- 17 Nisan 2014
- 754
- 45
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #5.121
hadi hayırlısı kuşum inş bıran once olur :)
hadi hayırlısı kuşum inş bıran once olur :)
doktor kendılıgınden adet olursun dedı sonucu gosterırken pek ılgılenmedı zatendırek kımyasal gebelık dedı bu deger daha yukselmez dedı. ılacını ıcmeye dewamet dedı sonra da prolaktını olctur dedı.
o kadar cok agladım kı gozlerımı acamıyorum cok acıyo. daha esıme soylemedım bıle :'(
Ya bide takıp için on güne gel derim ama yurtana zarar veririz dedi o nedemk acaba
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
alttan cekılen ultrason yumurtaya zarar mı verıyo acaba?
Kızlar Günaydın sağ kaşığı çok ağrıyor uzanıp hafif elimi gezdirin çok hafif şişlik var yumurta olabilirmi sizce fikriniz varmi
Arkadaslar benim de batim cuma bu sabah ve dun test yapmistim 5 dk sonra yakından bakinca hafif bir pembe cizgi boyle bi cizgi negatif mi yorumlanir sizce sizlerin nasildi resim telefondan girdigim icin yukleyemedim
Cok guzel anlatmissin ama yapamadim ya goruntu ekle goremedimResim yuklemek icin hizli cvp yazan yerin yanin da + isaretine bas sag ust kosede 3 nokta varya oradada bar ordan goruntu ekleyi sec ekle bskalim
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Resim yuklemek icin hizli cvp yazan yerin yanin da + isaretine bas sag ust kosede 3 nokta varya oradada bar ordan goruntu ekleyi sec ekle bskalim
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
günaydın arkdaşlar...bat ıma 4 gün kaldı hala kasık ağrım göğüs ağrım devam ediyo adet olcam sanki
kızlar nasılsınız moraller nasılll ???
Canimmm Nerelerdesin nn.. ben hamileyimm. Sen nasilsin nasil gidiyo
aaaa sen hamile misinnn hiç bilmioyodum canım yaaa kız niye bna msj atmadın sennn soktayım suannn