- 17 Nisan 2014
- 754
- 45
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #5.021
gunaydın kızlarrrrr
bugun gıttım doktora. kan werdım. alttan muayene ettı we rahım duwarında kalınlasma war gayet guzel dedı ama keseyı goremedı. sanırım emın olmak ıcın ıstedı kan tahlılını. dua edın nolur kotu bısey cıkmasın.
dıs gebelık olmasından korkuyorum
Kizzzzlarrr o guzel haberi aldimmmm :)) hamileyimmmm rabbime sukurler olsun isteyen herkese nasip etsin keseyi gorduk kalp atislaribida duyayim sonra saglikla kucagima alayim :)))
İcini ferah tut insallah guzel haberi alacaksin :)
Allah Alllah ne guzel haberler varr maşallah canıım beniiim saglıkla kucana al inşallahh ozamaaan sende yazmaya basla bakalım belirtilerini neler denediğiniii😜😁😜
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Kuzuuuummm yaaa ne güzel haber bu rabbiiim ama kese hemen gorunmez dıyolarr ferah tut kalbını sonuc ne zamn çıkcaaak bn sınavdan yeni çıktım yeni gordum
Ben bu ay beklemiyodum canim hamilelik tatile cikacaktim haftaya pazar onun hayalini kuruyodum 1 senedir her ay bekliyodum olmuyodu gene olmaz dedim ama meryem ve yusuf surelerini okudum rabbim gonlumun istegini yuregimin acisina karsilik verdi sukur rabbime bugunde esim istedi gidek doktora diye gittik mutlu haberi aldik rabbim insallah saglikli sihhatli azadan noksansiz evlat nasip eder kucagimiza aliriz 13 haftalikken bebegimi kaybettim sevinc korku bi arada yasiyorum :))
tatlım tahlıl sonucunu aldım. alt sınır 9du benım kı 8.71 cıktı. tam sınırda senınkı dedı. pzt tekrar tahlıl yaptır dedı. degerın 2 katına yukselmesı gerekdedı. bol bol dınlen we su ıc dedı. Demetım duaz et benım ıcın olur mu
ınsaşşah yawrum yaa cok dua et bana nolur.. kan degerım alt sınırda cıktı. emın olamıyorum dedı doktorum. pzt tekrar tes ıstedı. degerın yukselmesı gerek 2 katı kadar dedı. Allahım ınsallah yukselır
bu donemde ılacımı kullanmamamı soyledı.
tatlım sana da hayırlı olsun hamıleymıssın:) Allahım sag salım kucagına almayı nasıp eder ınsallah. bol bol dua et emı :)
Sagol canim insallah yukselir senden de guzel haberi aliriz canin gec dollenme olduysa normal birde klomen ilaci bazen dalga geciyor bizimle 5 ay once gittim doktora beta 50 dedi iki gun sonra gittim 0 cikti ilacin etkisi dedi doktor ama insallah senin ki yukselecek stres yapma rahat ol kendine mesgul edecek seyler bul dusun me uzme kendini de rabbime havale et o bizim icin en uygun en hayirli zamani bilir :)
Adetim gecikti canim akintimda olmadi oyle olunca hic umitlenmedim oluyordu arada bir kere 41. gun adet olmustum esim var biliyorum tahlil yaptiralim dedi gittim ultrasonla bakti hamilesin dedi kan testini haftaya yapacak bakalim buyume olacakmi dedi insallah hersey yolunda gider rabbime emanet :)Yüregine sakın kuşkundusurme Allahın izniyle saglıklı sıhhatlı bebişine kavuscaksııın peki hiç bişi olmadan eşinin içine dogup mu gıttınızz
Ederiiim kuzuuum etmezmiyimmkanda cıkmadan anlamıyolar dimi tabi daha kese değeride yok ama duvar kalınlasınca gebelik mi oluyomuss bak guzel haberleri vermiş doktorun kan geldiğini falan soyledin mi
ewet canımdogru soyluyosun. Allahtan hemen parlodelı we ılıskıyı sormak aklıma geldı :) ınsallah Allahımın ıznıyle yukselır canım :)
Adetim gecikti canim akintimda olmadi oyle olunca hic umitlenmedim oluyordu arada bir kere 41. gun adet olmustum esim var biliyorum tahlil yaptiralim dedi gittim ultrasonla bakti hamilesin dedi kan testini haftaya yapacak bakalim buyume olacakmi dedi insallah hersey yolunda gider rabbime emanet :)
İlaca ne dedi bana iliskiye girmeyin dedi ben sormamistim
ewet canım adetın gecıktıgını soyledı. 4 gun sonra pembe kan geldı dedı. 1 haftadır adet olmuyorum dedım ohh ohh ıyı guzel dedı :) kese goremedı rahım duwarı 3 cm kalınlasmıs dedı. sonra gogus agrın halsızlık we uyku halı war mı dedı. bende ewet dedım . cok guzel dedı we ıste tahlıl ıstedı. pzt ye kadar ınsallah artar deger :/
ben duwar kalınlasınca şip dıye kese olusuyo sanıyodum :)
ewet canım adetın gecıktıgını soyledı. 4 gun sonra pembe kan geldı dedı. 1 haftadır adet olmuyorum dedım ohh ohh ıyı guzel dedı :) kese goremedı rahım duwarı 3 cm kalınlasmıs dedı. sonra gogus agrın halsızlık we uyku halı war mı dedı. bende ewet dedım . cok guzel dedı we ıste tahlıl ıstedı. pzt ye kadar ınsallah artar deger :/
ben duwar kalınlasınca şip dıye kese olusuyo sanıyodum :)
gunaydın kızlarrrrr
bugun gıttım doktora. kan werdım. alttan muayene ettı we rahım duwarında kalınlasma war gayet guzel dedı ama keseyı goremedı. sanırım emın olmak ıcın ıstedı kan tahlılını. dua edın nolur kotu bısey cıkmasın.
dıs gebelık olmasından korkuyorum
Kizzzzlarrr o guzel haberi aldimmmm :)) hamileyimmmm rabbime sukurler olsun isteyen herkese nasip etsin keseyi gorduk kalp atislaribida duyayim sonra saglikla kucagima alayim :)))
canım hayırlı olsun bence ksin hamilesin yoksa bu kadar yüksek çıkmaz hadi pazartesi hayırlı haberle gel