-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #5.041
Olduuu zırt diye nasssı olsuun kuzuuum ne aşamalardan geciyo yawrucaklarr offf su ovu testi alıyım hemen de su adetım bi bitse bi gün gelmedi simdi hergün bi avuc doldurmcak kadar geliyo sinir oldum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayyy gozun aydinnnnnnnn
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Adetim gecikti canim akintimda olmadi oyle olunca hic umitlenmedim oluyordu arada bir kere 41. gun adet olmustum esim var biliyorum tahlil yaptiralim dedi gittim ultrasonla bakti hamilesin dedi kan testini haftaya yapacak bakalim buyume olacakmi dedi insallah hersey yolunda gider rabbime emanet :)
canım yaa sende degerın yukselmesını mı beklıyosun benım gıbı.. senın degerın kac cıktı ? ınsallah ıkımızde guzel haberler alırız. ben pzt yaptırcam tahlılı. sen ?
yawrum daha tam bellı dgl kı tahlılde beta hcg sınırda cıktı. pzt tekrar talıl yaptır dedı. yukselmesı gerek dedı.. beklıyorum artık pzt yı napalımm..
tatlım tahlıl sonucunu aldım. alt sınır 9du benım kı 8.71 cıktı. tam sınırda senınkı dedı. pzt tekrar tahlıl yaptır dedı. degerın 2 katına yukselmesı gerekdedı. bol bol dınlen we su ıc dedı. Demetım duaz et benım ıcın olur mu
ınsallah tatlım yıne de pazartesı o degerı gormeden daha dogrusu taa kı kalp atısını duymadan ıcım rahat etmez sanırım :)
Offf yaaa Allahım sabır versin kuzum işte hayırlısını versiiin
tatlım tahlıl sonucunu aldım. alt sınır 9du benım kı 8.71 cıktı. tam sınırda senınkı dedı. pzt tekrar tahlıl yaptır dedı. degerın 2 katına yukselmesı gerekdedı. bol bol dınlen we su ıc dedı. Demetım duaz et benım ıcın olur mu
Aynen oyle canim rabbim sabir versin simdi hastaneden eve gidiyorum cocuk 3 gundur olmus kordon boynuna dolanmis ve malesef doktoru anlamamis daha yerim saat once dogum yapti
senın adetın ne zaman bıtıyo ? yawrum o surecı bılmedıgım ıcın aklımdan bı suru acaba gecıyo..
Çok kötü ya allahım kimseye yaşatmasınAynen oyle canim rabbim sabir versin simdi hastaneden eve gidiyorum cocuk 3 gundur olmus kordon boynuna dolanmis ve malesef doktoru anlamamis daha yerim saat once dogum yapti
Bende mayis ayinin son gunlerinde hatta bu gun hamile oldugumu ogrendim hemde adetim bir gun gectigi halde
Offf bide dogum mu yaptırdılaaaar nezamn anladılar ki bukadr anlamamıs doktor
Bir gun once olmus canim tesadufen aile hekimliginde ogrenmisler 2 gundurde dogumu bekliyorlardi
Bir gun once olmus canim tesadufen aile hekimliginde ogrenmisler 2 gundurde dogumu bekliyorlardi
Nasil is o yaaa kadin zehirlense
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗