Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Hayirli olsun canim. Insallah saglikli bir sekilde devam eder.

ınsallah canım amın hayırlısı dıyorum :)

samsung

İnşallah yükselir canım hadi mayıs sona ermeden güzel umut verici gelişmeler var

ınsallah canım ınsallah yukselır pzt sı .. cok streslı bı donem bu donem arkadaslar. benden bıze tawsıye adetınız ıyıce gecıksın oyle test mest yapın. yoksa zor gecıyo yanı

Ne için acaba geciyo kuzum normalde bi haftayı bulur ama cok bel agrılı az az sancılı yani bilemedimmm 😖

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

nıye dedıgımı unuttum :) ınsallah senınde yumurtla donemın hemen gecer sende hamıle kalırsın beraber takılırız :)

Bernacımmmmmmm çok sevindim senin için dua ediyorum çok mutlu oldum seni takip ediyordum bende inşallah ama inşallah yükselecek değerin içini ferah tut canm benim çok sevindim :)

yawrum yaa benımde sabah aklımdan gectın denıze de haber wereyım dıye :) ınsallah deger yukselır de dıs gebelık olmaz canım. cok tedırgınım

kızlar desteklerınız ıcın hepınıze cok tesekkur ederım. gun ıcerısınde yatyıorum we dınlenıyorum. ama ınanın bu surecte ınsan cok tedırgın oluyo. o yuzden erken teste fln ya da adet 2 gun gecıksın heen fln yapmayın test. yoksa boyle degerın yukselmesını beklemek ınanın daha zor. cunkı normalde belırtı fln araken ustalastık ama bunda deger yukseldıgıne daır ppek belırtı olmuyo :)

nıye dedıgımı unuttum :) ınsallah senınde yumurtla donemın hemen gecer sende hamıle kalırsın beraber takılırız :)

Ayy ayy inşallaaah yawrum benm yaa valla uçarız havalaraaa sen nasılsın agrın sızın falaaan var mı özlemdende ses yok haa yarın işe gidince yazar😁😜

goguslerım cok fena olmaya basladı. yanlarım acıyo. sallamadan yurursemmutlu oluyorum :) acıkınca kasıgımda karnımda tuhaf bı sızı oluyo. yemek yıyınce duzelıyo. cabuk yoruluyorum enerjımı emıyo sankı bısey :) belım de agrıyo bı turlu rahat edemıyorum.

Kızlarrrr çok heyecanlıyım ovulasyonda kopkoyu iki çizgim var bu dört gün çok çalışmalıyım... eşim oğlanı yollayalım babanesine diyor :))) deli yaa inşallah tutar bugün adetle beraber 16. Gün incir kürü işe yaradı bakalım havuçta yarayacak mı??? Eylülden beri deniyoruz hadi bakalım

Oo enerjini emen bişeyi yerleer annesiii kuzum sütyenle gez hep summela vardı burda ona doktoru ole onermişti işe yarar belki rahat edersin sende. Bende ovu sıparısını verdim az once bakalım nezamana gelcek ama hafta içi mutlaka bi doktora gidicem bnde normaldede böle sorunun oldugu için bi doktor edinmem lazım artık bursada bide aslında muayenede doktor soyluyomus yumurtan var yok benmki gecen ay solemedi burdan ogrendim onu da sorcam hemen😁

5 gunluk ovulasyon testlerini birlikte cektim. 16. Gun yumurtladigimi dusunuyorum. Zaten dun doktora gittim yumurtlamissin dedi. Ornek olmasi icin yukledim arkadaslar. Saatler farkli ama ayni saatlerde yapmaniz daha iyi olur kiyaslamaniz acisindan.

samsung

Eklentiler

• $1401624161603.jpg
    53,2 KB · Görüntüleme: 41
iki aydır inanılmaz derecede bütün belirtileri yaşıyodum fakat sonu hüsran bu ay adetime 4 gün var fakat hiçbir belirti yok. sadece biraz göğüslerim şis o kadar. bide normalde hiç çorapsız duramam ayaklarım hep üşür. fakat bir haftadır ayaklarımın altından resmen alev çıkıyo. sürekli duvarlara yaslıyorum. menopozlular gibi. eğer bu ay hamile kalırsam geçen aylardan sonra şaşırıcam. bakalım son 4 gün

ewe canım bu sıte bu anlamda cok faydalı :) sudyensız gezemyorum zaten goguslerım gergın su an

Masallah ogluma diyesim geldi masallah kuzuma annesi ne 9 u pzrtsi enaz 40 lari gorursun ins

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

bana 16 bıle yeter pzt ıcın :) benım goguslerım gerıldı yanlarım cok acıyo we delı gıbı acıkıyorum halsızım cok cabuk yoruluyorum. bunlar bu kadar erken olur mu kı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…