Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Ay canım çok sevindim valla ya hayırlı olsun canım.demek adetten sonra hamile kaldın.bu au bende onu deniyorum canım ya dün adetin 7.günüydü ve çalışmaya başladım umarım bu ay olur :)

inşallah olur canım:) ovulasyon testınıde tavsıye ederım. benım kullanmama gerek kalmadı ama siz deneyın bence .

ayy yer teyesı onu rabbım saglıklı hayırlı uzun omurler versın op kocamannnn

inşallah olur canım:) ovulasyon testınıde tavsıye ederım. benım kullanmama gerek kalmadı ama siz deneyın bence .

Bu ay üçümcü ayım canım eğer olmazsa önümüzdeki ay alırım artık.bu ay erken başladım çalışmaya gün aşırı da devam edicem inş gelir bebişim.dün ilişki oldu bu sabah da şeffaf jölemsi az akıntım oldu acaba erken mi yumurtladım ben ya kafam karıştı :)

evet olabılır. sen gun asırı yapmaya devam et :)

ayy yer teyesı onu rabbım saglıklı hayırlı uzun omurler versın op kocamannnn

Teyzosu operim aslinda bizim d.gunu 25.08.2010 ama okulda yapmak icin erken yapicaz... bisey soracagim sana puturlu akintin yumurtlama doneminden sonra devam ettimi

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

canım benım hala akıntım var bazen sarı bazen kremsı ama bebek yok bılıyorsun ıns senın vardır

Heee yaa özlemim ben kaçlıyı alıyımki bakıyorum baya nete ama bide benm reglim kesildi yaa galiba erken mi yumurtlcam acaba 30lubya baktım labonun 8 tane de gebelik testi var ne dıyon kuzum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Secidom bendede yok muhtemelen,...hayirlisi

hayırlısı olsun hakkımızda canım napalım inşallah Allahım tez vakitte evlatlarımızı verir..

Oyle bitanem....ummadigin ayda oluveriyor hahahaaa bende bile bile stres yapiyorum.pisi pisine

ARkadaslar eski topikleri okurum genelde. Ozellikle kisirlik topigini.inanin biyolojik engeliniz yoksa cok umutsuz bir durum bile olsa hamile kaliyosunuz. Sadece zamani var. herkes tek seferde hamile kalamiyo..kendinizi cok baglamayin..olsa da olur olmasa da diyin icinizden..Allah biliyor ne zaman verecegini...sakin olmuyor diye dusunmeyin. Ne olmazlari olduruyolar

İnşallah bizim de yüzümüz güler ben dün iğne oldum ama daha hiç ağrım yok çatlamadı mı ki akşam 36saat olcak

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam arkadaşlar.Uzun zamandır yazmıyorum.Hamiş olanlar için çok sevindim.Allah sağlıkla doğmalarını nasip etsin.Darısı bizlere.Bu kez batım 8 haziran secidocum.Eklersen sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…