- 10 Ocak 2014
- 1.492
- 244
- 34
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #4.801
Ay canım çok sevindim valla ya hayırlı olsun canım.demek adetten sonra hamile kaldın.bu au bende onu deniyorum canım ya dün adetin 7.günüydü ve çalışmaya başladım umarım bu ay olur :)
Slm.kizlarrr gunaydinnnn. Huzurlu.mutluyumm...gebe olma.iglhtimalim yok ama acaba sorusu kafamda.amannn diilim.kesin.ama.mutluyummm yrn.kizima.dogumgunu.yapacagim...cok yogunum bugun dua.edin hersey guzel.gecsin.teyzoslariii
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
inşallah olur canım:) ovulasyon testınıde tavsıye ederım. benım kullanmama gerek kalmadı ama siz deneyın bence .
Bu ay üçümcü ayım canım eğer olmazsa önümüzdeki ay alırım artık.bu ay erken başladım çalışmaya gün aşırı da devam edicem inş gelir bebişim.dün ilişki oldu bu sabah da şeffaf jölemsi az akıntım oldu acaba erken mi yumurtladım ben ya kafam karıştı :)
evet olabılır. sen gun asırı yapmaya devam et :)
ayy yer teyesı onu rabbım saglıklı hayırlı uzun omurler versın op kocamannnn
Teyzosu operim aslinda bizim d.gunu 25.08.2010 ama okulda yapmak icin erken yapicaz... bisey soracagim sana puturlu akintin yumurtlama doneminden sonra devam ettimi
43 gün oldu gelen giden yok
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah olur canım:) ovulasyon testınıde tavsıye ederım. benım kullanmama gerek kalmadı ama siz deneyın bence .
Secidom bendede yok muhtemelen,...hayirlisi
hayırlısı olsun hakkımızda canım napalım inşallah Allahım tez vakitte evlatlarımızı verir..
olur canım olur Rabbım yeterkı istesin yoktan var edendir o :):)
Ay canım ya bana umut oldum resmen :) inş benbe ilk bebişime kavuşurum...Rabbim de sana sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin inş