Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Oy oyyyy yaaa kuzuuum çok sevindiiimm yaaa Allahım kanda da bol bol çıksın inş bekliyom haberiniiii cabukkk

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

cok tesekkur edıyorum canım. inş bı sorun cıkmaz. bol bol dua edıcem sızın ıcın hamişlerin duası tutarmış.[/QUOTE]

Et et kuzummm beniiiim inşallah sen bi degerlerini gordeee naptııın çıktı mııı geç yazıyom k. Blma bitanem öisafırım vardaaa

cok tesekkur edıyorum canım. inş bı sorun cıkmaz. bol bol dua edıcem sızın ıcın hamişlerin duası tutarmış.

Et et kuzummm beniiiim inşallah sen bi degerlerini gordeee naptııın çıktı mııı geç yazıyom k. Blma bitanem öisafırım vardaaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

yawrum gıtsın artık mısafırlerın yaa :)

canım benım yaa hıc sıkma canını hazıranda hep beraberız ne de olsa :) ben de muhtemelen adet olurum.bugun sag kasıgıma we belıme daha keskın agrı gırıyo :KK43:

bu yazılar neden tuhaf sız anlayabılıyormusun:) kımı altta kımı uste:KK1:[/QUOTE]

Ayneen yaa bu yazılar niye böylekiiii

hiç uzulmek yok canım. olucak pozitif dusun sureklı

Canıııım gittin mi kan testıneee ayrıca fotolar cok net yaaa vr var bitaneeem bebişin hayırlı olsuuuun inşaaalllh

ıltıhap engel mı hamılelıge ? bunu bılmıyodum saol

Yaw bernam sen niye moralını bozuyon kuzum yaaa yarın bi git kana ya da pazartesıye dayanırım diyosan o gün git ama üzülme daha bişi olmadaan

cok tesekkur edıyorum canım. inş bı sorun cıkmaz. bol bol dua edıcem sızın ıcın hamişlerin duası tutarmış.

Özlemciiiim naptııınnyeni gitti misafırlerim ortak olamadım çoook özür dileriiim😩 gittin mi gidince haber ver mutlaka hayırlı haberlerini bekliyorum bebişin seninleeee😁

kızlar :KK43:

esımle dısarı cıktık1 saat yuruyus yaptık. yuruyus yaparken ıslaklık hıssettım. ewe geldım baktım azcık kan gelmıs.acık renklıydı kan gıbı degıldı sulu gıbı bıseydı.sanırım adet oluyorum kızlar :KK43:

yerlesme kanaması aklıma geldı ama hıc umudum yok :'( yarın sabah bellı olacak adet olup olmadıgım :KK43:

yawrum gıtsın artık mısafırlerın yaa :)[/QUOTE]

Gittiler canım gittilerrr 😁napıyosuuun bakiiim

Gittiler canım gittilerrr 😁napıyosuuun bakiiim

moralım bozuk oturuyorum. wv ye gıdıp yatcam napam[/QUOTE]

Moral bozmakk yoook du bi bakalım sabh olsunnn senin hep böle onceainde biraz gelip ertesı gun mu geliyo regliin yawrum

moralım bozuk oturuyorum. wv ye gıdıp yatcam napam

Moral bozmakk yoook du bi bakalım sabh olsunnn senin hep böle onceainde biraz gelip ertesı gun mu geliyo regliin yawrum

azcık gelıyodu 2 saat sonra baslıyodu.wcye gıttım baktım bısry yoktu :KK43: sabah gorucez kırmızı kartı offf :KK43:

azcık gelıyodu 2 saat sonra baslıyodu.wcye gıttım baktım bısry yoktu :KK43: sabah gorucez kırmızı kartı offf :KK43:[/QUOTE]

Olsun bak oteki aya inş oleyse bile sabahı bekleyelim bakalım ona gore uzulcez napalım kuzum uzulmemiz yoksa getırmıcek kii otekı aya daha cokkk calıscaaaz

Hamileyim.mayis ilk denememizdi.hemen olmaz diye düşünüyordum ama oldu.22 aylık bi kızım var.eşim çok istedi 2.yi.ablam çok kotu kızdı.hayatini mahvettin felan diye söyledi.Duyan şaşırdı.bende henüz işin ciddiyetine değilim.ama beni uzun yorucu günler bekliyor.biliyorum

Hamileyim.mayis ilk denememizdi.hemen olmaz diye düşünüyordum ama oldu.22 aylık bi kızım var.eşim çok istedi 2.yi.ablam çok kotu kızdı.hayatini mahvettin felan diye söyledi.Duyan şaşırdı.bende henüz işin ciddiyetine değilim.ama beni uzun yorucu günler bekliyor.biliyorum

Sen istediysen boşver gerisini er ya da geç isteyecektin ikinciyi hem çok güzel arası ilk sene zor olur sonra arkadaş olurlar.komşumun öyle şimdi... benim oğlum beşe gircek geç kaldı benimkide.bu sayfada en son yazman gereken şey bu bence.. allah tamamını erdirsin canım

X