Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

hadi ya zaten negatıf korkusundan test yapamıyorum ben. 13. gunuk gecıkme yasadım onun bıle 6 . gününde yaptım dusunsene :) bende fobi oldu gebelik testleri

ewet yaqrum 3 kısı gaza getırdı benım adet olmam gereken gunde test yaptım. normalde hep gecıkmesını beklerdım. gecıkınce test yapardım ama yıne de negatıf olurdu sonuc aynı yane :)

ewet yaqrum 3 kısı gaza getırdı benım adet olmam gereken gunde test yaptım. normalde hep gecıkmesını beklerdım. gecıkınce test yapardım ama yıne de negatıf olurdu sonuc aynı yane :)

of off. o tek cızgı kabusumuz oldu valla.

yawrum ben nısanda adet olunca adetın 2. gunu doktora gıttım. dedım ben bebek dusunuyorum hormonlarıma baktırmak ıstıyorum. kan werdım alttan muayene ettı bır sorun yok dedı. lh ts prl fln 4 5 tane hormon war onlara baktı. prolaktının ust sınırı 22 ıdı benım 30.50 cıktı. oyle aman aman bı yukseklıgı yok dedı. parlodel verdı. her aksam yarım ıc yat dedı.

ılk ay parlodelı kullandım.adetım 28.gun oldu. bu ay ıkıncı ayım we ne olacak bılmıyorum. prl yuksek olunca adet duzensızlıgı yaparmıs. benım bı ara 22 28 30 35 flndı. parlodelı ıcınde 28 gunde oldum.duzene gırdı sanırım.bılmıyorum yanı bu ay gorcez.

kızlar eger bu bendekı akıntı bı newı kasıntısız yanmasız mantarsa hamılelıge adetın gelmesıne fln engel mı ? dıyetısyenım ıltıhapa benzıyo belırtılerın dedı. bıtane deger warmıs o yukselmıs olabılır dedı. o yuzden bu akıntı gelıyo olabılır dedı.

Bnmde degisiyo 26 30 arası bi dediğin gbi baktiriyim gelirse inşallah gelmezdeee bu ay da düşmüştür inş seninkisiii

canım iltihap olunca yanma olmazmı yada kötü koku. akıntı kokusu degıl ama kötü bi koku.

Ama ben baya sik yaşarım iltihabi hep kasintiyla baslar bnce iltihap diiil ayni durumsa tatlimmm

Bnmde degisiyo 26 30 arası bi dediğin gbi baktiriyim gelirse inşallah gelmezdeee bu ay da düşmüştür inş seninkisiii

ınsallah yawrum dusmesını ben de umuyorum.. ben ozelde yaptırmıstım. bı de adetıme uygun zeynep kamılde gun bulamamıstım. ozelde ıyı oldu ama hemen hallettım aynı gun ıcınde

anladım yawrum. pekı bunlar adetı gecıktırır mı ? ya da hamılelıge engel mı

Bnce dııl kuzum baya arastırdım nete ne kadar guvenılır bılmem ama bnm doktorum son gıttıgımde ıltıhabı. Vardı hıc bısı demedı kı bnce senın kı ıltıhap dııl kuzzuuum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…