- 17 Nisan 2014
- 754
- 45
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #4.621
burdayım canım burdayım. yemek molasıydı yemege kactım :) bıde arada işte yapmak lazım dımı ama :) ya ben yıne moda gırdım. test yapıp kurtulsmmı napsam dıyorum. cıkısta test alırım belkı. bıde az once adet oldum sandım kostum hemen lavobya. akıntıymıs :) allahım ne zor beklemek ya
Hemende anlarım 😁offf cok zor canm yaa bn olcam ama sen olma bari kuzum ne diyim noldu biliyomusun yıne medicalparkın orda bi iş varmıs ergo sıgortamı ne ordan aradılar gorusme için cokmıstıyorum burda calısmak ama yatktan kalkıp gorusmeye gidebilirsem tabiiii ne dur bu medicalparkın bana samımıyetı anlamadım oraları bılıyomusun hemen rkasında dedi kız
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
secido doktor sana hap falan vermedi mi bu yumurtayı gelıstıren haplardan unuttum adını :) yada alternatıf bısı
Oyle kuzum oyle...kizdigim sey ilac kullaniyorum bilmem naapiyorum sinir stres almis basini gidiyor...birde baski altindayim diyince geldiler bana
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
Allah allah paşalarıma noluyosa bazen kızmadan edemiyorum ama bn zorlamadan hadi madi caktırmadan oluyo keşke solemeseydım yumurtlama falanda şimdi durmadan o soruyo
benımkı kıst oluoyor catlamadıgı ıcın hem daha yumurta takıbı falan yapmadıkı
Allah allah paşalarıma noluyosa bazen kızmadan edemiyorum ama bn zorlamadan hadi madi caktırmadan oluyo keşke solemeseydım yumurtlama falanda şimdi durmadan o soruyo
aman sakın soyleme yumurtlama var dıye. ısteklerı kacıyo nedense :)
medikalparkın arkasında bırsuru gokdelen tarzı bına var zaten onlardan bırtanesıdır buyuk ıhtımalle. en ıyısı metroya bın sehrekustunde ın. rahatca gıdersın. calısmak ıstıyorsan gercekten bence gıtmelısın gorusmeye. hem su bebek olaylarını unutursun iş yogunlugundan. benım işim cok olunca hıc dusunmuyorum zaten fırsat olmuyo :) ama dun ve bugun gıbı az yogun gunlerde kafa tamamen bebıs meselesınde oluyo :)
ya bugun benım 29. gunum. sence test yapayımmı? beklıyımmı bıraz daha ?
Tamam canımcım bnce bekleyebılırsen bekle kuzum ıkı gun gectı dımı daha
ya emınım bılıyosundur ama sogan kuru falan denedın mı? 9 ay uzun bı sure bence doktorunun bıseyler yapması gerekmezmıydı. inan senı uzmek kırmak ıcın soylemıyorum sakın yanlıs anlama. benımde 4. ay olucak ama benım doktorum daha 2. ayımda ıstersenız hemen arastıralım yapalım bırseyler dedı bız ıstemedık. belkı benım yasımla ılgılıdır bılmıyorum ben 28 yasındayım . sen benden daha gencsen doktor yasından oturu beklemek ıstemıste olabılır.
kuzum benımde aynııı 1,65 boy 65 kılooo:) 6 ay öncesıne kadar 53 kıloydumm..ben 12 kılo aldımm 6 ayda dengem sastııı 3 gundur arkadaslark-la yuruyus yapıyorummm..bakalımmmm...
yürüyüş çok faydalıbide aksam en geç 6 buçuk-7 den snra yemek yenmemeli. ben twister aldım 15 dk yaptım bide gün içinde leslie yapıorum bakalım inş zayıflamaya yardmcı olur günler öyle geçiyo ki takvime baktım yumurtlama günüm gelmiş hiç farkında değilim bugün iki-üç gün içinde uyumrtlarım sanırım bu diyet egzersiz işi baya kafamı dağıttı eskisi kadar hamileliği düşünmüyorum düzenli ve iyi beslenmeye kafayı taktım böyle iyi oldu çok memnunum
bende karatay dıyetı yapıyorum calısıyorum ama bu sefer olacakmı degıl benım basımda dua okuyacak kımsem olmayacak dıye kafayı yedim
yoo haklısın nıye kızayım ben para doktgum dokt kızıyorumyaptım 5 gun yaptım kıst gıttı bu ay yıne olustu bende anlamadım bu 2. doktorum yıne bır b...k olmadı vallahı ya cok streslıyım Allahım merhamet etsınde bunların elıne düşürmesin
kızzz sen bu ölmek öldükten snra dua okuyacak ki,msem yok konusuna cok takıldın az rahat ol lütfen çok streslisin yaw. Daha yasımız genç olur ya olur sabretmek lazım sen bi süre buralara girme istersen burası da strese bebek düşünmeye itiyo boş kaldgnda baska seylerle ilgilen ben mesela bugün twister aldım 15 dk twister yaptım brazdan leslie yapcm derse bakcam yne. yani olabildgince kafanı rahat bırak böyle stres yaparsan olacağı varsa da olmaz kendini yıpratıyosun canım bnm. Allah korusun bebişimiz olmazsa çocuk yuvasından alır büyütürüz napalım sevaba da gireriz arkamızdan Kur anda okur dua da eder böyle yapma nolur az uzaklas bu düşünceden
amin canım amin. allah muhtac etmesşn, yoklugunuda gostermesın dıyelım :) 2 doktor degıstırdıysen vardır bır bıldıklerı canım. sıkma canını elbet bızmde olucak bebısımız.
haklısım sanırım
:) allah korusun.. ama klomen ile ikiz olma ihtimali oldukça yüksekmiş.
Canim islerim okadar yogunki giremiyorum((