Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

cok kızdım sana:KK47: Allahım hıc bır canlıyı rızksız bırakmaz lutfen boyle deme Rabbımın zoruna gider Allahım korusun sağlıklı hayırlı olsunda Rabbım ne verirse kabulumuzdur:KK20:

ya oyle kızma hemen :) bunlar benım ılk duydugum andakı dusuncelerımdı. bıranda şoka gırdım. ama aşılmayacak hıc bır zorluk yok bu hayatta. Allah tutar elbet elımızden

ya oyle kızma hemen :) bunlar benım ılk duydugum andakı dusuncelerımdı. bıranda şoka gırdım. ama aşılmayacak hıc bır zorluk yok bu hayatta. Allah tutar elbet elımızden

Ikizmi seninkiler ayyy negzllll masallahhh

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

bu arada kesın ıkızmı ya ben yazdıgını gormedım bende ıkız bebek cok ıstıyorum:KK9: ama bu ay unuttum bebek yapmayı ınanırmısın yumurtlama gunum gecmıs benım:KK1:

Offf bernaaa öldüm gülmekten harbıden amuda kalkıyoz yaaw adamlar fosur fosur uyuyoken bi uyuz oluyooö

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Offf bernaaa öldüm gülmekten harbıden amuda kalkıyoz yaaw adamlar fosur fosur uyuyoken bi uyuz oluyooö

hehehehhe aynen oyle kızım bı newı amuda kalkmak bızımkısı :) bana dua et olur mu yarın guzel haberler alayım doktordan :) doktor karsımda cıglık atsın tepınsın wooouuuwww waauuwww hamılesın bebegım desın bana ınsallah :)

evet canım. Allahım karnımızdakılerı korusun. isteyenlerinde karnını bıran once doldursun. ozellıkle senın ve demetin :)

Ayyy kuzularrr ne de güzelll oluuur hepbirlikte hepimiz olsun bebişlerimiz bu sayfa bosalsıın da annisleer diye sayfa açarııızzz😜😜😁😜💃

hehehehhe aynen oyle kızım bı newı amuda kalkmak bızımkısı :) bana dua et olur mu yarın guzel haberler alayım doktordan :) doktor karsımda cıglık atsın tepınsın wooouuuwww waauuwww hamılesın bebegım desın bana ınsallah :)

Ederiiim ederiiim bitaneeeem İnşallah seninde yuksek cıkr da ıkız değilse bile keseyı gorursun bukadr bekleneyeee ama yoksada kırılmak yok anneleri hep pozıtıf olcakki onlarda pozıtıf gelcekkk bizeee😁😁

bu arada kesın ıkızmı ya ben yazdıgını gormedım bende ıkız bebek cok ıstıyorum:KK9: ama bu ay unuttum bebek yapmayı ınanırmısın yumurtlama gunum gecmıs benım:KK1:

Gecmemiştirr yaaa dün son gündü denedin dimiii kafanın rahatnolması acısından hıc olmamıs gbı davranmak iyi amaaa herseyde bi hayır var belki Rab unutup stres yapmaman için aklından cıkardııııı

ögretirim canım gezerız valla ne guzel :) allahım nolur sızınde pozitifleriniz cıksın bıran once...

Ay ayyy cıksındaaa aşerdiğimiz şeylerdeeen kopya cekeriz mecburen bizim adamlarda arkadas olurrr😜orları bulmak içiiin ayy benim hayal gücüm biraz fazla galiba uçtum yineee😜😜💃

Ederiiim ederiiim bitaneeeem İnşallah seninde yuksek cıkr da ıkız değilse bile keseyı gorursun bukadr bekleneyeee ama yoksada kırılmak yok anneleri hep pozıtıf olcakki onlarda pozıtıf gelcekkk bizeee😁😁

ewet canım eger negatıf olursa da moral bozmak war ama en fazla ertesı gune ya da 2 3 saat sonra toparalnamk sartıyla :) ınsallah guzel seyler soylıcek doktor canım :)

Gecmemiştirr yaaa dün son gündü denedin dimiii kafanın rahatnolması acısından hıc olmamıs gbı davranmak iyi amaaa herseyde bi hayır var belki Rab unutup stres yapmaman için aklından cıkardııııı

Oyle rabbime sual olunmaz.. Canim cok skkin dayimin esi hamileydi benden 2 ay sonra evlenmisti doguma 10 gun vardi bugun acile gitmisler bebegi ölmus Allahim herseyin hayirlisini versin:KK43:

Oyle rabbime sual olunmaz.. Canim cok skkin dayimin esi hamileydi benden 2 ay sonra evlenmisti doguma 10 gun vardi bugun acile gitmisler bebegi ölmus Allahim herseyin hayirlisini versin:KK43:

Ayyy Rabbim sabir versin

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Kizzzzlarrr o guzel haberi aldimmmm :)) hamileyimmmm rabbime sukurler olsun isteyen herkese nasip etsin keseyi gorduk kalp atislaribida duyayim sonra saglikla kucagima alayim :)))

Tedavi olnuş muydu ilaç iğne vs neler taptınız kaç gün ilişki ve belşrtileribiz nelerdi?hayırlı olsun allah bize de yaşatsın inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

gunaydın kızlarrrrr

bugun gıttım doktora. kan werdım. alttan muayene ettı we rahım duwarında kalınlasma war gayet guzel dedı ama keseyı goremedı. sanırım emın olmak ıcın ıstedı kan tahlılını. dua edın nolur kotu bısey cıkmasın.

dıs gebelık olmasından korkuyorum :KK43:

gunaydın kızlarrrrr

bugun gıttım doktora. kan werdım. alttan muayene ettı we rahım duwarında kalınlasma war gayet guzel dedı ama keseyı goremedı. sanırım emın olmak ıcın ıstedı kan tahlılını. dua edın nolur kotu bısey cıkmasın.

dıs gebelık olmasından korkuyorum :KK43:

İcini ferah tut insallah guzel haberi alacaksin :)

Tedavi olnuş muydu ilaç iğne vs neler taptınız kaç gün ilişki ve belşrtileribiz nelerdi?hayırlı olsun allah bize de yaşatsın inşallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

İki ay once rahim filmi cekilmisti doktorum ona bagliyo hamile kalmami klomen kullanmistim 3*1 yumurtam olustu catladi catlamanin oldugu gun pembemsi akinti geldi catlamayla hergun iliskiye girdik 5 gun sonra hicbir belirti olmadi beklemiyordum hamile degilim diyodum keseyi gorduk iste rabbin isteyen herkese nasip etsin saglikla kucagimiza aldirsin :)

Offf yaaa Allahım sabır versin kuzum işte hayırlısını versiiin

X