Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Hehehge 😜nerden annadın😂oo dıılde nezamn yapcanız testleriiii heheeyttt gelsin pozıtıfleeer bernaaaa özleeeem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

senin yazılarının altında alttaki yazı cıkı ordan anladım :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOTE]

ya iş yerındekı arkadaslar yapalım artık dıyolar. belkı bugun ogle arasında yaparım. ama cok korkuyorum ya negatıf cıkarsaa
ama yapmam gerek cunku boyle sureklı umutlanıyorum adet olmadıgım her saat hamıleyım dıye daha fazla dusnmeye baslıyorum. bakalım artık kısmet.

canlarım benım kulaklarımımı cınlattınız benım :) bugun yapıcam sanırsam. sende durum ne şeker. akşam guzel gecmıstır umarım. doping olarak dusun bunlarrı :)

senin yazılarının altında alttaki yazı cıkı ordan anladım :)

ya iş yerındekı arkadaslar yapalım artık dıyolar. belkı bugun ogle arasında yaparım. ama cok korkuyorum ya negatıf cıkarsaa
ama yapmam gerek cunku boyle sureklı umutlanıyorum adet olmadıgım her saat hamıleyım dıye daha fazla dusnmeye baslıyorum. bakalım artık kısmet.[/QUOTE]

Günaydın tatlım yap yap bencede ama oglen falan diil sabh yapman sanki daha garanti olur gibii
Eveeet kuzummm benm adet oldum yaa benmki hep bole olur zaten gec gelicek derim erken gelir 😭😭

Günaydın tatlım yap yap bencede ama oglen falan diil sabh yapman sanki daha garanti olur gibii
Eveeet kuzummm benm adet oldum yaa benmki hep bole olur zaten gec gelicek derim erken gelir 😭😭

canım benım sıkma canını tamammmı? uzulmek aglamak falan kesınlıkle yok. elbet bızımde pozıtıflerımız olucak. haziranda ovulasyonla denyıcz bılıyosun. şansımız cok daha yuksek olucak. sen hemen sıparişi ver bence.

canım benım sıkma canını tamammmı? uzulmek aglamak falan kesınlıkle yok. elbet bızımde pozıtıflerımız olucak. haziranda ovulasyonla denyıcz bılıyosun. şansımız cok daha yuksek olucak. sen hemen sıparişi ver bence.[/QUOTE]

Aynen özlemim bide ağrılarım olmasa çok üzülmücem 😭 laboquıck denileni alcm galıba

Aynen özlemim bide ağrılarım olmasa çok üzülmücem 😭 laboquıck denileni alcm galıba

kaçlı alıyosun ve kaç para ? bazılarının yanında gebelık testı de hedıye. onlara dıkkat et. cunku her ay alıyoruz testlerı 5 lira 10 lira bıde onlara gıdıyo. almısken hepi olsa ıyı olur

Gunaydin kizlar:) yazilari takip edemiyorum uzun zamandir mayis bitiyor hamis olan var mi?:) :) :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

4 kısı cıktı bu ay bır sıkıntı vardı sanırım:)

aynen secido hiç bereketlı olmadı canım buay. umarım haziran da listemız hamişlerle dolar taşar :) topik sahıbısın bak ıyı calıs bu ay biz senı takıp edıyoruz :)

kaçlı alıyosun ve kaç para ? bazılarının yanında gebelık testı de hedıye. onlara dıkkat et. cunku her ay alıyoruz testlerı 5 lira 10 lira bıde onlara gıdıyo. almısken hepi olsa ıyı olur[/QUOTE]

Aynen kuzum onlara da bakiyim birazdan dikkat etmemiştim

4 kısı cıktı bu ay bır sıkıntı vardı sanırım:)

Ayyy olsunnn olsunnn 4 az degil:) :) :) Hayirli olsun insALLAHHH RABBim saglijli kucaklarina almayi basip eylesin darisi olmayanlara insALLAH :)) :) :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canlarım benım kulaklarımımı cınlattınız benım :) bugun yapıcam sanırsam. sende durum ne şeker. akşam guzel gecmıstır umarım. doping olarak dusun bunlarrı :)

yawrum walla cok guzel gectı harıka bı geceydı :) bende bı yapmaya nıyetlendım ama negtıf cıkar dıye korkuyorum. hala hasta olmadım we akıntı tekrar azalmaya basladı. esım de yarın sabah kı ıdrarla yaparsın sımdı yapma dedı.. sen yaptın mı pekı :)

canım benım yaa hıc sıkma canını hazıranda hep beraberız ne de olsa :) ben de muhtemelen adet olurum.bugun sag kasıgıma we belıme daha keskın agrı gırıyo

canım benım yaa hıc sıkma canını hazıranda hep beraberız ne de olsa :) ben de muhtemelen adet olurum.bugun sag kasıgıma we belıme daha keskın agrı gırıyo [/QUOTE]

bu yazılar neden tuhaf sız anlayabılıyormusun:) kımı altta kımı uste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…