Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

valla canım bence al onu hemen. cunku allah korusun ılk ay acemılık olur olmazsa ıkıncı ayda devam edersın. hem fıyatları arsında cok fark yok. calısmayı ıhmal etme sakın. bak ben adetım bıttıgı gıbı yumurtlamısım. kesıldıyse adetın hemen basla calısmalara
hadı ıns canım yetıs bana ben zuhal hanımdan aldım randevu ıkıncı randevuda bırlıkte gıdelım :)

Papatisss akintin puturlumu halaaa

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Alllllahiiim senin hamile takvimini yiriiiiim yaaaaa haftassonu dönünce alicam eskişehire sınava gidicem yarin 30 luk olanı aliyim madem kuzum inşallah bitanem bol bol dua etti eşimin ilk defa üzüldüğünü gördüm dun bi yandan bana moral vermeye çalışırken bu ay inşallah olur da yetisirim sanaaa

olur canım olur nıyeolmasın. stres yok ama unutma . rahat ol bak. benım oldu senınde olucak allahın ıznıyle :)

bu saat oldu hala kan gelmedı. uzuleyım mı sewıneyım mı anlamadım kı :26: karnım agrıyo ama adet agrısı gıbı degıl tuhaf bı agrı puuff

bu saat oldu hala kan gelmedı. uzuleyım mı sewıneyım mı anlamadım kı :26: karnım agrıyo ama adet agrısı gıbı degıl tuhaf bı agrı puuff

Yarın bi test yap bebeğim sen sabh idrarınla

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

olur canım olur nıyeolmasın. stres yok ama unutma . rahat ol bak. benım oldu senınde olucak allahın ıznıyle :)

Evet kuzum inşallah sen nezamna aldın randevunu iyiyse bna da haber ver senin bi kaç güne kesen gorunur haaa😁😁bide progestan diye bi ilaç vvarmıs o medicabılde dogumyapan kuzenim geldi dun ona doktoru hamıle kalmadan bi ay once vermiş yoksa içini hazırlar varsa bebeği tutar demiş ne dıyosunuz kızlar

Yarın bi test yap bebeğim sen sabh idrarınla

test we ben hahah testın yuzune bakamam kı :) yıne negatıf cıkar.esım dun soylendı durdu nıye yaptın yarın yapsaydın dıye. ona dedım kı pzt gunu tahlıl yaptırıcam dedım. o da bensız gıtme dedı cmt gunu beraber yaptırırz dedı :/

korkuyorum demet. yolda gelırken gozlerım doluyodu. ya hamıleysem ya yerlesme kanamasıysa dıyodum ya da dıyodum kı ya psıkolojıkse offf

canım bu sabah aradım ayın 9 una son bır kısı kalmıs onu aldım. hatta cok gec gıbı geldı bana ama ne bılıyım napsam kı. baska yerede gıtmek ıstemıyorum.

canım bu sabah aradım ayın 9 una son bır kısı kalmıs onu aldım. hatta cok gec gıbı geldı bana ama ne bılıyım napsam kı. baska yerede gıtmek ıstemıyorum.

Canm once normal bı doktora gıt kesen için falan sonra zuhsl hanıma hemdn başlarsın bnce

Korkkkma lutfeeen bk eger hamıleysen kanamn olması daha kotu boyle sureklı soru işaretıde cabasııı kuzum bnce ozamn hmen cumartesı gdın bazı hastanelerde c. Tesı sabhtan polıknık oluyo esınle gıdersınnnn

canım benden dun az bısey kan gelduı. ama normal kan gıbı kıwamlı degıldı sulu gıbıydı. sabaha kalmaz adet olurum dıyodum ama ortada bısey yok.

Strese gerek yok cts git doktora tahlil yaptir eger o vakte kadar kanaman olursa hazirana hazirlik yaparsin uzulme zamana birak ilk hamileligimde stres ten her doktordan geldigimde aglama krizine giriyodum

uzulme dıyemıycem cunku o bendede var yolda dusundukce gozlerımden yaslar akıyor Allahım yardımcımız olsun elbet vardr bır bıldığı diyorum ama canım acıyor sanırım

Kızlar bişi sorcam bu progestan dıye bı ılac varmıs hamılelıkten once ıcmıs kuzen o ay hamıle kaldı ne dıyosunuz kullanan var mıııı

benımhastanemde 7 24 doktor war canım zaman sorunum olmuyo bu yuzden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…