- 17 Nisan 2014
- 754
- 45
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #4.381
sağlık olsun canım bu ay kimseye iyi gelmedi anlaşılan umarım haziran güzel geçer meleklerimiz gelir :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Benim hep oluyor cnm yumurtam catlamadigi icin 4.5 cm sogan kuru yapicam yine gider alistik beraber yasamaya
Canım bugün adet oldum oluruna birakmistim bugün vaktim adetinbat ımı haziran 25 olarak degistiririmisin :/
gel bıde bana sor gecen gun ultrason dedı dr.um karından bakılıodum hepp..allttan dıyınce hıh dedımmm sımdı ayvayı yedım dr da erkek anam bendede belkı bı kac yas buyuktur...noldu bılmıom o odada sadece sağlıga kavusmayı bı an once bebegının olmasını dusunuosun utanc denılen sey o anlık gıttı sankı bnde ...sonradann ayy dedım ben nasıll ole durdumm o dr karsısında[/QUOT
evet ben bayanda bıle ne kadar utandım. dediğin gibi bide erkek olsa ne hissededim bilmiyrum. ya ne kadar eğitimliyiz, çağdaşız desekte bir yere kadar. bir yerden sonra insan utanıyor. ama yapıcak bir sey yok. konu sağlık olunca hele hele bebiş olunca herseye deger :)
Allahtan umutmkesilmez bitanem ama kızlar bı marka soyluyolardı clearbluemu valla yalan olmasın hatta birisi az once bi arkadasta yazdı.calısmadın mı peki bu ay niye ole hissediıyosun kiiii
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ewet tatlım dogru soyluyosun onlar anlamıyolar. ohh yaptım cocuk tutar dıyolar
Zaten kasığımda sancı da var beklemek en iyisi canım. Bende korkarım titizdir de benimki belli olmaz
anlıorum canım bnmde öyle aslında. gören senin fazlalıgn yok göbek basen var diyolar boyum 1.65 ve 65 kiloyum ideal kilom 60 . ya bn evlennce kilo aldım bu güne dek en fazla 60 oluyodum 25 yasndayım ilk kez bu kiloya ulastım orantısız alıorum senn boy kilo kaç ? bitki çayları da tüketmeye basladım kendmce bseyler yapıorum ya aslında 60 a düşsem öle hamile kalsam süper olur zaten hamilelikte fazlasyla alınıyo kilo.
işde o abur cuburlar çok kilo aldırıyo bnde tatlıyı severim cipse bayılırım şimdi bunları yemiyorum almamaya çalışıorum ramazanda geldi en azndan formumu korusam korku bastı. sende günlük 15 dknı kalça basen hareketlerine ayırsan farkı görürsün bn yapmaya basladım yürüyüşün göbeğe çokta etkisi yok yada zıplamak çok faydalı. bide acı biber yağı öğrendm lakçaya basene sürülüyomuş strecle sarıp birkaç saat bekletmek o bölgeyi baya eritiyomuş bununlada fayda görenler var incelme oluyomuş bn göbegme basene bunu sürcem alayım da denicem acı biber yağını.
Canım orası sanırım olmadı bi sorayım arkadaşa soyleyeyim size. Bu arada bende Bursalıyım ailem orda
Ovulasyon testi laboquick aldım canım ben gittigidiyordan. Arkadaşım önermişti. O ovülasyon testi ile ilk denemede hamile kalmıştı
Nelere bakiyo doktor peki cnm ne testleri kontrolleri yapiyo
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım bugün adet oldum oluruna birakmistim bugün vaktim adetinbat ımı haziran 25 olarak degistiririmisin :/
Peki benm reglim 26 30 gün aası drğişiyo eşimde hastaneye gidelim kan testi yaptıralım diyo kan testi içinde erken mi olur sızce ona gore hemen gitcez kıııızlaaar 😔😳
ya sorma ben eşimi aylarca ikna için ugrastım. deedıgımız ay olur dıyodu sureklı. ben yıllarca ugrasan var dıye anlatsamda anlamadı. şimdi neden olmuyokı dıye o da merak ıcınde. birde gercekten dıkkat ettım. yumurtlama ahftam başladı dıyorum , cocuk ıstedıgı halde ıstegı kacıyo ne bıleyım, ben sureklı zorluyorum, bazen tecavuze edıyomus gıbı hıssedıyorum :) sordum nıye boyle yapıyosun dedım. ben onu sevdıım ıcın degılde tamamen bebek ıcın yanaşıyomusum o fıkır onu negatıf etkılıyormus. gorev gıbı olunca olmuyomus. o yuzde gecen hafta dedım bıdahakı ay kesınlık takıp falan yok dedım. yumurtlama gunu bılmem nebakmıcam dedım. eskısı gibi takılalaım. nasıl rahatladı anlatamam. tabı ona oyle dedım ama ovulasyon testı alıcam kesınlıkle :) ve nokta atısı deneyecegım onumuzdekı ay :)
Kızlar aldım sonucu maalesef negatıf 1.20 😭😭😭kadın 1 hafta sonra yine gel dedi ama anlam veremedim
Ayni dert bendede var dun ccok sinirlendim.arkadas test pozitif cikti dedim cumartesi ...yok uyudu hmn pazar olucak hani tutarsa dedim...ama yok sinir etti beni yok onumuzdeki ay tedavi medavi dedim....benim cocugum tedaviyle oluyor ve sen goz gore gore hem parami ziyan ediyosun hem.beni uzuyosun ictigim ilaclarda cabasi dedim....cvp vermedi veremedi cok sinirlendimmmmm dahada yanasmam bsskiymis. Miciyim baskina....coknkizdim ulan bende baski altinda hissediyorum ama yapacak bisi yok umudum temmuza...
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
suan kacıncı gundesın canım
Uzulme arkadasim hemserim....hic beklemedigimiz bi ay gelecek meleklerimiz....benim hic olmaz bu ay catlama gunleri.vs hepsi yalan oldu ama sikinti yok vardir bir bildigi rabbimin uzulme...
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
uzme kendını. önumuzde kocaman bır haziran var :)