- 17 Nisan 2014
- 754
- 45
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #4.401
dogru soyluypsun canım tabıkı ümit kesilmez :) bu ay calıstık aslında ama oyle gün asırı yapmadık. yumurtlama döneminde yaptık bıkac deneme. bıde cuma gunu falan benım cok fazla adet agrım vardı ondan hiç ümidim kalmamısştı. adet ağrılarım dun ve bugun baya hafifledi ama kırmızılar yok hala. beklıyoruz bakalım şimdilik. açıkcası bundan oncekı aylarda cok umutlandım ve adet oldugum an dunya basıma yıkılıyodu. o ndenle bırazda ümitsiz olmak işime gelıyo aslında :) ben kış düşüneyim yaz cıkarsa bahtıma :)
Çoooo çoook tebrik ederiiiiimmm 😆Beni de hamile yazabilirsiniz :)
ınsallah beraber hamıs kalırız kız :) bugun banyo yaptım cnm. sag kasıgım pıs bı agrı gırdı. ne cıns bı kasık agrımwar yaaaa bı gırıyo sonra kayboluyo. aklına ne zaman eserse. ınsan neye yoracagını sasırıyo sonra da sıyırıyo kafayı :)
Günaydın tatlımm bgün 27. Gün inşallah gelen giden olmaz regl gunum en uzundan hesaplarsan cuma 26. Hün dersem gecen ay ole geldi bi gün gecti reglen once gttigim için sanırım bi hafta on güne tekrar gel dedi 21. Gün yumurtlamıs olabılırmıyım dedim bide kuzum her sey olabılır bunda mantık olmuyo reglde hamıle kalan var dedi baktım suratina sen nasılsıııın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Haziran yüzümüze güler İnsaAllah
Aynen aynen canm yaz cıksın imşallah😆bnde dayanamadım gttin ya eşimle iş okul muhabetlerini konusunca bi gidelim dedi iyidedim nasıl olduysa bende sıparıs verim bari o testlerden canm yaa
cok takma kafana. belkı bu ay olur olmazsada bı dahakı ay:) hiç üzülmüyoruz.
benim adet agrıları devam. batım bugun ama cumadan berı adet agrıları cekıyorum ve hala olmadım. beklıyorum bakalım
dur bakalım sen kesın sonucu bekle. yıne negatıf olursa gittigidiyordan sipariş ederiz. ovulasyon testı mantıklı cunku bız hep genele gore yumurtlama gunlerımızı belırlıyoruz ama adetı bıttıgı gıbı yurmurtlayan da var adet olmadan az once yumurtlayanda. şansa bırakmayalım dımı ama :)
tamamdır canım. zaten hastaneler hakkında bılgı edınmek lazım.
Aynen kuzum ole olcak yine dün medicalparka gittim sanırım kaderim oraya cekiyo beni😖bende bekliyom kuzm bakalım inşallah vardır haftasonu sen hiremedin galiba dimi işten giriyosun canm
Evet canm şimdi o na bakıyorum netten direk siparis verim diyorum kuzum yaa kaçlı almışki diğer arkadasşş
Oyyy oyyy ne güzel bursalı biri dahaaa😂
inş canım ya :) su yazı mıgde bulantılarıyla gecırırz bakarsın :)
Ayy evet boyle erikler karpuzlar aseririz Tiril Tiril hamile kıyafetleri giyeriz :))))
valla canım5 li alanda var 25 li alanda var. 5 li az gibi geldi bana. ben 20-25 li bisi alıcam galıba. zaten fiyatlarıda 25-30 TL arası. sen kaclı dusunuyosun?
eve canım işteyim suan. haftasonu dugunlerden vakıt bulamıyorum kı :) calıstıgım ıcın temızlık camasır utu hepsi haftasonuna kalıyo. pek gıremıyorum o yuzden hafta sonları.
hastane konusu bıraz ınsanın ıcıne sınmesıylede alakalı. neresı ıcıne sınıyosa nerde rahatsan oraya gıt bence.
Beni de hamile yazabilirsiniz :)
Bnde oyle bakıyorum şuan canm ama resimlerini göremiyırum idrarla yapılan dimii o
günaydın kızlar :)