-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #4.841
Strese gerek yok cts git doktora tahlil yaptir eger o vakte kadar kanaman olursa hazirana hazirlik yaparsin uzulme zamana birak ilk hamileligimde stres ten her doktordan geldigimde aglama krizine giriyodum
benımhastanemde 7 24 doktor war canım zaman sorunum olmuyo bu yuzden
uzulme dıyemıycem cunku o bendede var yolda dusundukce gozlerımden yaslar akıyor Allahım yardımcımız olsun elbet vardr bır bıldığı diyorum ama canım acıyor sanırım
Ozamn nolur bıraz takmamaya çalıs bılıyorum zor ama elinde bişi olmadan be uzulebiliyo ne sevineniliyo insan sen sabh test yapmaya calısnona gore kafan daha netleşir sonrada doktorunu gıt inşallah vardırda yerleşiyodur bebişiiiin bitaneem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ewet canımbende uzuluyorum panık oluyorum. senınde boyle acık renklı sulu gıbı cok az gelmısmıydı ? karnımın altı kasıklarım agrıyo ama bu adet agrım gıbı degıl farklı bı agrı we kasık agrısı gıbı de degıl.ılk kez boyle oldum yaaaaaaaaaa
bende hepsı geldı o yazan yerlesme kanaması bıle oldu ama yokkk bebek yok
anladım canım o yuzden fazla umutlanma dıyosun yanı
günaydııın kızlar:)
ben bugun cok mutlu uyandım. Allah sizede boyle mutlu gunler nasıp etsın insallah :)
aksam idrar testinden sonra hastaneye gıttım kan ıcın. 1 saat sonra aldım sonucu. betahcg 1034 cıktı :) netten baktıgım kadarıyla 5. haftaymıs:).
ve ben ne fark ettım bılıyomusunuz benım yumurtlama donemım normal yumurtlama evresınden erkenmıs. ben adet olduktan hemen sonra yumurtluyormusun. kızlar bence hepınız ovulasyon testı alın. bız yanlıs hesap yapıyoruz sureklı :) yumurtlama gununu ogrenmek cok onemlı :) ve gecekten takmayın kafaya. dusunceyı atın beynınızden. en az dusundugum ay hamıle kaldım. sanırım rahatlık cok buyuk rol oynuyo bu ıste. adet gunum yaklastıktan sonra bebek olayını dusunmeye basladım bu ay ve bılıyosunuz hıc umudum yoktu bı dahakı ay demetle ovulasyon testı almanın planlarını yapıyodurduk :)
destegınız ve guzel dıleklerınız ıcın hepınıze coook tesekkur ederım. Allah bır an once sızınde gobişlerinizi doldursun :):)
Hamile olmana çoookkkk sevindim ya ne kadar güzelllAllah ım sağ salim kucağına almayı da nasip etsin tebrik ederim
darısı bizim başımıza inş bizde haziran annesi oluruz da sana yetişiriz umarım
günaydııın kızlar:)
ben bugun cok mutlu uyandım. Allah sizede boyle mutlu gunler nasıp etsın insallah :)
aksam idrar testinden sonra hastaneye gıttım kan ıcın. 1 saat sonra aldım sonucu. betahcg 1034 cıktı :) netten baktıgım kadarıyla 5. haftaymıs:).
ve ben ne fark ettım bılıyomusunuz benım yumurtlama donemım normal yumurtlama evresınden erkenmıs. ben adet olduktan hemen sonra yumurtluyormusun. kızlar bence hepınız ovulasyon testı alın. bız yanlıs hesap yapıyoruz sureklı :) yumurtlama gununu ogrenmek cok onemlı :) ve gecekten takmayın kafaya. dusunceyı atın beynınızden. en az dusundugum ay hamıle kaldım. sanırım rahatlık cok buyuk rol oynuyo bu ıste. adet gunum yaklastıktan sonra bebek olayını dusunmeye basladım bu ay ve bılıyosunuz hıc umudum yoktu bı dahakı ay demetle ovulasyon testı almanın planlarını yapıyodurduk :)
destegınız ve guzel dıleklerınız ıcın hepınıze coook tesekkur ederım. Allah bır an once sızınde gobişlerinizi doldursun :):)
inş canımm ins :) allah en hayırlısını nasıp etsın hepımıze..:):):26::26::26:
merhaba kızlar anneler hamişler. ben 15 nisan da adet olmuştum . 2. günü dr a gittim yumurtalıklarıma baktı Femara verdi kullandım. adetımın 13. gunu tekrar ontrole gıttıgımde yumurtamın 24 mm oldugunu ögrendım. doktor ıgne vermedı ıse yaramaz bu yumurta catlamaz saglıksız ki hatta kist olur demişti. ben de çok üzüldüm ama yine de çatlasın die incir + havuç kürü uyguladım. bu sabah çok şiddetli ağrı ile uyandım direk dr gittim. vajinal usg ile yumurtamın çatladığını gördü dr :) oysa ki çatlamaz demişti çok düşük ihtimalle çatlar demişti.. ama neyse ki çatlamış. hala daha akıntım ağrım var .. sorum şu: yumurta takibi yaptırıp benım gibi yumurtası 24 yada daha fazla mm ye ulaşmış çatlamış ve hamıle kalan var mı? bu ay şansım var mı yok mu onu merak edıyorumtşk.
adetin 22.gunu 13 mm di)olmaz dedi 2 gun geciktim hamile oldugumu ogrendim kizimda
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Kızlaaar nerelerdesiniz kimse yokmu bgüüün😭😭😖
Kızlaaar nerelerdesiniz kimse yokmu bgüüün😭😭😖
Dedimde meğer internetim çekmediğinden gormuyomusum meğer kızlarrrr ya bu progestan diye bi ilaç varmıs kulllanan varmı gebelik oncesi ona gore alıcaaam 😖😖😩