- 17 Nisan 2014
- 754
- 45
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #4.681
ben cumaya kadar beklıcem yawrum test yapmak ıcın yıne negatıf cıkarsa pzt tahlıl yaptırıcam :) ozlem sen yaptın mı test :) kızlar sızın de atesınız war mı ?
Hehehge 😜nerden annadın😂oo dıılde nezamn yapcanız testleriiii heheeyttt gelsin pozıtıfleeer bernaaaa özleeeem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Yoook yaa benm hatta düştü yani dediğim gni benm garantılendi ol madıgııı 😭😭😭
bende farketmıyorum ama esım atesın cıktı dıyo. bazen yanıyo gıbı hıssedıyorum kendımı sonra hawalardandır dıyorum onemsemıyorum.atesın dusmesı demek hamıle degılsın demek mı oluyo ? yok kız degısır o herkese gore bence
Ben işte sabhları hep olcuyorum ama bgün baya dusuktu yaa genelde ole oluyomus ne biliiim
anladım yawrum ınsallah oyle deguldır. gogsumde sıslık yok damarda belırgınlık yok ucunda koyulasma yok acıma yok.. goguslerıme daha sıra gelmemıs demek kı :) yanee belırtılerden kafayı yememısız :)
Aynen kuzum zaten ben tahlılı gordugunden beri negatıfım hiç belirti bile yok sizde artık sıra
inş tutar canım inş :) peki bişy sorucam 4 yumurta var 4 üz olma ihtimali var mı :)
ama yawrum 1 hafta erkenden yapmıssın tahlılı. bıle bıle lades senın yaptıgın. bı kere yumurtlamadan 10gun sonra bebek anca tutunuyo kı senın dollenmenın ne zaman oldugunu bılmıyoruz. tutunma olmadan o 10 gun gecmeden testı yapmıs olabılırsın yanı. o zaman benım de negatıf ozlemde sıra :)
suan 20 mayıs canım 7 mayısmı hazıranmı
yYumurtlama seysinide bi anlasak süper olcak baya bi agrım var tatlısı bnm baya adet yaniiiözlem yapar bi kaç güne herhalde lüzum sen neler giydin bakım suslendin mi hala burdasin
Yumurta takibinde adetin 13. Gunu 24 mm yunurta gordu dr bide 14 mm 9 mm iki tane daha yunurtam var ama vok buyumus sagliksiz adet olmayi bekle dedibu ay tutmaz hamile kalamazsin dedi. Ama bi ihtimal belki dedi (
y
yawrum ben bı ara koltukta uyuklamısım ew halımle :) senın msj attıgın sıralar esım aradı uyandırdı benı :) saclarımınasıl yapacagımı sordu ne gıycegmı sordu fln uzak bı yere goturcem senı dedı. ya karsıya gecıcez ya da benımle dalga gecıyo umranıye carsıya goturcek benı :)
altıma son derece seksı dıcem ınanma lacıvert pantolon gıydın ustume hakım yaka kenarları bbeyaz olan gomlek
saclarım k.wadısındekı leyla gıbı yaptım(kocadan ıstek uzerıne) makyajımı yaptım. kupemı taktım.gecen yıl hedıye aldıgı kolyeyı taktım.ayakkabılarımı sıldım. ıkıncı bır emre kadar ewden cıkmak ıcın beklıyorum :)
bence de yapar :) tahlıl ıcın pzt beklıcektık ama test ıcın serbest demıstık :)
Oyyy oyyy hazırmıymıııss ne guseeel de olmus bnm arkadasııııım💃💃💃ayy seninkide kurtlarcı demekki😖bnmkidenoyle sorma.simdi ikinci bi emre kadar bebiş mebiş unutup kocanla guzel vakıt gecırmek için harcıyosun vaktını canm benmmmm cok opuyorum iyi eglenceleeer😁😁😁
ewet tatlım kafa dagıtmak ıcın ıyı olcak :) bu aksam guzel gecerse bu gaz bana 2 gun yeter :) dun hık mık ettı param yok hedıye almayalım fln dedı. bende sewgılıler gununu hatırla dedım(bana usendıgı ıcın cıcek bıle almamıstı :) ama ılk yıl donumumuzu kutladı.kutlamasaydı oyardım onu :) ) sanırım tehdıt ettıgım ıcın bıseyler yapıyo bugun :) kasıklarım gurul gurul edıyo sureklı wc ye gıdesım gelıyo heyecanlandım ya =)
Heycanına seniiin tatlı şeeey 😜arada tehdıt iyi oluyo bende ole yaptım bı kaç kere ama kendileri istıuolar bazen tatlııım oh ohhh haftasonuna kadar kafan rahat olsunnn
aynen tatlım kafalarda rahat olsun kasıklarda
Ben adet oluyoruum galibaaa😭😭😭😭
kasıklarında adet sancısı mı war