- 17 Nisan 2014
- 754
- 45
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #4.761
Oy oyyyy yaaa kuzuuum çok sevindiiimm yaaa Allahım kanda da bol bol çıksın inş bekliyom haberiniiii cabukkk
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ıltıhap engel mı hamılelıge ? bunu bılmıyodum saol
engelmi bilmiyorum ama zorlaştırı demişti dr. iltihap varken olmaz diye dişey demedi ama etkisi vardır
cok tesekkur edıyorum canım. inş bı sorun cıkmaz. bol bol dua edıcem sızın ıcın hamişlerin duası tutarmış.
canım benım yaa hıc sıkma canını hazıranda hep beraberız ne de olsa :) ben de muhtemelen adet olurum.bugun sag kasıgıma we belıme daha keskın agrı gırıyo
hiç uzulmek yok canım. olucak pozitif dusun sureklı
Eki Görüntüle 1134234 Eki Görüntüle 1134234
kızlar testımın resmini cektım. arkadaslarım suphe yok dedı. sızce de oylemı? yanı ıdrar pozıtıf kanda negatıf cıkma gıbı bı durum olur mu?
ıltıhap engel mı hamılelıge ? bunu bılmıyodum saol
cok tesekkur edıyorum canım. inş bı sorun cıkmaz. bol bol dua edıcem sızın ıcın hamişlerin duası tutarmış.
Et et kuzummm beniiiim inşallah sen bi degerlerini gordeee naptııın çıktı mııı geç yazıyom k. Blma bitanem öisafırım vardaaa
yawrum gıtsın artık mısafırlerın yaa :)
Gittiler canım gittilerrr 😁napıyosuuun bakiiim
moralım bozuk oturuyorum. wv ye gıdıp yatcam napam
Moral bozmakk yoook du bi bakalım sabh olsunnn senin hep böle onceainde biraz gelip ertesı gun mu geliyo regliin yawrum
Hamileyim.mayis ilk denememizdi.hemen olmaz diye düşünüyordum ama oldu.22 aylık bi kızım var.eşim çok istedi 2.yi.ablam çok kotu kızdı.hayatini mahvettin felan diye söyledi.Duyan şaşırdı.bende henüz işin ciddiyetine değilim.ama beni uzun yorucu günler bekliyor.biliyorum
dogru soyluyosun ama bu sekılde hamıle kalan cok var. napalım umut kapısı işte. bı ay da oyle deneyelım