Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

inş inş. hiç doktora gittin mi hormon testleri için filan ?

evet canım bir sorun yok amh testı yaptık esım sperm testı yaptık sukurler olsun bır sorun cıkmadı ama benım yumurtam catlmadıgı ıcın kıst olusuyor 16 Ocaktan bu yana regl olamadım 5 gun sogan suyu ıctım hem regl oldum hem kıstım kurtuldum sımdı yoluma devam edıyorum sen yaptırdınmı canım?

naptın cnm gittin mi hastaneye .bende birasdan yine doktoruma gidicem reglmin 2.gunu bugun yıne klomen verıcek heralde...bakalım hkkçhayırlısı

gittim folbiol ve coraspin verdi korunmayı birakabilirsin dedi sorun yok galiba :) eczane den de balık yağı aldım regl bitmesini bekliyorum şimdi :KK70::KK70::KK70:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

evet canım bir sorun yok amh testı yaptık esım sperm testı yaptık sukurler olsun bır sorun cıkmadı ama benım yumurtam catlmadıgı ıcın kıst olusuyor 16 Ocaktan bu yana regl olamadım 5 gun sogan suyu ıctım hem regl oldum hem kıstım kurtuldum sımdı yoluma devam edıyorum sen yaptırdınmı canım?

hmm sogan kürünü yaptın demek. bnde sogan kürünü geçen ay yaptım bnm kistim falan bişeyim yoktu hamileliği kolaylastırır diye. tek fark bu ay cok ağrılı gecen regl dönemini hafif geçirdim baya hafif atlattım normalde ilaç içmeden regl atlatamazdım bu ay reglimin 3.günü hormon testi verdim sadece tiroidim yüksek çıktı endokrine yönlendirdi pzrtsi endokrine gidip tiroide baktıcam bunu duyunca moralim bozuldu :-( bide rahmimde küçük bir yara varmış iki fitil iki ilaç verdi 15 günlük tedavi. ben hamilelik için uğrasırken bunlar çıktı bu ilacları içerken hamile kalmam bu ay zor ama yinede ümit etmek istiyorum yaa 5 aydır bekliyorum :-(

hiç bişey yok canım yaa iş yerınde sıkıntım var ben onun stresıne bagladım gecıkmeyı ama bakalım... eger haftasonu olmazsam test mi yapsam kı?

yap canım fazla bekleyıp strese sokma kendını ona gore yoksada kafan rahatlar adetın gelır ama temennımız okı ınsallah teyzoşş oluruz:KK52:

gittim folbiol ve coraspin verdi korunmayı birakabilirsin dedi sorun yok galiba :) eczane den de balık yağı aldım regl bitmesini bekliyorum şimdi :KK70::KK70::KK70:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba bişey sorcam balık yağı ne işe yarıyo hamileliği mi kolaylastırıyo ?

hmm sogan kürünü yaptın demek. bnde sogan kürünü geçen ay yaptım bnm kistim falan bişeyim yoktu hamileliği kolaylastırır diye. tek fark bu ay cok ağrılı gecen regl dönemini hafif geçirdim baya hafif atlattım normalde ilaç içmeden regl atlatamazdım bu ay reglimin 3.günü hormon testi verdim sadece tiroidim yüksek çıktı endokrine yönlendirdi pzrtsi endokrine gidip tiroide baktıcam bunu duyunca moralim bozuldu :-( bide rahmimde küçük bir yara varmış iki fitil iki ilaç verdi 15 günlük tedavi. ben hamilelik için uğrasırken bunlar çıktı bu ilacları içerken hamile kalmam bu ay zor ama yinede ümit etmek istiyorum yaa 5 aydır bekliyorum :-(

canım ben barız troıd hastasıyım 2000 yılında zehırlı guatr ameylıyatı oldum duzenlı ılacını kullanırsan sorun yok sana tavsıyem bol bol dereotu tuket bana cok ıyı gelıyor cunku troıdlerı duzenlıyor ılaclarını kullan ıyce kafanı topla lutfen stres sıkıntı yapma rahat ol gevse farklı seyler yap bır bakmıssın mınnos gelecek:KK1::KK6::KK8:

canım ben barız troıd hastasıyım 2000 yılında zehırlı guatr ameylıyatı oldum duzenlı ılacını kullanırsan sorun yok sana tavsıyem bol bol dereotu tuket bana cok ıyı gelıyor cunku troıdlerı duzenlıyor ılaclarını kullan ıyce kafanı topla lutfen stres sıkıntı yapma rahat ol gevse farklı seyler yap bır bakmıssın mınnos gelecek:KK1::KK6::KK8:

öyle mi tamam ozaman su pazartesi günü drun söyledgne göre hareket edeyim o zaman. çok saol yaa. sana hormon değerlerimi söylesem bilebilir misin ? TSH:0.2 FT3:18 bu değerler neyi ifade ediyo durum nasıl sence ?

bi turlu rahatlayamıyorum işte gun aşırı ilişki evet onu uyguluyorum bugun dr gıtıım 10 gun gecıkmem vardı ama maalesef hamıle degılım:KK43:(
duphaston verdı adetı duzenleyıp hamıle kalmama yardımcı olurmu?

Eskiler rahim gebelik bekliyor ona hazırlanıyor derlermiş :) ben ona inandırdım kendimi :) bu ay da olmazsa onları denicem ama önce prolaktinimi düşürmem lazım o yüzden hayıta başlıcam malum gebelik önündeki en büyük engellerden biri :KK43:

hayıt düşürüyor canım ben de şimdi agnucaston alım hayıtın hapı bitkisel bir ilaç. 2 gündür onu kullanıyorum acaba prolaktin mi yükseliyor yine diye. çauk düşüyor prolaktin benmki 1 ay dostinexle 76 dan 22 ye düştü..bende öyle diyorum inşallah hazırlanıyordur canım ya çok istiyorum bebk görünce içim eriyor resmen. rabbim gör halimi dualarımızı kabul et.

öyle mi tamam ozaman su pazartesi günü drun söyledgne göre hareket edeyim o zaman. çok saol yaa. sana hormon değerlerimi söylesem bilebilir misin ? TSH:0.2 FT3:18 bu değerler neyi ifade ediyo durum nasıl sence ?

ft3 mu st3 mu canım kanda serbet troıd demek cok yuksek degıl bıraz ılacla duzelır allahn ıznıyle cok kafanı takma derdı veren Rabbım dermanınıda verır canım

X