- 10 Ocak 2014
- 1.492
- 244
- 34
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #5.001
cok kızdım sanaAllahım hıc bır canlıyı rızksız bırakmaz lutfen boyle deme Rabbımın zoruna gider Allahım korusun sağlıklı hayırlı olsunda Rabbım ne verirse kabulumuzdur
ya oyle kızma hemen :) bunlar benım ılk duydugum andakı dusuncelerımdı. bıranda şoka gırdım. ama aşılmayacak hıc bır zorluk yok bu hayatta. Allah tutar elbet elımızden
ya oyle kızma hemen :) bunlar benım ılk duydugum andakı dusuncelerımdı. bıranda şoka gırdım. ama aşılmayacak hıc bır zorluk yok bu hayatta. Allah tutar elbet elımızden
Offf bernaaa öldüm gülmekten harbıden amuda kalkıyoz yaaw adamlar fosur fosur uyuyoken bi uyuz oluyooö
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
evet canım. Allahım karnımızdakılerı korusun. isteyenlerinde karnını bıran once doldursun. ozellıkle senın ve demetin :)
hehehehhe aynen oyle kızım bı newı amuda kalkmak bızımkısı :) bana dua et olur mu yarın guzel haberler alayım doktordan :) doktor karsımda cıglık atsın tepınsın wooouuuwww waauuwww hamılesın bebegım desın bana ınsallah :)
bu arada kesın ıkızmı ya ben yazdıgını gormedım bende ıkız bebek cok ıstıyorumama bu ay unuttum bebek yapmayı ınanırmısın yumurtlama gunum gecmıs benım
ögretirim canım gezerız valla ne guzel :) allahım nolur sızınde pozitifleriniz cıksın bıran once...
Ederiiim ederiiim bitaneeeem İnşallah seninde yuksek cıkr da ıkız değilse bile keseyı gorursun bukadr bekleneyeee ama yoksada kırılmak yok anneleri hep pozıtıf olcakki onlarda pozıtıf gelcekkk bizeee😁😁
bu arada kesın ıkızmı ya ben yazdıgını gormedım bende ıkız bebek cok ıstıyorumama bu ay unuttum bebek yapmayı ınanırmısın yumurtlama gunum gecmıs benım
Gecmemiştirr yaaa dün son gündü denedin dimiii kafanın rahatnolması acısından hıc olmamıs gbı davranmak iyi amaaa herseyde bi hayır var belki Rab unutup stres yapmaman için aklından cıkardııııı
Oyle rabbime sual olunmaz.. Canim cok skkin dayimin esi hamileydi benden 2 ay sonra evlenmisti doguma 10 gun vardi bugun acile gitmisler bebegi ölmus Allahim herseyin hayirlisini versin
Ayyy Rabbim sabir versin
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
gunaydın kızlarrrrr
bugun gıttım doktora. kan werdım. alttan muayene ettı we rahım duwarında kalınlasma war gayet guzel dedı ama keseyı goremedı. sanırım emın olmak ıcın ıstedı kan tahlılını. dua edın nolur kotu bısey cıkmasın.
dıs gebelık olmasından korkuyorum
Tedavi olnuş muydu ilaç iğne vs neler taptınız kaç gün ilişki ve belşrtileribiz nelerdi?hayırlı olsun allah bize de yaşatsın inşallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Oyle rabbime sual olunmaz.. Canim cok skkin dayimin esi hamileydi benden 2 ay sonra evlenmisti doguma 10 gun vardi bugun acile gitmisler bebegi ölmus Allahim herseyin hayirlisini versin