Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

ayyyy ne guzelll ınsallah bebegın tutunur canım benım :) Sıfa nıyetıne dua oku ıgne olurken mutlaka

Ayy bilmiyorum :))tek yumurta catlarmi catlamazmi :) RABBim ol diyince olur insALLAH kuzum bakalim :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

cok tesekkur edıyorum canım. inş bı sorun cıkmaz. bol bol dua edıcem sızın ıcın hamişlerin duası tutarmış.

Et et kuzummm beniiiim inşallah sen bi degerlerini gordeee naptııın çıktı mııı geç yazıyom k. Blma bitanem öisafırım vardaaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

canım benım hiç önemli değil. dun aksam baktırdım kana beta hcg 1034 cıktı. sanırım 5. haftaya takabul edıyo :)

günaydııın kızlar:)

ben bugun cok mutlu uyandım. Allah sizede boyle mutlu gunler nasıp etsın insallah :)
aksam idrar testinden sonra hastaneye gıttım kan ıcın. 1 saat sonra aldım sonucu. betahcg 1034 cıktı :) netten baktıgım kadarıyla 5. haftaymıs:).
ve ben ne fark ettım bılıyomusunuz benım yumurtlama donemım normal yumurtlama evresınden erkenmıs. ben adet olduktan hemen sonra yumurtluyormusun. kızlar bence hepınız ovulasyon testı alın. bız yanlıs hesap yapıyoruz sureklı :) yumurtlama gununu ogrenmek cok onemlı :) ve gecekten takmayın kafaya. dusunceyı atın beynınızden. en az dusundugum ay hamıle kaldım. sanırım rahatlık cok buyuk rol oynuyo bu ıste. adet gunum yaklastıktan sonra bebek olayını dusunmeye basladım bu ay ve bılıyosunuz hıc umudum yoktu bı dahakı ay demetle ovulasyon testı almanın planlarını yapıyodurduk :)
destegınız ve guzel dıleklerınız ıcın hepınıze coook tesekkur ederım. Allah bır an once sızınde gobişlerinizi doldursun :):)

ben zaten dunden senı hamıle yazdım:) sanırım yıkanıp hemen hamıle hamıle kalmıssın masallah sana rabbım inşallah tez zamanda bizlerede evlat versin bize dualar et kuzum Rabbım kolay bır hamılelık versin

Et et kuzummm beniiiim inşallah sen bi degerlerini gordeee naptııın çıktı mııı geç yazıyom k. Blma bitanem öisafırım vardaaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım benım hiç önemli değil. dun aksam baktırdım kana beta hcg 1034 cıktı. sanırım 5. haftaya takabul edıyo :)[/QUOTE]

Ayyyy bitaneeem yaaa Allah kucagına saglıkla mutlulukla almak nasıp etsın bebeğini bitaneeem çok çok sevindiiiim canm benmmm artık yol gösterirsın bana doktor konusında falannn

amin canım cok tesekkur ederım. ınan sureklı dua edıyorum allah ısteyen herkese nasıp etsın dıye. :)
benım adetım uzun surer bırde. 29 nisanda adet oldum 4 ünde bıttı . 8 inde hamıle kalmısım :)

Bu arada sen nasılsııın kuzuuuım

canım benım hiç önemli değil. dun aksam baktırdım kana beta hcg 1034 cıktı. sanırım 5. haftaya takabul edıyo :)

Ayyyy bitaneeem yaaa Allah kucagına saglıkla mutlulukla almak nasıp etsın bebeğini bitaneeem çok çok sevindiiiim canm benmmm artık yol gösterirsın bana doktor konusında falannn

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

olur canım tabıkıde :) ben medıkabıl zuhal hanım dusunuyorum. hatta randevu alıcam bugun ıkı hafta sonra falan gıderım muayneye. sanırım daha erken doktor ıcın :)

Slm.kizlarrr gunaydinnnn. Huzurlu.mutluyumm...gebe olma.iglhtimalim yok ama acaba sorusu kafamda.amannn diilim.kesin.ama.mutluyummm yrn.kizima.dogumgunu.yapacagim...cok yogunum bugun dua.edin hersey guzel.gecsin.teyzoslariii

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

amin canım cok tesekkur ederım. ınan sureklı dua edıyorum allah ısteyen herkese nasıp etsın dıye. :)
benım adetım uzun surer bırde. 29 nisanda adet oldum 4 ünde bıttı . 8 inde hamıle kalmısım :)

Ay canım çok sevindim valla ya hayırlı olsun canım.demek adetten sonra hamile kaldın.bu au bende onu deniyorum canım ya dün adetin 7.günüydü ve çalışmaya başladım umarım bu ay olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…