- 10 Ocak 2014
- 1.492
- 244
- 34
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #4.741
Maşallah csnim tebrikler...
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
coooook teşekkür ederım canım. darısı ısteyen herkesın basına :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah csnim tebrikler...
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
kızlaaaaaaaarr
test yaptım pozitif çıktı . resmen şok oldum ya . akşam iş cıkısı kan testi yaptırmaya gıdıcem. nolur dua edın bı uanlıslık olmasın:26::26::26:
inşallah canım rabbım hepımızın dualarını kabul etsin
ayyyyy kuzummmm cok sevındım rabbım ınsallah saglılıklı hamıleleık ve gebelık verırrr mutlaka heber ver bebeğimmm
ewet tatlım sımdı sıra sende, hamılelık belırtılerını yazma sırası :)
hemen yazıyorum :) goguslerde gercekten belırgın bır buyume oldu. normalde benım adet zamanlarıda buyur ama bu ay aştılar kendılerını :) ve aşırı hasastı. sudyenı cıkarırken bıle acıyodu yanı oyle dıyım.
bırde 1 haftadır acayı vucukt sıcaklıgımda yukselme oldu. ben ölçmedım ama kollarım bacaklarım falan yanıyodu. hatta eşim bıle farkettı cok sıcaksın üşüttünmü falan dedı.
bıde pazar gecesi lahmacun yemıstım. cok midemı bulandırdı. butun gece uyumadım mıdemden. muhtemelen lahmacundan tıksınıcem :)
iştahımdada artma oldu bıraz karnım cok sık acıkıyor 10 gundur falan. hatta iş yerınde aksama dogru cok acıkıyordum ve elım ayagım tıtrıyo dıye bır suru atıstırmalık doldurdum cekmeceme :)
farkettıklerım bunlar ama adet belırtılerı ıle cok benzıyor dıye kafama takmamıstım...
hay masallah nazar degmesın :) belırtılerın benımle aynı ama benım sadece goguslerımde bısey yok.otobuse bınınce ya da dun salcalı makarna edıgımde mıgdem bulandı.ummadıgım seyden bulanabılıyo ama takmıyorum baska seylere yoruyorum.
az once test yaptım ama negatıf cıktı
artık pzt dr a gıdıcem. muhtemelen bu ay ewlılık yıl donumu dıye stres yaptıgımdan gecıktı
Eki Görüntüle 1134234 Eki Görüntüle 1134234
kızlar testımın resmini cektım. arkadaslarım suphe yok dedı. sızce de oylemı? yanı ıdrar pozıtıf kanda negatıf cıkma gıbı bı durum olur mu?
canım benım gercekten stres yapmamak lazım. denedıgım aylar arasında en az dusundugum ve en az takıp ettıgım ay buydu. cok sasırdım oyuzden. hatta bu ay dıger aylara gore bırlıktelıkte daha az oldu ama kısmet boyleymıs. nolur sıkmayın canınızı. herseyın hayırlısı olsun dıyelım. allah en hayırlı zamanda verıcektır.
ewet tatlım garantıı hamılesın :) benım testımın markası freely.
bazı testler cıkmıyomus.dogru mu ?
ewet canım cok dogru soyluyosun. bende bu ay esımı hıc zorlamamıstım,artık salmaya baslıyorum kendımı :) ben artık pzt ye kadar test yapmam.pzt sabah dırek dr a gıderım.
ewet burdan anladıgım kadarıyla ben hamıle degılım arkadaslar. umutlar hazırana dewredıyo yıne..napalım hayırlısı olsun
sen yazınca baktım markasına miratech mıs. valla canım idrarda negatıf cıkıp hamılelık oldugunu cok duydum. bence sen kan testi yaptır. için rahat etsin.
hiç uzulmek yok canım. olucak pozitif dusun sureklı
ne bılım kız baksana bugun de negatıf cıktı. benım sanırım bu ay kı yıldonumu stresımden oldu ben sımdı nasıl dr a gıdıcem de tahlıl yaptırıcam pufff
ama galıba adet olcam bu ay. su akıntı yuzunden tırsıyorum
Eki Görüntüle 1134234 Eki Görüntüle 1134234
kızlar testımın resmini cektım. arkadaslarım suphe yok dedı. sızce de oylemı? yanı ıdrar pozıtıf kanda negatıf cıkma gıbı bı durum olur mu?
gecikme varmı cnm? akıntı beyaz mı ne zamandan beri var?
ewet canım bugun 3. gunum. akıntım var beyaz renklı.adet olcagıma gune dogru vardı. ancak o gunlerde krem peynır gıbı koyu kıwamlı gelmıstı. ılk kez boyle bısey gormustum.daha sonra akıntım azaldı putur putur geldı.dewam ettı.
dun tekrar fazla geldı. bu fazla geldıgı zamanlarda adet oldum sanıyodum wc ye gıdıyodum.sonra yıne azaldı.su an az gelıyo azcıkk puturlenme var. kokusuz rengı beyaz.ıdrarımı yaparken yanma yok we kasıntım da yok.
bı fıkrın war mı tatlım ?
valla cnm bilmiyorum kii bnmde geliyor ama normal soğan zarı renginde akışkan..
dr.a git bnce testin sonucu ne olursa olsun...bnde gittim intihap vardı öyle bişidir belki gebeliğide engeller.