- 10 Ocak 2014
- 1.492
- 244
- 34
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #5.081
Ikizmi seninkiler ayyy negzllll masallahhh
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
bu arada kesın ıkızmı ya ben yazdıgını gormedım bende ıkız bebek cok ıstıyorumama bu ay unuttum bebek yapmayı ınanırmısın yumurtlama gunum gecmıs benım
Ayyy kuzularrr ne de güzelll oluuur hepbirlikte hepimiz olsun bebişlerimiz bu sayfa bosalsıın da annisleer diye sayfa açarııızzz😜😜😁😜💃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kizzzzlarrr o guzel haberi aldimmmm :)) hamileyimmmm rabbime sukurler olsun isteyen herkese nasip etsin keseyi gorduk kalp atislaribida duyayim sonra saglikla kucagima alayim :)))
inşallah canım inşalla cok guzel olur :)
ewe canım bu sıte bu anlamda cok faydalı :) sudyensız gezemyorum zaten goguslerım gergın su an
iki aydır inanılmaz derecede bütün belirtileri yaşıyodum fakat sonu hüsranbu ay adetime 4 gün var fakat hiçbir belirti yok. sadece biraz göğüslerim şis o kadar. bide normalde hiç çorapsız duramam ayaklarım hep üşür. fakat bir haftadır ayaklarımın altından resmen alev çıkıyo. sürekli duvarlara yaslıyorum. menopozlular gibi. eğer bu ay hamile kalırsam geçen aylardan sonra şaşırıcam. bakalım son 4 gün
Canm inşallah seninledir bebeğin genelde okuduklarım hep böle bklemedıklerı zamnlarda olmuuuş😜
canım hayırlı olsun. allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın :) son adet gununu , testi yaptırdıgın gunu ve beta hcg nı yazar mısın?
iki aydır inanılmaz derecede bütün belirtileri yaşıyodum fakat sonu hüsranbu ay adetime 4 gün var fakat hiçbir belirti yok. sadece biraz göğüslerim şis o kadar. bide normalde hiç çorapsız duramam ayaklarım hep üşür. fakat bir haftadır ayaklarımın altından resmen alev çıkıyo. sürekli duvarlara yaslıyorum. menopozlular gibi. eğer bu ay hamile kalırsam geçen aylardan sonra şaşırıcam. bakalım son 4 gün
Sen nerlerdesiiin bakiiim kaçakk anneeee😁
bana 16 bıle yeter pzt ıcın :) benım goguslerım gerıldı yanlarım cok acıyo we delı gıbı acıkıyorum halsızım cok cabuk yoruluyorum. bunlar bu kadar erken olur mu kı ?
haftasonu sehırdsıdından yatılı mısafırım vardı. bırde bı haftasonunda 3 dugun :) hıc nete gıremedım. bu aksam gıdıcem doktıra bakalım ne dıycek cok merak edıyorum yaa ... sen napıyosun?
Bak gor hic ummadigin Anda gelecek kuzun
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
kızlar düşük yaptım
hcg degerım 1.22 puan gerı dusmus doktor kımyasal gebelık dedı
Ya canım şu ara yoğundum bişi yazamadım ama sevincine sevinmiştim canım ama sıkma canını demekki hamile kalabiliyosun.sağlıksızmış bebişin demekki tez zamanda kavuşursun inş bebişine
Bende pek giremedim gerçi ozlemcim bgun bi doktora gidicem 4 te randevum var bakalım ne dicek sende çok yorma kendini lutfennn aksam nereye gitceksin doktora
kızlar düşük yaptım
hcg degerım 1.22 puan gerı dusmus doktor kımyasal gebelık dedı