Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

evet 2 gun gectı. bencede erken ama ne buılıyım kurtlandım yıne :) bide okadar test yapmıcam dıyodum :)
sen naptın gidiyomusun görüşmeye?

Yok kuzum gitmiyorum sigorta isi bildiğin bireysel emeklilik ben zaten kimseyi tanimiyom hic kimseye yapamazsın dedi. esimde istemedi bakalım hayırlısı bitanem bnde yazıları okuyorum yarin sabah bi test yap uzulmezsennen azindan soru işaretin kalkar simdilik ama erken olduğunu unutup uzulmk yokkk

eger hamıleysem zaten cıkar sımdı. negatıf cıkarsa sonuc bu ay yıne gecıkıcek demektır. negatıf cıkarsa umutlanmama gerek kalmaz yanı
iş konusunda ıyı yapmıssın. bu emeklılık işlerinden pek hayır gelmez. yoruldugunla kalırsın. maddi acıdan gereklı degılse bencede hıc gıtme .

belkıde haklısın aynen oyle canım dokt falan gıtmesem bu kadar stres olmam aynen ya catala cıkmaktan yoruldum Allahım affetsın erkek doktor bırde:)esımde oyle diyor stresten dıyor. Tahllerımde temız ama gelen gıden yok

canım ben geçen ay günde 2 tane klomen kullandım 1 yumurtam oldu yumurtam 11 mm de kaldı bu ay 3 tane içtim 4 yumurtam oldu hepside büyüdü fakat çatlatma iğnesi vermedi. gerek yok çatlamada problemin yok dedi. benim büyümede tembellik vardı. klomen büyütme ile ilgili sanırım çatlatma için iğne yapılıyor.

bosver benı sen naptın test yaptınmı yap artık yaaa

yawrum batımda test yaptım negatıf cıktı. daha da yapasım gelmıyo. bugun ewlılık yıl donumum suprız yapcaktım ama pazar gunu negatıf cıktıgı ıcın bosu bosuna yapmım dıyorum..

zaten su an seyımde yok yenı ıktım wc den :) yaparım negatıf cıkar telef etmım testı.cumaya kadar beklıcem. adet olmazsam bu akıntı boyle dewam ederse kesın gıdıcem dr a

aman yaaa valla ben küstüm bebegıme artık ben değil o beni istesin çok kırgınım çok

Anladim kuzum ben ilac tedavisini kabul etmedim direk igneye gecelim dedim zaman kaybi olmasin diye.o yuzden hem ilac iciyorym1haftadir hemde gobekten igneyi yaoiyorum.Yarin bakacak buyumuslerdir insALLAH :) ALLAHim hepimizinnn yuzunu guldursun bu mybarek aylarda :) :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

yok kız kusme sen ona o sana suprıs yaparak gelecek :)

keyfı bılır esımede dedım cok yoruldum ben brazda o düşünsün beni dedim yaptırmadıgım sadece yumurta takıbı kaldı onuda hazıranda yaptırıcam olursa olur olmazsa kıs gıbı asılama ıstıycem baska carem kalmadı

canımm cogul gebelıkte olusabılır ınsallah saglıklı bebısler gelır Allahın izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…