Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Hg cnm hemen olan bisi degil malesef ama en azindan bizler daha yeniyiz onumuzde biraz zmn var sabretmeliyiz bnmde batım 8 Mayıs

al benden de o kadar...

Saka bi yana Allah gönlünce versin dilerim.. kiz biz senle ne kqdar benziyoruz bnde yusuf peygamberi cok sevdigim icin filmini falan izledim guzel ahlakindan etkilendim bnde o yuzden sectim bu ismi peygamberimizin ismi ahlaki her isimden guzel ama o ismi takmak biraz daha sorumluluk ister diye düşündüm

evettt ya yoksa yoksa bız kardesmıyız nayırrrrrben hep dıyordum yusuf dıye tabı rabbım verırse ama verır neden vermesın Allahım hepımıze evlatlarımızı versın..benım esım erkek cocuklarını sevmıyorum dıyor bende ıkısınıde cok sevıyorum ıkız olsun ıstıyorum :) Ama Allahım versınde kız erkek farketmez hayırlı saglıklı aklı fıkrı yerınde olsun akıllı olsun yeter

bende kız olursa yağmur ismini çok seviyorum erkek te buğra,kuzey yada aras tercıhım... Allah en kısa zamanda sağlıklı hayırlı evlatlar versın cümlemize kızlar...

hoşbulduk secido ne güzel karsıladın işte topik sahibi dediğin böyle olurr çok tşk ederim bnmde bat 8 mayıs ekler misin
umarım bu beklediğimiz son topik ayımız olur bnde herseye ragmen umutluyum senn bat kaç ? düğün tarihlerimizde benziyo ben geçen yıl ağustos 11 de evlendim 25 yasındayım sen ?

Hg cnm hemen olan bisi degil malesef ama en azindan bizler daha yeniyiz onumuzde biraz zmn var sabretmeliyiz bnmde batım 8 Mayıs

hoşbulduk hoşbulduk burda ne güzel pozitif arkadaslar var bu ay hep birlikte batlarımızı bekleyelim. evet sabır edelim ama sabretmek zormuş yaw. her ay bir umut dolasıyorum. batlarımızda aynı süpermiş yaş kaç ne zaman evlendin ? ne zamandır bekliyosun ?

bebegım yaslandım ben:) 28 yasındayım hazıranda evlendım bende 10 mayıs benım bat canım ekledım senı sanırım ya bakayım yınede :) umutluyuz tabiki umutkarımız bitmesin canımmm

bebegım yaslandım ben:) 28 yasındayım hazıranda evlendım bende 10 mayıs benım bat canım ekledım senı sanırım ya bakayım yınede :) umutluyuz tabiki umutkarımız bitmesin canımmm

yooo yaslı değilsin gayet yasın normal tam anne olma zamanı gercekten. batlarımızda yakınmış Allah ım bu ay sesimizi duysun da hamile kalalım birbirimizin sevincini paylasalım bu topik hepimize uğur getirsn

Fluu*************6 MAyıs

Umuttt***********7 Mayıs

eski9*************8 Mayıs

hanife55**********8 Mayıs

cemom***********9 Mayıs

secido ***********10 Mayıs

_pdr ************10 Mayıs

Pirelideve*********10 Mayıs

Zeynthearch******10 Mayıs

CreeP***********11 Mayıs

melekkkkkk ******11 Mayıs

Pamukprenses187 **12 Mayıs

inciela***********12 Mayıs

oslemtugba********14 Mayıs

DELFN************14 Mayıs

unutkanvepanik*****19 Mayıs

feyzayldz*********21 Mayıs

yooo yaslı değilsin gayet yasın normal tam anne olma zamanı gercekten. batlarımızda yakınmış Allah ım bu ay sesimizi duysun da hamile kalalım birbirimizin sevincini paylasalım bu topik hepimize uğur getirsn

amin insallah canım ya hepimiz burada bol bol pozitif testleri paylaşalımmm

kızlar benımde bat 16 nısan dı ama daha bsey yok yaww,ben strestendır diyorum ama bakalım hayırlsıı

Ben 21 yasindayim 4 aylik evliyim iki aydır bekliyorum diyeyim ilk ay olmadim söktürücü kullndim oda beni iki uc kez iki haftada bir adet yapti cok cok ustune dusmedim su zamana kadar ama bu ay cok temkinliyim

Ben 21 yasindayim 4 aylik evliyim iki aydır bekliyorum diyeyim ilk ay olmadim söktürücü kullndim oda beni iki uc kez iki haftada bir adet yapti cok cok ustune dusmedim su zamana kadar ama bu ay cok temkinliyim

hmmm daha yennii hadi hyırlısı olsun yumurtlama dönemi takibi yapabilir ona göre çalışma yapabilirsin bu dönemde hamile kalma olasılığı yüksek.

hmmm daha yennii hadi hyırlısı olsun yumurtlama dönemi takibi yapabilir ona göre çalışma yapabilirsin bu dönemde hamile kalma olasılığı yüksek.

Ya bn doktora gidiyorum adet olmadigimda korunuyo musunuz diyo hayir diyorum sonra bakti muayene etti ultrasonla falan bisi yok dedi bana ama demiyoki cocuk dusunuyomusunuz vs fışt yolluyo hemen verio bi söktürücü hic hormon bakayim sunu yapim yok ohh oturduğu yrdn para aliyo

hmmm devlete mi gidiyosun ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…