Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

bende hazirana kaldım galıba adetim iki gün geçti ama adete iki gün kala kan verdim 0.253 çıktı yani yok gelen gidende yok oolikistik kabusu geri döndü heralde

Bende ole hissediyorum benmde 1.20 ama yınede on gune bıdaha gel dedi kadın sana ne dediler canmmm

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bende ole hissediyorum benmde 1.20 ama yınede on gune bıdaha gel dedi kadın sana ne dediler canmmm

ben internetten baktım sonucuma canım göstermedim ma 2 gün geçti 24 olmam gerekiyordu ama hiç olma belirtisi yok senin günün ne zamandı ne zaman yaptırdın bidaha nezaman gideceksin cevap canım

ben internetten baktım sonucuma canım göstermedim ma 2 gün geçti 24 olmam gerekiyordu ama hiç olma belirtisi yok senin günün ne zamandı ne zaman yaptırdın bidaha nezaman gideceksin cevap canım

Bnde negatıf dedım cıkıp gidıyodum acılde yaptırdım dün ama kız gıtmeyın bi sor dedi günüm belli diil benim maalesef ama en erken dün yada bgün olmam lazımdı olmam inşallahda ama kız ole diyince sordum bu kesin sonuc dimi dedim hayır bi hafta on gun sonra gel dedi gitti soramadım pek ama gelmez inşallahda bida gideriz

Bnde negatıf dedım cıkıp gidıyodum acılde yaptırdım dün ama kız gıtmeyın bi sor dedi günüm belli diil benim maalesef ama en erken dün yada bgün olmam lazımdı olmam inşallahda ama kız ole diyince sordum bu kesin sonuc dimi dedim hayır bi hafta on gun sonra gel dedi gitti soramadım pek ama gelmez inşallahda bida gideriz

inşallah canı bakalı ama ben geçen ayda 9 gün geçiktim polikistik vardı bende ondan oluyor galiba bakalım ne olacak

inşallah canı bakalı ama ben geçen ayda 9 gün geçiktim polikistik vardı bende ondan oluyor galiba bakalım ne olacak

Hııı bi gorruncez doktora bu ayda olursak canm mecbur

İnsallah canim Allahim sesimizi duyup merhamet eder insallah bize

İnşaaallah canm benm dun hepimiz hepimiz için dua ettık temiz agızlarımızla Allah kabunletsinde gonişlerimiz kocaman olsuuuun ama çatlamasın😁😁😁

Eee tamam yumurtlamıssın işteee kuzuuum seen yumurta akı gbıyseee

Putur putur arada bi parca geldi yumurta aki ayrica ovulasyon testi pozigifi verdi calisma olmadibsnr negatif verdi....

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Kızlar dün hormon sonuçlarım çıktı...prolaktin düşmüş ama dostinexe devam etmem gerekiyormuş adenomun küçülmesi için.ayrıca hashimoto hastasıymışım ki bunu ilk defa duydum tiroit bezimde iltihap varmış.kadın doğum doktorum korkuttu baya acil endokrine gittim.o da önemli değil o dönem dönem çıkabilir dedi.bu hormonlardan iyice kafam karıştı ya :KK43: bu 3. ay denemem olucak ama iyice kafam karıştı :KK43:

Canım bugün de doktora sordum 12.gün başlayın gün aşırı ilişki olsun dedi. O testleri hava bile etkileyebiliyor koyuluğunu dedi. O yüzden kesin sonuç vermeyebiliyorlarmış.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

dogru soyluyosun ama bu sekılde hamıle kalan cok var. napalım umut kapısı işte. bı ay da oyle deneyelım

kızlar günaydııın :)

chuckee, bademet durum nedır sızlerde var mı gelen gıden?
ben hala adet olmadım. ama test tte yapamadım. ve hala adet agrısı cekıyorum.

X