- 10 Ocak 2014
- 1.492
- 244
- 34
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #4.421
Merak etttim bndeee nerde diyorum😆ya ama bi kez daha gittim ve yok hiç iyi diiil ama hepde işim ordayken oluyı😖😆hangisini alcaz canm yaaa bizim hemşeri kaçlı almıııss kii
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
diğer taraftada yazdıgım gıbı bırısıne sordum ben eczanedn almıs 5 li aldım dedı. bana az geldi ama. hatta ben topik actım bunun ıcın gecen hafta ama pek cevap alamadım. 20 li falan alalım artık. yarısını kullansak bakarsın ilk ay tutmaz. kalanıda sonrakı ay kullanırız.
ama bekle bı gorelım kırmızılaı sonra :) varmı sende bı degısıklık?
gel bıde bana sor gecen gun ultrason dedı dr.um karından bakılıodum hepp..allttan dıyınce hıh dedımmm sımdı ayvayı yedım dr da erkek anam bendede belkı bı kac yas buyuktur...noldu bılmıom o odada sadece sağlıga kavusmayı bı an once bebegının olmasını dusunuosun utanc denılen sey o anlık gıttı sankı bnde ...sonradann ayy dedım ben nasıll ole durdumm o dr karsısında[/QUOT
evet ben bayanda bıle ne kadar utandım. dediğin gibi bide erkek olsa ne hissededim bilmiyrum. ya ne kadar eğitimliyiz, çağdaşız desekte bir yere kadar. bir yerden sonra insan utanıyor. ama yapıcak bir sey yok. konu sağlık olunca hele hele bebiş olunca herseye deger :)
Evet canm şimdi o na bakıyorum netten direk siparis verim diyorum kuzum yaa kaçlı almışki diğer arkadasşş
Ben de bu ay ovulasyon testi aldim. Onu denicem bakalim. Ggden 30 adet ovulasyon 10 adet gebelik testi 27 liraya aldim. Kargo haric. 4 tlde kargo tuttu. Bakalim insallah bu ay olur..
samsung
Yoook be kuzuum çok şükür gelen yok ama çok sancım var ara ara batıyo goguslerim hala acıyo ama ateşim ücgündür sabit 36.5 ben bu ay beklemiyom kuzu baksana 1. 20 hcg mi oluur yaa iddia oranı gbii😖😜
Benim dk da erkek hiç utanmadım cok rahatım kadınlarda cekindim ama erkekte cekinmiyom
Sen ne marka aldın canm ben bakıyorum hepsine ama foto bilgi falan acmıyo sinir oldum bnde
Ben de bu ay ovulasyon testi aldim. Onu denicem bakalim. Ggden 30 adet ovulasyon 10 adet gebelik testi 27 liraya aldim. Kargo haric. 4 tlde kargo tuttu. Bakalim insallah bu ay olur..
Bu arada ben de Bursa'da oturuyorum.
samsung
Bu arada ben de Bursa'da oturuyorum.
samsung
kesin doktorun cok dikkatlıdır. senı rahatlatmıs demekkı utanmamsısın. helal olsun valla
Aaa son yazdıgını şimdi gordum canmmm sen nerdesin peki?bn bırazdan eczaneye gidicem varmıdır acaba bisoriim diyorum
Evet dk rahat ve insanı strese sokmuyo transfer olalı 3 gün oldu inşalah güzel haberler bekliyom
alemsin canım ya :) bence sen yınede bekle zaten adetın 8.günü 10. gunu falan baslarız. netten 2 gunde gelıyo. adet oldugumuz gıbı siparişi verelım bence. ya göğüs agrısı bendede var ve ucları benım kocam oluyo ve resmen batıyor. yuzustu kesınlıkle yatamıyorum. cok dınlıyoruz kendımızı cok. bırazda ondan bu kadar belırtı oluyo.
tedavı goruysun sanırım canım aşılama falan mı?
Bekle mi diyosun canm bilemedim yaa negatıfı gorunce zaten kendimi temizliğe verdim artcak gbi durmuyoda kadınında bi hafta ongune yine gel lafı işte umut dünyası zaten gelirse doktor bulup gidicem acılen cnkü bnm normaldede akıntım çok olur bi baktırmam lazım ama su iki gündür daha az sanki o da reglden herhalde senin ne alemde canm nezamn test yapcan beklicen mi
oleeey bi bursalı daha :) hemserıler koparmayalım ırtıbatı :) markasını yazabılır mısın canım. bıde sen kac aydır denıyosun?
Yok aşılama bikere denedim olmadı tüp bebek yapıldı tranfer oldu yatıyom şimdi inşalah bebişlerm beni sıkı sıkı tutacak