Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

bu arada kesın ıkızmı ya ben yazdıgını gormedım bende ıkız bebek cok ıstıyorum:KK9: ama bu ay unuttum bebek yapmayı ınanırmısın yumurtlama gunum gecmıs benım:KK1:

:):) aman unutma kuşum onemlı gunler :) daha dokktr randevum gelmedı ogrenemedım ama beta hcg degerım cok yuksek. ya erken dollenme yada ikiz. henuz bılmıyorum. ögrendıgım gıbı yazarım canım :)

Ayyy kuzularrr ne de güzelll oluuur hepbirlikte hepimiz olsun bebişlerimiz bu sayfa bosalsıın da annisleer diye sayfa açarııızzz😜😜😁😜💃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inşallah canım inşalla cok guzel olur :)

Kizzzzlarrr o guzel haberi aldimmmm :)) hamileyimmmm rabbime sukurler olsun isteyen herkese nasip etsin keseyi gorduk kalp atislaribida duyayim sonra saglikla kucagima alayim :)))

canım hayırlı olsun. allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın :) son adet gununu , testi yaptırdıgın gunu ve beta hcg nı yazar mısın?

iki aydır inanılmaz derecede bütün belirtileri yaşıyodum fakat sonu hüsran:KK43: bu ay adetime 4 gün var fakat hiçbir belirti yok. sadece biraz göğüslerim şis o kadar. bide normalde hiç çorapsız duramam ayaklarım hep üşür. fakat bir haftadır ayaklarımın altından resmen alev çıkıyo. sürekli duvarlara yaslıyorum. menopozlular gibi. eğer bu ay hamile kalırsam geçen aylardan sonra şaşırıcam. bakalım son 4 gün

Canm inşallah seninledir bebeğin genelde okuduklarım hep böle bklemedıklerı zamnlarda olmuuuş😜

canım hayırlı olsun. allah analı babalı buyutmeyı nasıp etsın :) son adet gununu , testi yaptırdıgın gunu ve beta hcg nı yazar mısın?

Tsk ederim:) son adet gunum 26 nisan ben 31 mayista doktora gittim ultrasonla bakti keseyi gordu kan testi yapmadi hafta ya cmtsi yapalim dedi

iki aydır inanılmaz derecede bütün belirtileri yaşıyodum fakat sonu hüsran:KK43: bu ay adetime 4 gün var fakat hiçbir belirti yok. sadece biraz göğüslerim şis o kadar. bide normalde hiç çorapsız duramam ayaklarım hep üşür. fakat bir haftadır ayaklarımın altından resmen alev çıkıyo. sürekli duvarlara yaslıyorum. menopozlular gibi. eğer bu ay hamile kalırsam geçen aylardan sonra şaşırıcam. bakalım son 4 gün

Bak gor hic ummadigin Anda gelecek kuzun

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Sen nerlerdesiiin bakiiim kaçakk anneeee😁

:KK1: haftasonu sehırdsıdından yatılı mısafırım vardı. bırde bı haftasonunda 3 dugun :) hıc nete gıremedım. bu aksam gıdıcem doktıra bakalım ne dıycek cok merak edıyorum yaa ... sen napıyosun?

:KK1: haftasonu sehırdsıdından yatılı mısafırım vardı. bırde bı haftasonunda 3 dugun :) hıc nete gıremedım. bu aksam gıdıcem doktıra bakalım ne dıycek cok merak edıyorum yaa ... sen napıyosun?

Bende pek giremedim gerçi ozlemcim bgun bi doktora gidicem 4 te randevum var bakalım ne dicek sende çok yorma kendini lutfennn aksam nereye gitceksin doktora

Bende pek giremedim gerçi ozlemcim bgun bi doktora gidicem 4 te randevum var bakalım ne dicek sende çok yorma kendini lutfennn aksam nereye gitceksin doktora

medikabıl ayın 9 undan onceye vermedı randevuyu. bu ıkızlık olayı yuzunden cok merak edıyorum. oyuzden cekırge devletı bı denıycem randevusuz alır mı bılmıyorum. yalvrıcam yakarıcam artık :) sen nereye gıdıceksın doktora? medicalpark mi yıne?

kızlar düşük yaptım :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

hcg degerım 1.22 puan gerı dusmus doktor kımyasal gebelık dedı :KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43::KK43:

canım bneım uzme kendını. en azından döllenme oldugunu gordun. şoyle dusun saglıksız bebeklerde dusuk gorulur. boylesı hayırlısıymıs. dualarımız senınle...

Kizlar benim hikayem soyle. Umarim mutlu devam eder.
sat 3 mayis. Bat 2 haziran. Son iliski 19 mayis.

Istahim acildi ve canim herseyi ceker hale geldim bi suredir. Goguslerim belim agridi ama adete yordum.
Uyku istegim cok artti ve bas agrilarim ayaga kalkinca goz kararmalarim basladi.
Bunlar insani umutlandiriyo allah icin.
Sonra dun acik pembe akintim basladi hah dedim iyi halt ettin. Basladi bizimki..
Yani seyrek bir kanama cok az oldu. Geceden bu yana kesildi. Yerlesme kanamasi olabilir mi diye bi daha umutlandim. 2 idrar testi yaptim su 3 liralik testlerden. Tek cizgi:KK43:
Yani umudum kirildi ama bir umut yarin ilk idrarla test yapicam olmadi hastaneye gidicem. Allah buyuk. Dualarinizi esirgemeyin. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun :nazar:

X