- 1 Nisan 2014
- 750
- 23
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
selam kızlar
Mart topiği nisan topiği derken mayıs topiğine de transfer oldum o kadar topik eskittim inş mayıs topiği uğurlu gelir yaa.
8 aylık evliyim Bu ayla birlikte 5 aydır bebiş istiyorum hamile kalmak için can atıyorum ama zor gibi görünüyo 15 günlük ilaç tedavisi aldım :-(
Gunaydınnnn hepimize hayırlı cumalar.. Ya dün kocişe cok kızdım saçma sapan davranıo bazen.oyle oluncada daha biz buyumedık bıde cocuk ıstıyorum dıorum kendı kendıme.ay bu gelgit ler yiyo beni.
Yahu keçiboynuzunu kaynatıp suyunu içiremiorum.neymiş tadı kötüymüş,e herif ben ilaçlardan ne hale geliorum ki bı sıkıntım yokken sırf çocuk istediğimiz için kullanıyorum , sen bi içemiosun.bide bebek istiyoruz.
Bu ay son bidaha doktora faland gitmicem.(nasıl fena kızgınım )
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
vayy arkadaş odamı ucret olmuş:) evet yaa 2 tane olsun nolucak kı yeterkı rabbım ıstesın o ısterse hepsı olur bende bol bol dua edıp ondan ıstıyorum başka kımım varkı.. Elıf mırayı cok sevıyorum benım rahmetlı babamın adıda yusuftu ve Yusuf peygambere karsı ayrı bır ılgım var sureklı onla ılgılı seyler okuyorum hatta bır kere ruyamda onun mezarının basında oturuyordum bır oglum olursa onun gıbı ahlaklı ve yakısıklı olsun ıstyorum ama omru cokk uzun olsun
Saka bi yana Allah gönlünce versin dilerim.. kiz biz senle ne kqdar benziyoruz bnde yusuf peygamberi cok sevdigim icin filmini falan izledim guzel ahlakindan etkilendim bnde o yuzden sectim bu ismi peygamberimizin ismi ahlaki her isimden guzel ama o ismi takmak biraz daha sorumluluk ister diye düşündüm
ohalde bu son topiğin olsun canım benim rabbim daha fazla bekletmesin bizleri tez vakitte bebişlerimizi versin ben bu topikten çok umutluyum mutluluk kattık buraya ınsanın ruhu olumlu olursa herşey olur canım benım hosgeldın sefalar getirdin
Hg cnm hemen olan bisi degil malesef ama en azindan bizler daha yeniyiz onumuzde biraz zmn var sabretmeliyiz bnmde batım 8 Mayıs
hoşbulduk secido ne güzel karsıladın işte topik sahibi dediğin böyle olurr çok tşk ederimbnmde bat 8 mayıs ekler misin
umarım bu beklediğimiz son topik ayımız olur bnde herseye ragmen umutluyum senn bat kaç ? düğün tarihlerimizde benziyo ben geçen yıl ağustos 11 de evlendim 25 yasındayım sen ?
bebegım yaslandım ben:) 28 yasındayım hazıranda evlendım bende 10 mayıs benım bat canım ekledım senı sanırım ya bakayım yınede :) umutluyuz tabiki umutkarımız bitmesin canımmm
yooo yaslı değilsin gayet yasın normal tam anne olma zamanı gercekten.batlarımızda yakınmış Allah ım bu ay sesimizi duysun da hamile kalalım birbirimizin sevincini paylasalım bu topik hepimize uğur getirsn
amin insallah canım ya hepimiz burada bol bol pozitif testleri paylaşalımmm
hoşbulduk hoşbulduk burda ne güzel pozitif arkadaslar varbu ay hep birlikte batlarımızı bekleyelim. evet sabır edelim ama sabretmek zormuş yaw. her ay bir umut dolasıyorum. batlarımızda aynı süpermiş yaş kaç ne zaman evlendin ? ne zamandır bekliyosun ?
kızlar benımde bat 16 nısan dı ama daha bsey yok yaww,ben strestendır diyorum ama bakalım hayırlsıı
Ben 21 yasindayim 4 aylik evliyim iki aydır bekliyorum diyeyim ilk ay olmadim söktürücü kullndim oda beni iki uc kez iki haftada bir adet yapti cok cok ustune dusmedim su zamana kadar ama bu ay cok temkinliyim
hmmm daha yennii hadi hyırlısı olsun yumurtlama dönemi takibi yapabilir ona göre çalışma yapabilirsin bu dönemde hamile kalma olasılığı yüksek.
Ya bn doktora gidiyorum adet olmadigimda korunuyo musunuz diyo hayir diyorum sonra bakti muayene etti ultrasonla falan bisi yok dedi bana ama demiyoki cocuk dusunuyomusunuz vs fışt yolluyo hemen verio bi söktürücü hic hormon bakayim sunu yapim yok ohh oturduğu yrdn para aliyo