Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Aynen aynen canm yaz cıksın imşallah😆bnde dayanamadım gttin ya eşimle iş okul muhabetlerini konusunca bi gidelim dedi iyidedim nasıl olduysa bende sıparıs verim bari o testlerden canm yaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kııııız sen nerlerdesın bakiiiim naptııın

cok takma kafana. belkı bu ay olur olmazsada bı dahakı ay:) hiç üzülmüyoruz.
benim adet agrıları devam. batım bugun ama cumadan berı adet agrıları cekıyorum ve hala olmadım. beklıyorum bakalım

dur bakalım sen kesın sonucu bekle. yıne negatıf olursa gittigidiyordan sipariş ederiz. ovulasyon testı mantıklı cunku bız hep genele gore yumurtlama gunlerımızı belırlıyoruz ama adetı bıttıgı gıbı yurmurtlayan da var adet olmadan az once yumurtlayanda. şansa bırakmayalım dımı ama :)

cok takma kafana. belkı bu ay olur olmazsada bı dahakı ay:) hiç üzülmüyoruz.
benim adet agrıları devam. batım bugun ama cumadan berı adet agrıları cekıyorum ve hala olmadım. beklıyorum bakalım

Aynen kuzum ole olcak yine dün medicalparka gittim sanırım kaderim oraya cekiyo beni😖bende bekliyom kuzm bakalım inşallah vardır haftasonu sen hiremedin galiba dimi işten giriyosun canm

Evet canm şimdi o na bakıyorum netten direk siparis verim diyorum kuzum yaa kaçlı almışki diğer arkadasşş

eve canım işteyim suan. haftasonu dugunlerden vakıt bulamıyorum kı :) calıstıgım ıcın temızlık camasır utu hepsi haftasonuna kalıyo. pek gıremıyorum o yuzden hafta sonları.

hastane konusu bıraz ınsanın ıcıne sınmesıylede alakalı. neresı ıcıne sınıyosa nerde rahatsan oraya gıt bence.

Evet canm şimdi o na bakıyorum netten direk siparis verim diyorum kuzum yaa kaçlı almışki diğer arkadasşş

valla canım5 li alanda var 25 li alanda var. 5 li az gibi geldi bana. ben 20-25 li bisi alıcam galıba. zaten fiyatlarıda 25-30 TL arası. sen kaclı dusunuyosun?

valla canım5 li alanda var 25 li alanda var. 5 li az gibi geldi bana. ben 20-25 li bisi alıcam galıba. zaten fiyatlarıda 25-30 TL arası. sen kaclı dusunuyosun?

Bnde oyle bakıyorum şuan canm ama resimlerini göremiyırum idrarla yapılan dimii o

Merak etttim bndeee nerde diyorum😆ya ama bi kez daha gittim ve yok hiç iyi diiil ama hepde işim ordayken oluyı😖😆hangisini alcaz canm yaaa bizim hemşeri kaçlı almıııss kii

Bnde oyle bakıyorum şuan canm ama resimlerini göremiyırum idrarla yapılan dimii o

benim baktıklarım ıdrarla yapılan. bildiğin gebelik testi gibi. cıft cızgı pozitif demek. zaten tukurukle yapılanlar cok pahalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…