- 27 Eylül 2013
- 269
- 99
- 39
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #4.881
kızlar benım goguslerım de agrımaya basladı. koltuk altımın oralarda basladı. bı elledım yokladım bastırınca acıyo
canım günün kaç gün geçti hiç idrar testi yaptınmı
tatlım 25 mayısta adet olmam gerekıyodu. bugunu gectı sayarsak 5 gun gecıktı adetım. dun pembe renklı akıntı geldı cok az.sonra gelmedı we bugun baktım gogsum acmaya basladı. dun test yaptım negatıf cıktı.aksamına da pembe akıntı geldı zaten aynı gun.
hımcanım bide kanda baktır bakalım hiç günün geçermiydi benimde buay 6 gün geçti bende adete 2 gün kala kanda baktırdım çıkamadı bi kanda sen ver bakalım başka bi belirtin varmı
tatlım 25 mayısta adet olmam gerekıyodu. bugunu gectı sayarsak 5 gun gecıktı adetım. dun pembe renklı akıntı geldı cok az.sonra gelmedı we bugun baktım gogsum acmaya basladı. dun test yaptım negatıf cıktı.aksamına da pembe akıntı geldı zaten aynı gun.
Test yapsana ayy catliycam kuzum....insallah vardir
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
acabayaptır bakalımhap kullandıgım ıcın gecıkmemesı gerekıyodu canım.
bu ay benden ılk kez krem peynır gıbı yogun kıwamlı akıntı gelmıstı. sonra azaldı putur putur geldı.
2 gun sonra yıne arttı we azaldı. we dun pembe renklı akıntı geldı we goguslerım acımaya basladı.
karnım bırden acıkmaya baslıyo. dırek mıdem kazınıyo yanı hafıf aclık hıssetmıyorum.
normalde ayaklarım donardı tırnaklarım morarırdı ama bu ay oldukca sıcagım.esım bazen atesın var dıyo.
arada bı ufak ufak basım donuyo ama bu sanırım sıcaklardan..
acabayaptır bakalım
acabayaptır bakalım
Test yapsana ayy catliycam kuzum....insallah vardir
Kizlar puturuklu akinti.ne kadar suruyor
kız yazımın yarısı nereye gitmiş şöyle yazmak istemiştim yarın yaptır bizede haber ver özelde hemen çıkarmı acaba diyecektim
anlamadım canım ??[canım benim bi sorun oldu galiba yazımda şunu demek istedim cumartesi yaptırda bizede haber verözelde yaptırınca hemen çıkarmıki acaba demek istedim
yawrum benım hastanemde 7 24 doktor war tahlıller 2 saate cıkıyo. cmt gunu esımle beraber yaptırıcam
ozaman bekliyoruz sabırsızlıkla
Adet gecikti akintim kesildi umudum bitti doktorada gitmicem nasil olsa adet olcam yani adet olsamda rahatlasam diyorum artik
dusundukce endıselenıyorum. ya psıkolojıkse dıye :/ bu belılrsızlık kotu
akıntın kesılınce adet mı oluyosun ? o akıntı olayı hamılelıkte farklıymıs canım. herkeste degısıyomus. bu yuzden akıntıya fazla takılma emı[/TE]
Bilmiyorum ya hayirlisi diyorum ben rabbimden guzel emanetini bekliyorum o ne zaman nasip ederse artik