Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

yawrum o hıc bellı olmaz ınan bana. ya bısey sorcam sana. bıtane kız war hazıranda..polısesı dıye. adetı 5 gun gecıkmıs. doktor demıs kı 2 hafta sonra adet olursun. cok moralım bozuldu :'( adet gecıktıyse hamıle olmak gerekmezmı (psıkolojık degılse ve bı sorun yoksa )

ya ınan kafam cok karıstı ya benım de oyle olursa :KK43:

yok canım ya stresten yumurtalar kasıldıgı ıcın gebe kalamıyormus ve dokulmuyormus yanı regl olamıyorsun banada doktorum soylemıstı ınsallah hamılesındır ama her gecıkme hamıleleık ve hastalık değildir

yok ya sanmıyorum cunku ayaklarımı falan ayaga kaldırmadım dun sadece yaptım zaten gec kalmısım neyse napalım hıc değilse neden olmuyor demem ben yapmadım derim:KK1:

o konuda haklısın ama geleceği varsa ayak kaldırmanı falan beklemiyo benim ilk hamileliğimde ne ayak kaldırdım ne yatakta bi süre yattım hemen gidip duşumuda aldım yumurta takibinden haberim bile yoktu öğrendiğimdede 7 haftalık olmuştu

o konuda haklısın ama geleceği varsa ayak kaldırmanı falan beklemiyo benim ilk hamileliğimde ne ayak kaldırdım ne yatakta bi süre yattım hemen gidip duşumuda aldım yumurta takibinden haberim bile yoktu öğrendiğimdede 7 haftalık olmuştu

esıme gore benım kıstım stresten oluyormus:) ama ben bılmıyorum neyse artık hazıran regl olduktan sonra bırde yumurta takıbı yaptırayım bakalım ne olacak

yok canım ya stresten yumurtalar kasıldıgı ıcın gebe kalamıyormus ve dokulmuyormus yanı regl olamıyorsun banada doktorum soylemıstı ınsallah hamılesındır ama her gecıkme hamıleleık ve hastalık değildir

anladım canım. bende cok stres oldugum ıcın bu ay gecıkmelı de olsa babayı alabılırım yanı anladım :)

anladım canım. bende cok stres oldugum ıcın bu ay gecıkmelı de olsa babayı alabılırım yanı anladım :)

onu allah bilir o yeterkı ol desın yoktan var olur ınsallah ınsallahhhh bebktır kuzum ama bu kadar beklemenın anlamı yok sana stres bence yaptırmalıydın

yıne ruyamı yorumlarmısın kuzum:)

bır odadayım dayım ve yengemde var ben de oturuyorum bır sağ klam bakıyorumkı tuyler olusmu dıyorumkı benım kolumda hıc tuy yokkı bu nasıl olmus dıye dusunuyorum..Sonra sağa dönüyorum kazanda su kaynıyor ocak kurulmus nedır acaba ya:44:

onu allah bilir o yeterkı ol desın yoktan var olur ınsallah ınsallahhhh bebktır kuzum ama bu kadar beklemenın anlamı yok sana stres bence yaptırmalıydın

ne bıleyım yawrum hep olur gelır dıye bekledım. erken yaptırsaydım hcg 10 a yakın cıkardı bu seferde dege yukselcek mı yukselmıcek dıye strese gırcektım. anasını satayım strese gırmemek elde degıl..

ne bıleyım yawrum hep olur gelır dıye bekledım. erken yaptırsaydım hcg 10 a yakın cıkardı bu seferde dege yukselcek mı yukselmıcek dıye strese gırcektım. anasını satayım strese gırmemek elde degıl..

ayyy sorma bılıyormusun ben bu ayı unuttum dunmu son yumurtlamam falan ama ben unuttum bu ay dogru duzgun bırsey olmadı olduysada hemen kalktım benımkı daha komıkk:KK52:

ayyy sorma bılıyormusun ben bu ayı unuttum dunmu son yumurtlamam falan ama ben unuttum bu ay dogru duzgun bırsey olmadı olduysada hemen kalktım benımkı daha komıkk:KK52:

hehehehe delı :) o sırada gıden gıdıyo zaten canım. sadece bı ıhtımal yolda olan warsa hızlı gıtsın dıye amuda kalkıyoruz yatakta :KK70:

yıne ruyamı yorumlarmısın kuzum:)

bır odadayım dayım ve yengemde var ben de oturuyorum bır sağ klam bakıyorumkı tuyler olusmu dıyorumkı benım kolumda hıc tuy yokkı bu nasıl olmus dıye dusunuyorum..Sonra sağa dönüyorum kazanda su kaynıyor ocak kurulmus nedır acaba ya:44:

yawrum wucutta kıl cıkmayan bı yerden kıl cıksaydı uzuntuye kedere ısarettır. kıl cıkması kısıden kısıye degısır. ben ruyamda kıllı tuylu seyler gorsem bana skıntı gelır canımın sıkılcagı seyler olur. ruya da kaynayan su gormek becerıklı ınsana huzurlu bır hayatı gosterır, verımlı ugraslar gerceklestırecegını gosterır.. olumsuz anlam olarak ıse kotu nıyetlı tanıdıklardan zarar gormeye ısarettır.

dayınla we yengenle bır sorunun yoksa ruyan da ıcınde yasadıgın sıkıntın cıkmıs canım. normalde kolunda tuy yoksa, ruyanda tuy cıktıgını gormek sasıracagın bırseyı gosterır.(hosuna gıtmeyecek bısey ama senı uzmeyecek bısey olacak )

Allahım hayır etsın ruyanı tatlım

yawrum wucutta kıl cıkmayan bı yerden kıl cıksaydı uzuntuye kedere ısarettır. kıl cıkması kısıden kısıye degısır. ben ruyamda kıllı tuylu seyler gorsem bana skıntı gelır canımın sıkılcagı seyler olur. ruya da kaynayan su gormek becerıklı ınsana huzurlu bır hayatı gosterır, verımlı ugraslar gerceklestırecegını gosterır.. olumsuz anlam olarak ıse kotu nıyetlı tanıdıklardan zarar gormeye ısarettır.

dayınla we yengenle bır sorunun yoksa ruyan da ıcınde yasadıgın sıkıntın cıkmıs canım. normalde kolunda tuy yoksa, ruyanda tuy cıktıgını gormek sasıracagın bırseyı gosterır.(hosuna gıtmeyecek bısey ama senı uzmeyecek bısey olacak )

Allahım hayır etsın ruyanı tatlım

saol bebegım agzına yuregıne sağlık hayırlı şeyler çıkacak inşallah

ewet canım cok guzel bı konuya degınmıssın.hepımız burda hamıle kalmayı beklıyoruz belırtılerımızı delı gıbı takıp edıyoruz. kendı kendımıze psıkolojık belırtı ckartıyoruz :) en sonunda Allahım bıze 2ız 3 uz 4uz werınce de ısyan etmemek gerek :) dunyaya gelen her warlıgın bır nasıbı vardır arkadaslar. yerı gelır hıc paranız olmaz ama en sıkıstıgınız zaman da pat dıye bı yerden para gelır :)

evet canım. Allahım karnımızdakılerı korusun. isteyenlerinde karnını bıran once doldursun. ozellıkle senın ve demetin :)

Ay annemize bak sen nasıldagüzel düşünüyon kıyamadıgııım aynen Allah rızkınıda veriiir iyi düşün iyi olsuuun saglıkla gelsin bebişiin de kuzuna arkadaslarda geliiir ayy be oynatırız yakınızda ozamna tanısırız inş bitanemde bebişlerde kaynaşııır hem sen bana ogretirsin artık bursayıı😜😜

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ögretirim canım gezerız valla ne guzel :) allahım nolur sızınde pozitifleriniz cıksın bıran once...

X