-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #4.961
Amiiin kuzum yaa Allah bizede nasıp etsın enmkısa zamanda hayırlısıylaaa yaaa özlemim bol bol dua et kuzum bizeee yaa 👼👼ben donunce hemen testin sıparısını vericemmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
haklısın valla beterin beteri varneyseki benim için adete yakın son bir hafta çok zor gçerdi bu ay kayınımın düğünü var konyaya gitcem o karmaşada fazla düşünemem
ooo hayırlı olsun canım evet ama yınede cok yorma kendını kız benım umutlarım hazıran ıcınde bıttı cunku yumurtlama gunlerımı gecmısım sımdı baktımda artık temmmuzzza kaldı
Bende oyle dusunuyorum canim :))Degerlendir bugunu
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Ayneeen bgün daha koyu sanki ama sen bgünlerde ilişkinoluyo dimi canm yani öncesinde mi oluyo sonrasında mı acaba catlıcak günmü ilişki oluyo ben baya benm testler gelince basını agrıtcam herhalde ben laboquıckde karar kıldım sanki otuz tane var bide 8 de gebelik testi varmışş
Bende oyle dusunuyorum canim :))
Yok canim ne demek ne bas agrisi... bende burdan okuyarak biseyler ogrenmeye calisiyorum. Cok farkli zaman araliklari denedim ilk basta. Ama sen 13-17 saatleri arasinda yapabilirsin. Zaten laboquick kullanma talimatinda da o saatler yaziyo. Koyu cizgiyi gordugum gun ve sonra ki iki gunu degerlendiririm demistim. Koyu cizgiden sonra ki 24-36 saat arasinda catlayacakmis yumurta. Aslinda o gun iliski olmasi da daha mantikli gibi. Yumurta catladiginda ortamda sperm olur.Bakalim sonuc 12 haziranda ortaya cikacak. Her seyin hayirlisi...
samsung
Amiiin kuzum yaa Allah bizede nasıp etsın enmkısa zamanda hayırlısıylaaa yaaa özlemim bol bol dua et kuzum bizeee yaa 👼👼ben donunce hemen testin sıparısını vericemmm
Bende oyle dusunuyorum canim :))
Yok canim ne demek ne bas agrisi... bende burdan okuyarak biseyler ogrenmeye calisiyorum. Cok farkli zaman araliklari denedim ilk basta. Ama sen 13-17 saatleri arasinda yapabilirsin. Zaten laboquick kullanma talimatinda da o saatler yaziyo. Koyu cizgiyi gordugum gun ve sonra ki iki gunu degerlendiririm demistim. Koyu cizgiden sonra ki 24-36 saat arasinda catlayacakmis yumurta. Aslinda o gun iliski olmasi da daha mantikli gibi. Yumurta catladiginda ortamda sperm olur.Bakalim sonuc 12 haziranda ortaya cikacak. Her seyin hayirlisi...
samsung
Evet kuzum dağına gore verirmiş peki sen istıyomusunnn ikiiiz geciyo mu gonlundeeen
benim hıc aklımdan gecmezdı valla. bizim ailede hıc yok ikiz. bi tane var onlar tüp bebek saymıyorum. ama eşimin ailesinde cok var. ya aslında cok guzel bırsey. bır kerede ıkı cocuk. tek seferde kurtulmak falan hoş gelıyo kulaga. ama bırde bakma kısmı var. maddıyat ne kadar yeterlı olabılırız. Allaha bın sukur bende esılmde universite mezunu calışan insanlarız ama ıkız cocukla benım iş hayatım bıter. tek maasla iki cocuk buyutmek benı korkutuyor. insan herseyın en ıyısını vermek ıstıyor. iyi bir okul, iyi olanaklar, kısacası iyi bir hayat. ama bazen evdekı hesap carsıya uymaz. :) ama artık uzulmyorum. iki cocuk veren Allah rızkını da verir, kolaylıgınıda verir. Netten arastırdım bıraz. benım gıbı cok insan var, cogununda tek cocugu olmus. bakalım artık ya. şöyle olsun boyle olsun dıypte nankörluk yapmayacagım. burda cıft cızgı cıksın dıye aylarca bekledıkten sonra nankorluk olur dıye dusunuyorum. Allahım ne verirse güzel verir. hakkımızda hayırlısı :)
benim hıc aklımdan gecmezdı valla. bizim ailede hıc yok ikiz. bi tane var onlar tüp bebek saymıyorum. ama eşimin ailesinde cok var. ya aslında cok guzel bırsey. bır kerede ıkı cocuk. tek seferde kurtulmak falan hoş gelıyo kulaga. ama bırde bakma kısmı var. maddıyat ne kadar yeterlı olabılırız. Allaha bın sukur bende esılmde universite mezunu calışan insanlarız ama ıkız cocukla benım iş hayatım bıter. tek maasla iki cocuk buyutmek benı korkutuyor. insan herseyın en ıyısını vermek ıstıyor. iyi bir okul, iyi olanaklar, kısacası iyi bir hayat. ama bazen evdekı hesap carsıya uymaz. :) ama artık uzulmyorum. iki cocuk veren Allah rızkını da verir, kolaylıgınıda verir. Netten arastırdım bıraz. benım gıbı cok insan var, cogununda tek cocugu olmus. bakalım artık ya. şöyle olsun boyle olsun dıypte nankörluk yapmayacagım. burda cıft cızgı cıksın dıye aylarca bekledıkten sonra nankorluk olur dıye dusunuyorum. Allahım ne verirse güzel verir. hakkımızda hayırlısı :)
Aynen bi çok seyi ogreniyoruz burdaa şimdi evim şahaneyi izliyodum otızmli bi çocuk var cok zooor Rabbim herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasıp etsin hepimize en kısa zamanda seninde varmıs baya bgün kaçıncı günündü canımmm
Benimde koyulaşmaya başladı testim inşallah tutar çalış babam çalış :)
çalışma yapmadınmı kız
kızlar bugun de gelen gıden yok hala adet olmadım.. yarın ıse buyuk gun benım ıcın. Allahım bana da nasıp eder annelıgı ınsallah :/
amin canım inşallah kız ben bugun baktım yumurtlama gunlerımı kacırmısım oyle duzenlı ılıskıde olmadı sanırım umutlar temmuza kald benım
yaptımda yok denecek kadar az :) ıslerım coktu ve yogundu aklımada hıc gelmedı ne yalan soyleyeyım:) dun yaptık ama kacırmsıısm:26: