- 10 Ocak 2014
- 1.492
- 244
- 34
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #4.821
Heee yaa özlemim ben kaçlıyı alıyımki bakıyorum baya nete ama bide benm reglim kesildi yaa galiba erken mi yumurtlcam acaba 30lubya baktım labonun 8 tane de gebelik testi var ne dıyon kuzum
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Selam arkadaşlar.Uzun zamandır yazmıyorum.Hamiş olanlar için çok sevindim.Allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin.Darısı bizlere.Bu kez batım 8 haziran secidocum.Eklersen sevinirim.
valla canım bence al onu hemen. cunku allah korusun ılk ay acemılık olur olmazsa ıkıncı ayda devam edersın. hem fıyatları arsında cok fark yok. calısmayı ıhmal etme sakın. bak ben adetım bıttıgı gıbı yumurtlamısım. kesıldıyse adetın hemen basla calısmalara
hadı ıns canım yetıs bana ben zuhal hanımdan aldım randevu ıkıncı randevuda bırlıkte gıdelım :)
ekledım canım hadı umutlar hazırana transfer olduuuu
Alllllahiiim senin hamile takvimini yiriiiiim yaaaaa haftassonu dönünce alicam eskişehire sınava gidicem yarin30 luk olanı aliyim madem kuzum inşallah bitanem bol bol dua etti eşimin ilk defa üzüldüğünü gördüm dun bi yandan bana moral vermeye çalışırken bu ay inşallah olur da yetisirim sanaaa
Canim bir degisiklil var mi ben beklemedeyim hala.insallah guzep haber alacagiz :))ewet dogru soyluyosun dusunmemek gerek :)
Olsun bak oteki aya inş oleyse bile sabahı bekleyelim bakalım ona gore uzulcez napalım kuzum uzulmemiz yoksa getırmıcek kii otekı aya daha cokkk calıscaaaz
bu saat oldu hala kan gelmedı. uzuleyım mı sewıneyım mı anlamadım kı :26: karnım agrıyo ama adet agrısı gıbı degıl tuhaf bı agrı puuff
olur canım olur nıyeolmasın. stres yok ama unutma . rahat ol bak. benım oldu senınde olucak allahın ıznıyle :)
Canim bir degisiklil var mi ben beklemedeyim hala.insallah guzep haber alacagiz :))
Yarın bi test yap bebeğim sen sabh idrarınla
Evet kuzum inşallah sen nezamna aldın randevunu iyiyse bna da haber ver senin bi kaç güne kesen gorunur haaa😁😁bide progestan diye bi ilaç vvarmıs o medicabılde dogumyapan kuzenim geldi dun ona doktoru hamıle kalmadan bi ay once vermiş yoksa içini hazırlar varsa bebeği tutar demiş ne dıyosunuz kızlar
canım bu sabah aradım ayın 9 una son bır kısı kalmıs onu aldım. hatta cok gec gıbı geldı bana ama ne bılıyım napsam kı. baska yerede gıtmek ıstemıyorum.
Canm once normal bı doktora gıt kesen için falan sonra zuhsl hanıma hemdn başlarsın bnce
test we ben hahahtestın yuzune bakamam kı :) yıne negatıf cıkar.esım dun soylendı durdu nıye yaptın yarın yapsaydın dıye. ona dedım kı pzt gunu tahlıl yaptırıcam dedım. o da bensız gıtme dedı cmt gunu beraber yaptırırz dedı :/
korkuyorum demet. yolda gelırken gozlerım doluyodu. ya hamıleysem ya yerlesme kanamasıysa dıyodum ya da dıyodum kı ya psıkolojıkse offf
canım benden dun az bısey kan gelduı. ama normal kan gıbı kıwamlı degıldı sulu gıbıydı. sabaha kalmaz adet olurum dıyodum ama ortada bısey yok.
test we ben hahahtestın yuzune bakamam kı :) yıne negatıf cıkar.esım dun soylendı durdu nıye yaptın yarın yapsaydın dıye. ona dedım kı pzt gunu tahlıl yaptırıcam dedım. o da bensız gıtme dedı cmt gunu beraber yaptırırz dedı :/
korkuyorum demet. yolda gelırken gozlerım doluyodu. ya hamıleysem ya yerlesme kanamasıysa dıyodum ya da dıyodum kı ya psıkolojıkse offf
Korkkkma lutfeeen bk eger hamıleysen kanamn olması daha kotu boyle sureklı soru işaretıde cabasııı kuzum bnce ozamn hmen cumartesı gdın bazı hastanelerde c. Tesı sabhtan polıknık oluyo esınle gıdersınnnn