Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Kuzum bu pkoşar aylıkda olabılıyo dıye bılıyorum kendimden canınızı sıkmayın nolur benmde çogu ay oluyo hala daha tedavı gormeme rabmen doktorum cocuk yap normal dogur dedi bende sanki yapabılıyomda demiştim demekki engel diil sanırım😜

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

26 yaşındayım şimdiye kadar böyle birşey yoktu lazer epilasyona başladıktan sonra oldu tüylerden kurtulayım derken sağlık bozulacaktı inşallah hemen gelir bebişler de şenlenir buralar :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

26 yaşındayım şimdiye kadar böyle birşey yoktu lazer epilasyona başladıktan sonra oldu tüylerden kurtulayım derken sağlık bozulacaktı inşallah hemen gelir bebişler de şenlenir buralar :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnşallah canm benm yaa bende baya bi ugrasttım çok sukur gectı ama bebek için cok bi problem olmaz inşallah da senlenir dediğin gbi bi an önce evlerimiz😜😁

ayy inş.kuzuu bendeole sahlıklı bır kılo vermek ıcın baslıycam .ama o zamnı yakalayamadım hıcc..bugun hıc bısey yemedımmm .dıyetten dıılde cnm ıstemedı...cayımı sekersız ıcıyorum kuzum zatenn tatlıyla cok aram yoktu esım alıstırdı benıı..bu abur cuburaaa..onceden pudıngten bıle 1 yemek kasıgı alsam o bıle tutuyodu bnı...fazla gelıodu mıdem bulanıodu.sımdı olemı önume koy baklava onu bunu yerımm o derece.tatlıya alıstımm..ama cayda seker almıyorumm bu da ıı bıseyy bu yuzden göbek cıktı.goren hamılesın dıyo saklama saklama yabancıı yok dıolar...ınandıramıommm:)tuhaf gelıo banada bu göbek zaten..bogazımda 2.çenem çıkmaya basladımı rahatsız olurdummm.şimdi çıktıı bısey yapamıyorumm...insan strese gırınce herseyı bosluyo galıba..hergun iş erıne yuruyerek gıdıyorum.15 dk. suruyo.aksam dönus te 15 dk.oldu yarım saat.ama bazen iş icabı diğer şubelere gıdıyorumm.bi yarım saatte öle yurumus oluyorummm..bnm karın mekıgı gıbı bısey yapmam lazım dırek etkı etsınn...basen karın çalışsamm ama zamn bulamıom..yorgun oluomm eve gıdınce

anlıorum canım bnmde öyle aslında. gören senin fazlalıgn yok göbek basen var diyolar boyum 1.65 ve 65 kiloyum ideal kilom 60 . ya bn evlennce kilo aldım bu güne dek en fazla 60 oluyodum 25 yasndayım ilk kez bu kiloya ulastım orantısız alıorum senn boy kilo kaç ? bitki çayları da tüketmeye basladım kendmce bseyler yapıorum ya aslında 60 a düşsem öle hamile kalsam süper olur zaten hamilelikte fazlasyla alınıyo kilo.
işde o abur cuburlar çok kilo aldırıyo bnde tatlıyı severim cipse bayılırım şimdi bunları yemiyorum almamaya çalışıorum ramazanda geldi en azndan formumu korusam korku bastı. sende günlük 15 dknı kalça basen hareketlerine ayırsan farkı görürsün bn yapmaya basladım yürüyüşün göbeğe çokta etkisi yok yada zıplamak çok faydalı. bide acı biber yağı öğrendm lakçaya basene sürülüyomuş strecle sarıp birkaç saat bekletmek o bölgeyi baya eritiyomuş bununlada fayda görenler var incelme oluyomuş bn göbegme basene bunu sürcem alayım da denicem acı biber yağını.

Kuzucuuuk olcaz inşalllah pozitif oluyoruz napalım başka care yok😫bnde sana gore takıp ediyorum bat yakın diye😜

ınsallah beraber hamıs kalırız kız :) bugun banyo yaptım cnm. sag kasıgım pıs bı agrı gırdı. ne cıns bı kasık agrımwar yaaaa bı gırıyo sonra kayboluyo. aklına ne zaman eserse. ınsan neye yoracagını sasırıyo sonra da sıyırıyo kafayı :)

eweeeeeeeeeet kızlar bugun benım batım :) bugun benım adet olmam gereken gun :) bugun ınsallah adet olmam dıye dua ettıgım gun :)

yıne de dıyorum kı hakkımda hayırlısı olsun. hasta olacaksam da ınsallah gecıkmez psıkolojım daha fazla bozulmaz :/

ınsallah beraber hamıs kalırız kız :) bugun banyo yaptım cnm. sag kasıgım pıs bı agrı gırdı. ne cıns bı kasık agrımwar yaaaa bı gırıyo sonra kayboluyo. aklına ne zaman eserse. ınsan neye yoracagını sasırıyo sonra da sıyırıyo kafayı :)

Aynen aynen yaaa yoksa bile gecikmesin en azından da sıyırmayalım iyiceee😁pazartesi yapıyoz ozamn bn bgün baya dırendim teste ama ben kazandım😁😁

eweeeeeeeeeet kızlar bugun benım batım :) bugun benım adet olmam gereken gun :) bugun ınsallah adet olmam dıye dua ettıgım gun :)

yıne de dıyorum kı hakkımda hayırlısı olsun. hasta olacaksam da ınsallah gecıkmez psıkolojım daha fazla bozulmaz :/

Oldunmu insaallh bebisimiz vardirda olmazsinnn aminnn

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

Aynen aynen yaaa yoksa bile gecikmesin en azından da sıyırmayalım iyiceee😁pazartesi yapıyoz ozamn bn bgün baya dırendim teste ama ben kazandım😁😁

Kızlaaar günaydın iyi pazarlar kandiliniz mübarek olsuuuuun dayanamadım bgün erken test yaptım ama negatıffff😭😭😭

Kızlaaar günaydın iyi pazarlar kandiliniz mübarek olsuuuuun dayanamadım bgün erken test yaptım ama negatıffff😭😭😭

evde yapılan testlere hiç güvenmiyorum zamanında yanıltmışlığı var en iyisi kan testi :emir_bebek:

evde yapılan testlere hiç güvenmiyorum zamanında yanıltmışlığı var en iyisi kan testi :emir_bebek:

Peki benm reglim 26 30 gün aası drğişiyo eşimde hastaneye gidelim kan testi yaptıralım diyo kan testi içinde erken mi olur sızce ona gore hemen gitcez kıııızlaaar 😔😳

Aynen 5 haftalık hamileyim sali günü idrar testi yaptım cikmadi cuma kan yaptım cikti işi garantilemek iyidir Rabbim kimseyi çaresiz birakmasin

Allah allahhh gayet de varmıs aslında bebişin ona ragmen cıkmadı dimi bide Allah bbişini hayırlısıyla kucahına almak nasıp etsin canmmm

Peki benm reglim 26 30 gün aası drğişiyo eşimde hastaneye gidelim kan testi yaptıralım diyo kan testi içinde erken mi olur sızce ona gore hemen gitcez kıııızlaaar 😔😳

bat ne zamandı? eğer yakınsa git çıkar hemen günü beklemeye gerek yok

4 gün var canm en gec otuz günü buluursa

bence yaptır canım çıkar kesin sonuç alırsın düşünmektende kurtulursun:18:

Aynen canımmm yaaa cok saol gücümü toplayabılrsem gidicem inşallah ya iş problemim olmasa nukadr strees yapmıcam ama işteee

Aynen canımmm yaaa cok saol gücümü toplayabılrsem gidicem inşallah ya iş problemim olmasa nukadr strees yapmıcam ama işteee

seni anlayabiliyorum her ay bende aynı şeyleri yaşıyorum test yaptırsam mı yaptırmasam mı diye kendini iyi hissetiğinde gidersin canım sıkıntı yapma :)

seni anlayabiliyorum her ay bende aynı şeyleri yaşıyorum test yaptırsam mı yaptırmasam mı diye kendini iyi hissetiğinde gidersin canım sıkıntı yapma :)

Çok teşekur ederim canmm ilgin için halledebilirsrm sonucu yazarımmm😳

Kızlar aldım sonucu maalesef negatıf 1.20 😭😭😭kadın 1 hafta sonra yine gel dedi ama anlam veremedim

Kızlar aldım sonucu maalesef negatıf 1.20 😭😭😭kadın 1 hafta sonra yine gel dedi ama anlam veremedim

sağlık olsun canım bu ay kimseye iyi gelmedi anlaşılan umarım haziran güzel geçer meleklerimiz gelir :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

X