Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

kızlar düşük yaptım :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

hcg degerım 1.22 puan gerı dusmus doktor kımyasal gebelık dedı :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

canım hayırlısı olsun üzme kendini.İnşallah önümüzdeki ay nasip olur.Bende yaşadım iki kez hemde çok zor biliyorum.Peki doktor ne dedi.Açıklama falan yaptı mı bundan sonraki adımların için?

kızlar düşük yaptım :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

hcg degerım 1.22 puan gerı dusmus doktor kımyasal gebelık dedı :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

Canimmm uzulme ne olur benimde gecen ay kimyasal gebelik oldu ama yapabilecek hic birsey yok Rabbim yuzune bakti dis gebelik vs olmadi uzulme ne olur

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Slm kızlar ben geldim. :KK3:

Sonunda kan testimi yaptırdım ve Allahın izniyle gebeyim :KK49:
değerim 2890 çıktı. 2 hafta sonra gel dedi keseye bakalım.
RAbbim sağlıkla kesemi bebeğimin kalp atışını görmemi nasip etsin.
Ve gebeliği isteyen herkese nasip etsin. Dua edin sağlıkla bebeğimin kalp atışlarını duyayım kızlar. :KK49:

Canimmm uzulme ne olur benimde gecen ay kimyasal gebelik oldu ama yapabilecek hic birsey yok Rabbim yuzune bakti dis gebelik vs olmadi uzulme ne olur

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

cok koydu bana kendımı ewe zor attım otobuste aglamamak ıcın zor tuttum kendımı :'( sımdı bıraz daha ııyım ama sersem gıbıyım.karnım sısmeye basladı adetcım gelıyo sanırım

uzulme canım 3 aya kadar yapılan dusukler genetıgı bozuk bebekler oluyor Allah korusun bebeg engellımı olsaydı Rabbıme cok sukur bak hamıle kalabılıryorsun

benım 3 ayı gecmıstı ama ılktı. sanırım tutunamadı bu yuzden dustu. ama war ya pazar gunu cok kotuydum halsızdım anım anımı tutmuyodu. bı ıyı hıssedıyodum kendımı 1 saat sonra rengım benzım atıyodu kırec gıbı oluyodum yatıyodum hemen.. demek kı o aralarda dusuyodu :KK43:

ewet canım dogru soyluyosun Allahım duamı kabul etmıs kı hakkımda hayırlı olmayanı wermedı bana.mucadeleye dewam napalım artık..

Ve gebeliği isteyen herkese nasip etsin. Dua edin sağlıkla bebeğimin kalp atışlarını duyayım kızlar. :KK49:

hayırlı olsun canım :) ınsallah bı aksılık cıkmaz canım hem keseyı hem de kalp atıslarını duyarsın

hayırlı olsun canım :) ınsallah bı aksılık cıkmaz canım hem keseyı hem de kalp atıslarını duyarsın

Gozun aydin canim saglikla kismet etsin rabbim. Darisi hepimizin basina rabbim izin verirse. Belirtilerini yazarmisin ne kadar gecikti test falan yaptin mi onceden belki umut olur bana :)

Gozun aydin canim saglikla kismet etsin rabbim. Darisi hepimizin basina rabbim izin verirse. Belirtilerini yazarmisin ne kadar gecikti test falan yaptin mi onceden belki umut olur bana :)

canım benim kasık ağrılarım oluyordu tek taraflı yumurtalama fln dedim. Biraz geçmişti snra adetime yakın tekrar başladı regl olcam sanırım dedim ama göğüslerimde hassasiyet oldu böle daha gergin şişkindiler uçları belirginleşti damarların renkleri daha belirginleşti. derken 30 mayısta evde test yaptım kendim çift çizgiyi gördüm. bugnde devlet hastanesinde kan testi yaptım 2890 çıktı işte.

RAbbim isteyen herkese tez vakitte hayırlısıyla sağlıkla nasip etsin inşAllah.
ben troidli olmama rağmen ilk denediğimiz ayda oldu RAbbim sağlıkla koklamayı nasip etsin inşAllah :emir_bebek:

medikabıl ayın 9 undan onceye vermedı randevuyu. bu ıkızlık olayı yuzunden cok merak edıyorum. oyuzden cekırge devletı bı denıycem randevusuz alır mı bılmıyorum. yalvrıcam yakarıcam artık :) sen nereye gıdıceksın doktora? medicalpark mi yıne?

Canım bgün rentıpa gıttım cok güzeldi iyiydi yani doktor selim bey ya da jasmın hanım zaten tanıdık o da kadın dogumcu bisürü ilaç verdi yine testler falan su sınavı halledip yine önümüzdeki hafta gidicem inşş

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benım 3 ayı gecmıstı ama ılktı. sanırım tutunamadı bu yuzden dustu. ama war ya pazar gunu cok kotuydum halsızdım anım anımı tutmuyodu. bı ıyı hıssedıyodum kendımı 1 saat sonra rengım benzım atıyodu kırec gıbı oluyodum yatıyodum hemen.. demek kı o aralarda dusuyodu :KK43:

ewet canım dogru soyluyosun Allahım duamı kabul etmıs kı hakkımda hayırlı olmayanı wermedı bana.mucadeleye dewam napalım artık..

Kuzuuuum sabırlı olcaz üzülme sakin kızlarında dedıgı gbi saglıksızmış kolay diil tabi ama işte. Sen nasılsın peki nezamn regl olcakmıssın

canım bgün rentıpa gıttım cok güzeldi iyiydi yani doktor selim bey ya da jasmın hanım zaten tanıdık o da kadın dogumcu bisürü ilaç verdi yine testler falan su sınavı halledip yine önümüzdeki hafta gidicem inşş

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hadi hayırlısı kuşum inş bıran once olur :)

Kuzuuuum sabırlı olcaz üzülme sakin kızlarında dedıgı gbi saglıksızmış kolay diil tabi ama işte. Sen nasılsın peki nezamn regl olcakmıssın

doktor kendılıgınden adet olursun dedı sonucu gosterırken pek ılgılenmedı zaten :KK43: dırek kımyasal gebelık dedı bu deger daha yukselmez dedı. ılacını ıcmeye dewamet dedı sonra da prolaktını olctur dedı.

o kadar cok agladım kı gozlerımı acamıyorum cok acıyo. daha esıme soylemedım bıle :'(

bak canım zaten tıbben kadınlar adet oncesı hamıle kalabılıyor ama bu ıyı bır bebkse tutunuyor degılse sen hıc farketmeden adetle atıyorsun Allahtan ggeldi elbetteki o bizi bizden iyi düşünür dualarla bekleyeceğiz

canım hayırlısı olsun üzme kendini.İnşallah önümüzdeki ay nasip olur.Bende yaşadım iki kez hemde çok zor biliyorum.Peki doktor ne dedi.Açıklama falan yaptı mı bundan sonraki adımların için?

hıc bısey demedı canım. sadece kımyasal gebelık bu dedı. degerın yukselmemıs dedı. kendılıgınden adet olursun dedı. parlodel bıtınce de gel prolaktını olcelım dedı

bak canım zaten tıbben kadınlar adet oncesı hamıle kalabılıyor ama bu ıyı bır bebkse tutunuyor degılse sen hıc farketmeden adetle atıyorsun Allahtan ggeldi elbetteki o bizi bizden iyi düşünür dualarla bekleyeceğiz

ewet canım beklemeye calısmaya dewam edıcez. hayırlısı ıle kısa zamanda tutar ınsallah

X