Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

canım benım yaa hıc sıkma canını hazıranda hep beraberız ne de olsa :) ben de muhtemelen adet olurum.bugun sag kasıgıma we belıme daha keskın agrı gırıyo

bu yazılar neden tuhaf sız anlayabılıyormusun:) kımı altta kımı uste[/QUOTE]

mayıs ayının yuzu suyu hurmetıne kk coktu ::) bu ay az hamıle cıkıca sıte yedıremedı kendıne :) secıdocum yarın test yapsam mı kıı

3 gun gecti bekliyorum daha hayal kirikligi yasamak istemedigim icin olmazsam cumartesi doktordayim insss

anaaam sende bendensın.. benımde bugun 3. gunum. senın agrın sızın akıntın fln war mı? ben batın oldugu gun test yapmıstım negatıf cıkmıstı sımdı cesaret edemıyorum yıne negtıf olur dıye

Akinti normal yani belirtilerde dedigi gibi cok degil :) karnimda bazen agri daha cok batma oluyor umutlanmak istemiyorum bekliyoruz sen ne zamana kadar beklemeyi dusunuyorsun

Akinti normal yani belirtilerde dedigi gibi cok degil :) karnimda bazen agri daha cok batma oluyor umutlanmak istemiyorum bekliyoruz sen ne zamana kadar beklemeyi dusunuyorsun

ben pzt ye kadar beklıcem tahlıl yaptırmak ıcın. esım yarın sabah test yap dıyo ama cumaya kadar bekleyeyım dıyorum.parlodel kullandıgım ıcın hamıle oldugumda doktoruma haber wermem gerekıyo.ona gore ya ılacı kesıcek ya da dewam ettırıcek

bu yazılar neden tuhaf sız anlayabılıyormusun:) kımı altta kımı uste

mayıs ayının yuzu suyu hurmetıne kk coktu ::) bu ay az hamıle cıkıca sıte yedıremedı kendıne :) secıdocum yarın test yapsam mı kıı[/QUOTE]

kızlar ya soyşe bır durum var zaten hamılelık varsa gec dollenme bıle olsa adetın bır hafta gecıkmesı yeterlı varsada yoksada ortaya cıkar hiç değilse kafan rahat eder ve regl olursun varsada ne mutlu sana

mayıs ayının yuzu suyu hurmetıne kk coktu ::) bu ay az hamıle cıkıca sıte yedıremedı kendıne :) secıdocum yarın test yapsam mı kıı

kızlar ya soyşe bır durum var zaten hamılelık varsa gec dollenme bıle olsa adetın bır hafta gecıkmesı yeterlı varsada yoksada ortaya cıkar hiç değilse kafan rahat eder ve regl olursun varsada ne mutlu sana[/QUOTE]

ben de o yuzden kan tahlılı ıcın pzt ye kadar bekleyeyım dıyorum. ben yıne de pek umıtlenmek ıstemıyorum.ıcımde ufak bı kıwılcım elbet olmasını cok ıstıyorum ama olmayınca da yıkılmak ıstemıyorum

İnsallah guzel haberler alacagiz en iyisi ders calisayim dusunmeyeyim :))

kızlar benım akıntım yıne azalmaya baslıyo.renk beyaz purtuklu. bugun sag kasıgım keskın bı agrı gırdı belımde agrıdı.ama uzun surmedı gectı. goguslerımde hıc bısey yok yıne.cok acıkmaya baslıyorum

aynı belırtılerım dewam edıyo. sızce bı ıhtımal war mı ?

ınsallah canım benım bebegım senınledır bu psıkolojı olayından cok tırsıyorum:18: tam hamileyim diyorsun sonra havanı alıyorsun inşallah sen bizim gibi olmazsın

ınsallah canım benım bebegım senınledır bu psıkolojı olayından cok tırsıyorum:18: tam hamileyim diyorsun sonra havanı alıyorsun inşallah sen bizim gibi olmazsın

umarım canım yaa umarım psıkolojık degıldır. bende psıkoljık olmasından korkuyorum. ama rahatım kasmıyorum sıkmıyorum kendımı.kasıp sıkmamaya calısıyorum :)

kızlaaaaaaaarr

test yaptım pozitif çıktı . resmen şok oldum ya . akşam iş cıkısı kan testi yaptırmaya gıdıcem. nolur dua edın bı uanlıslık olmasın:26::26::26:

kaçlı alıyosun ve kaç para ? bazılarının yanında gebelık testı de hedıye. onlara dıkkat et. cunku her ay alıyoruz testlerı 5 lira 10 lira bıde onlara gıdıyo. almısken hepi olsa ıyı olur

Aynen kuzum onlara da bakiyim birazdan dikkat etmemiştim[/QUOTE]

demeet benım test pozitif cıktı :):):) dua et canım benım için kan da pozitif cıksın inş :)

Aynen kuzum onlara da bakiyim birazdan dikkat etmemiştim

demeet benım test pozitif cıktı :):):) dua et canım benım için kan da pozitif cıksın inş :)[/QUOTE]

Oy oyyyy yaaa kuzuuum çok sevindiiimm yaaa Allahım kanda da bol bol çıksın inş bekliyom haberiniiii cabukkk

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

kızlaaaaaaaarr

test yaptım pozitif çıktı . resmen şok oldum ya . akşam iş cıkısı kan testi yaptırmaya gıdıcem. nolur dua edın bı uanlıslık olmasın:26::26::26:

canımmmmmmmmmmm tebrık ederımmmmmmmm :)))))) ben yapmaya korkuyorum.ıkıncı sılık mı cıktı kız

kızlaaaaaaaarr

Maşallah csnim tebrikler...

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Umarim seninledir meleginnn

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

demeet benım test pozitif cıktı :):):) dua et canım benım için kan da pozitif cıksın inş :)

Oy oyyyy yaaa kuzuuum çok sevindiiimm yaaa Allahım kanda da bol bol çıksın inş bekliyom haberiniiii cabukkk

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

cok tesekkur edıyorum canım. inş bı sorun cıkmaz. bol bol dua edıcem sızın ıcın hamişlerin duası tutarmış.

kızlaaaaaaaarr

ayyyyy kuzummmm cok sevındım rabbım ınsallah saglılıklı hamıleleık ve gebelık verırrr mutlaka heber ver bebeğimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…