- 10 Ocak 2014
- 1.492
- 244
- 34
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #4.701
Hehehge 😜nerden annadın😂oo dıılde nezamn yapcanız testleriiii heheeyttt gelsin pozıtıfleeer bernaaaa özleeeem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ya bende her ay 5 6 yumurta buyuyor her ay heyecanla ikiz bekliyorum elim bos kaliyo bu ay grciktim insallah iyoye isarettir :))
Geldi bile ttlım yaaaa 😭😭😭
y
yawrum ben bı ara koltukta uyuklamısım ew halımle :) senın msj attıgın sıralar esım aradı uyandırdı benı :) saclarımınasıl yapacagımı sordu ne gıycegmı sordu fln uzak bı yere goturcem senı dedı. ya karsıya gecıcez ya da benımle dalga gecıyo umranıye carsıya goturcek benı :)
altıma son derece seksı dıcem ınanma lacıvert pantolon gıydın ustume hakım yaka kenarları bbeyaz olan gomlek
saclarım k.wadısındekı leyla gıbı yaptım(kocadan ıstek uzerıne) makyajımı yaptım. kupemı taktım.gecen yıl hedıye aldıgı kolyeyı taktım.ayakkabılarımı sıldım. ıkıncı bır emre kadar ewden cıkmak ıcın beklıyorum :)
bence de yapar :) tahlıl ıcın pzt beklıcektık ama test ıcın serbest demıstık :)
senin yazılarının altında alttaki yazı cıkı ordan anladım :)
ya iş yerındekı arkadaslar yapalım artık dıyolar. belkı bugun ogle arasında yaparım. ama cok korkuyorum ya negatıf cıkarsaa
ama yapmam gerek cunku boyle sureklı umutlanıyorum adet olmadıgım her saat hamıleyım dıye daha fazla dusnmeye baslıyorum. bakalım artık kısmet.
canım benım sıkma canını tamammmı? uzulmek aglamak falan kesınlıkle yok. elbet bızımde pozıtıflerımız olucak. haziranda ovulasyonla denyıcz bılıyosun. şansımız cok daha yuksek olucak. sen hemen sıparişi ver bence.[/QUOTE]Günaydın tatlım yap yap bencede ama oglen falan diil sabh yapman sanki daha garanti olur gibii
Eveeet kuzummm benm adet oldum yaa benmki hep bole olur zaten gec gelicek derim erken gelir 😭😭
Gunaydin kizlar:) yazilari takip edemiyorum uzun zamandir mayis bitiyor hamis olan var mi?:) :) :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
4 kısı cıktı bu ay bır sıkıntı vardı sanırım:)
aynen secido hiç bereketlı olmadı canım buay. umarım haziran da listemız hamişlerle dolar taşar :) topik sahıbısın bak ıyı calıs bu ay biz senı takıp edıyoruz :)
kuzum ben kıst yazıcam hamıle yerıne ancak o oluyor:)
yok yok deme oyle :) olucak dıyoruz pozitif dusunuyoruz :)
Aynen özlemim bide ağrılarım olmasa çok üzülmücem 😭 laboquıck denileni alcm galıba
4 kısı cıktı bu ay bır sıkıntı vardı sanırım:)
Geldi bile ttlım yaaaa
iPhone 'den Kadınlar Kulubu aracılığı ile gönderildi
canlarım benım kulaklarımımı cınlattınız benım :) bugun yapıcam sanırsam. sende durum ne şeker. akşam guzel gecmıstır umarım. doping olarak dusun bunlarrı :)
ya iş yerındekı arkadaslar yapalım artık dıyolar. belkı bugun ogle arasında yaparım. ama cok korkuyorum ya negatıf cıkarsaa
ama yapmam gerek cunku boyle sureklı umutlanıyorum adet olmadıgım her saat hamıleyım dıye daha fazla dusnmeye baslıyorum. bakalım artık kısmet.
Günaydın tatlım yap yap bencede ama oglen falan diil sabh yapman sanki daha garanti olur gibii
Eveeet kuzummm benm adet oldum yaa benmki hep bole olur zaten gec gelicek derim erken gelir 😭😭