Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

senın adetın ne zaman bıtıyo ? yawrum o surecı bılmedıgım ıcın aklımdan bı suru acaba gecıyo..

canım yaa sende degerın yukselmesını mı beklıyosun benım gıbı.. senın degerın kac cıktı ? ınsallah ıkımızde guzel haberler alırız. ben pzt yaptırcam tahlılı. sen ?

canım yaa sende degerın yukselmesını mı beklıyosun benım gıbı.. senın degerın kac cıktı ? ınsallah ıkımızde guzel haberler alırız. ben pzt yaptırcam tahlılı. sen ?

Yok canim ben kan tahlili vermedim ultrasonda keseyi gordu haftaya gel dedi gelisimine bakalim dedi

İnşallah yükselir canım hadi mayıs sona ermeden güzel umut verici gelişmeler var

Offf yaaa Allahım sabır versin kuzum işte hayırlısını versiiin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Aynen oyle canim rabbim sabir versin simdi hastaneden eve gidiyorum cocuk 3 gundur olmus kordon boynuna dolanmis ve malesef doktoru anlamamis daha yerim saat once dogum yapti

Canim hayirli olaun insallah bebegin sana tutunur bol bol dua et bizde edelim yasin falan oku mutlaka Allahin izniyle tutunacaktir sana

Aynen oyle canim rabbim sabir versin simdi hastaneden eve gidiyorum cocuk 3 gundur olmus kordon boynuna dolanmis ve malesef doktoru anlamamis daha yerim saat once dogum yapti

Offf bide dogum mu yaptırdılaaaar nezamn anladılar ki bukadr anlamamıs doktor

senın adetın ne zaman bıtıyo ? yawrum o surecı bılmedıgım ıcın aklımdan bı suru acaba gecıyo..

Ne için acaba geciyo kuzum normalde bi haftayı bulur ama cok bel agrılı az az sancılı yani bilemedimmm 😖

Bernacımmmmmmm çok sevindim senin için dua ediyorum çok mutlu oldum seni takip ediyordum bende inşallah ama inşallah yükselecek değerin içini ferah tut canm benim çok sevindim :)

Kizlar bugun nikahimizin 7.yilii kocam daha once hic ozen gostermez umursamazdi gecenlerde nisanda cok agladim kendimi ne kadar degersiz hissettigimi anlattim hickira hickira agladim hemde cooooookkkk....neyse akabinde cicek yolladi bana bugunde evdemisin diye aradi durdu snr ben.gittim.kizimi alip yanina saat alicakmis yok.alma dedim ama bana bi orkide alabilirsin dedim.ben bayilirimda orkideye bu 7.orkidem sagolsun babacigimdan hediye 6si bu esimden neyse dediki sana cicek yollayacaktim evde misin degilmisin bi belirleyemedin dedi dedimki bosver daha iyi oldu sevindim.boyle olmasina....neyse kizlar anlatmaya calistigim sey aslinda eslerinize sizi inciten.kiran tavirlari hakkinda konusun degersiz hissettinizmi mutlaka soyleyin inanin fark edince toparliyorlar durtmek.gerek durtmek

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Bir gun once olmus canim tesadufen aile hekimliginde ogrenmisler 2 gundurde dogumu bekliyorlardi

Düşünemedim kızın halini yaa bide öyle beklemeek ablamda yaşadı Allah kimseye yaşaymasın çok çok sabır versiiin hiiiç hiç kolay değiiiil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…