dört gün var

Hayirli olsun bebegimm cok sevindim adina RABBim saglikla kucaguna almayi nasip etsin INSALLAH:) :) :) :)Darisi tum bekleyenlere:)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hayirli olsun bebegimm cok sevindim adina RABBim saglikla kucaguna almayi nasip etsin INSALLAH:) :) :) :)Darisi tum bekleyenlere:)

teşekür ederim cnm amin darısı tüm bekleyenlerin başına inşlh.....ama hala içimden acaba testmi yanlıştı die geçiyo yaaa bu bi rüya olmasın....

Allah razi olsun canım benim.. insaallah bu ay senin icinde seviniriZ hayirlisiyla :) Rabbim butun isteyenlere versin insaallah.. haklisin buraya girince insan daha cok stres yapıyo en iyisini yapiyosun sen.. hamile kalinca butun stres gider rahatlarim filan diyodum ben aslnda ama öyle olmuyomus. Bu sefer bebis strese sokuyo. Yok kesesi gorundumu yok kalp atisini ne zaman duyacam :) tabi tatli heyecanlar :) Allahin izniyle butun isteyenlerin olsun insaallah. Benim 9 ay sonunda oldu.. Rabbim en uygun zamani biliyormus.. O`na hicbirsey zor gelmez..

kesnlikle doğruyu söylüyosun canım bnmde 6 ay oldu bekliyorum bkalm inş bnde bu ay hamile kalırım canım bnm. hamilelerin duası kabul olur bna dua et nolursun

doktoruma rahmimde küçük bir yara vardı ya kontrole gittim yaram iyilesmiş doktor hamilelik sürecni istersen hızlandıralım yumurta takibne baslayabiliriz dedi dün için gel dedi ama bnm 6 aydır olmuyo bunlar için erken diye düşündüm gitmedim ağustos -eylüle kadar bekliyim diyorum. ablamda evlendkten 9 ay snra hamile kalmış.

buralara ara sıra bakıorum bi değişiklik var mı diye ama hamilelik yazına hiç rastlamadım siteye girsem de genellikle baska topiclerde takılıorum çünkü çok strse giriyorum

şimdi sadece tiroidim çok az yüksek ilaç kullanıorum kontrole gidiyorum bnden tiroidi daha yüksek olan bi arkadasım yeni hamile oldgnu öğrendi tiroid çokta etkilemi anladgm kadarıyla. kızda yeni öğrendi dün kan testinde öğrendi baska bir tiroid topiğinde konuşuyoruz

Dualarim seninle insaallah.. Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsn insaallah sana bana butun isteyenlere :)

Dualarim seninle insaallah.. Rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsn insaallah sana bana butun isteyenlere :)

amiinnn eee senin hamilelik nasl gidiyo kaç haftalık olduu ? kalp atışına gittin mi neler yaptın anlat bakalım ?

amiinnn eee senin hamilelik nasl gidiyo kaç haftalık olduu ? kalp atışına gittin mi neler yaptın anlat bakalım ?

Canim benim gec dollenme oldugu icin son adete gore hesaplanmiyo. Tahmini 6 haftalik filan. Bu cuma gidicem kalp atisi icin insaallah hayirlisiyla duyariz bebisimi :) aslnda geçen cuma gitmem gerekiyodu ama ben kalp atisi icin erken diye dusundum. Bi hafta daha bekleyeyim en iyisi dedim. Gecen hafta gormeseydim bosu boşuna kendime stres yapardim. Kalp atisi hrkeste erken gorulmeyebiliyomus cunku.

çok iyi yapmıssın canım çünkü daha da strese girerdin... demek 6 haftalık bir mercimek taşıyosunn ne kadar değişik ve güzel duygudur kimbilir.

senin hamileliğin baya geç çıktı büyük istisnalardansın adetinin geçişinin 20. gününe kadar çıkmamıştı çok ilginç

teşekür ederim cnm amin darısı tüm bekleyenlerin başına inşlh.....ama hala içimden acaba testmi yanlıştı die geçiyo yaaa bu bi rüya olmasın....

Kac tane test yaptin kuzum?ayyy INSALLAH dogrudur sakin icinden acaba deme bebis var bebisss:) :) :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…