Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

hadi hayırlısı kuşum inş bıran once olur :)

İnşallah yawrum yaa sagda yumurtan var dedi ama 10 14 arası dedi yine sinir oldum daha ovu testler gelmedi diye ıkılı aldım eczaneden bitane bu doktorların daha cok yeni lafından bıktım yaa😖😖

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

doktor kendılıgınden adet olursun dedı sonucu gosterırken pek ılgılenmedı zaten :KK43: dırek kımyasal gebelık dedı bu deger daha yukselmez dedı. ılacını ıcmeye dewamet dedı sonra da prolaktını olctur dedı.

o kadar cok agladım kı gozlerımı acamıyorum cok acıyo. daha esıme soylemedım bıle :'(

Yawruum üzme kendini bak bomba gibi hazırlanıcaz hazırana nekadr üzlürsen okadar etkilenceksin diger aya

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar bisey sorabilirmiyim?akintim var normAlde dikkat etmedigim.icin normalmi yani normalde varmi emin degilim...yalniz afedersiniz parmagimla vajinama baktim akintiyi kontrol ettim yani...sumuksu akintim var beyaz. Ama akinti sarimtirakmi beyazmi algilayamadim normalmiki buarada batA 4 gunum var...24unde catlamisim ve 25inde 23 unde ilski oldu gebelik sansi yok diyordum ancak bu akinti acabq dedirtti acikcasi 😒 birde akintiya bakinca kasigimda agri oldu normalmi...

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Kızlar Günaydın sağ kaşığı çok ağrıyor uzanıp hafif elimi gezdirin çok hafif şişlik var yumurta olabilirmi sizce fikriniz varmi:KK31:

Arkadaslar benim de batim cuma bu sabah ve dun test yapmistim 5 dk sonra yakından bakinca hafif bir pembe cizgi boyle bi cizgi negatif mi yorumlanir sizce sizlerin nasildi resim telefondan girdigim icin yukleyemedim

Arkadaslar benim de batim cuma bu sabah ve dun test yapmistim 5 dk sonra yakından bakinca hafif bir pembe cizgi boyle bi cizgi negatif mi yorumlanir sizce sizlerin nasildi resim telefondan girdigim icin yukleyemedim

Resim yuklemek icin hizli cvp yazan yerin yanin da + isaretine bas sag ust kosede 3 nokta varya oradada bar ordan goruntu ekleyi sec ekle bskalim

+Ya bastiktan sonra cikan ekranda ustte bende sagda 3nokta var ona bas bakalim ordan cikmasi lazim

Resim yuklemek icin hizli cvp yazan yerin yanin da + isaretine bas sag ust kosede 3 nokta varya oradada bar ordan goruntu ekleyi sec ekle bskalim

Sag alt kosedeki arti mi yani senin mesajini altindaki arti ama basinca ekran cikmiyir hic seker pembe

bata 5 gün kaldı.İnşallah bu kez olucak.Az vakit kaldığında daha da stres yapıyorum.Özellikle son hafta.:18: Belirti falan yok bende ayırt edemiyorum malesef sizler gibi beceriksizim bu konuda vücudumu dinleyemiyorum :) Sadece baş ağrım oldu çok şiddetli regl öncesi olur hep.Bi o var işte bakalım hayırlısı hakkımızda.Bugün regl günü olan yok mu bize mutlu haber vericek :KK1:

X