Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

Kizlar bi bakin noolur ilkgunden bugune yani salidan bugune bugun iki kere yaptim

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

senın adına cok sewındım canım :) benımde bugun baya koyu acık sarı renklı akıntım gelmıstı.kokusuzdu. az once gıttım wc ye tekrar baktım peynır gıbı putur putur gelmıs tane tane hanı nasıl desem cokelek gıbı..bu konuyu arastırıyorum sımdı puuffff

benımde suan oturdugum yerde kasıgım seyrıdı cok tuhaftı hamıle olablr mıyım? normalde adetten bı hafta önce gögsum acımaya baslardı ama bu kez yok acı falan sag kasıgımda da ara ara batma oluyo ayyy cok mu takıyorum acaba :S

hımmm. bak akıntı diyince ne aklıma geldi. benim normalde her ay yoğun akıntım olurdu. yumurta akını kesin görürdüm. bu ay neredeyse hiç yoktu. adetime yaklaşırken de kupkuru olaya devam etti. hala da öyle. bu ay yumurtlamadım mı acaba diye korkmuştum hatta. ama öyle değilmiş çok şükür. bazı arkadaşların dediği gibi adet öncesi yoğun akıntı olması da gerekmiyormuş ben kupkuruyum. işte o belirtiler kişiden kişiye göre değişiyor yani canımmm

tesekkur ederım canım benım :)

Kizlar en sondaki bu aksamki hala negatif dimi ama bence catliyorum cnk sol kasigim sizliyo ara ara ayrica akintim hala malym durumda

kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗

bende basladım kuzum dun aksam kure ..pekı hapsız bu sogan kuru ne kadar zamanfda erıtır acaba hıc ole yaptınmı

Evet canim 5 gunde attim disari ustelik ozaman kist yuzunden 2 ay regl olamamidlstim sokturucu igne ve ioaclardq fayda etmesi sogan kuruyle regl ldum kist temizlendi

İnsallah canim 10 aydir olumsuz sonuc bir sorunda ckmadi bazen hic olmayacak gibi hissedyrm

anladım canım ama ıcımden bı ses senın beklemenı soyluyo..tamamdır sımdı yarın mı yapıyoz yoksa pzt mı ? gel kız pzt yapalım

Tamam canım nezamn istersen çnkü bu akşam regl gbi bi ağrı hissettim karnımda aynı ole hatta gunumden once adet olcam sanki 😩antibiyotıgın etkisinden önce yumurtladım galıba ya da ondan gec yumurtluyorum bilemedim

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

sağol canım Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah. evet yeni öğrendim daha birkaç saat önce bugün tam 4+0 haftalık

Allah razı olsun canım

Ay maşallah kuzuma güzel güzel büyüsün gelissin inşallah yawrun benim biraz umudum gtti akşam misafırler varken tam bi adet sancısı girdi hatta once bile gelcek galiba test yapıp negatıfı gorup yoluma devam ediyim bari😩

anladım canım. sanırım bende adet olucam.bugun baya koyu kıwamlı akıntım geldı.4 5 saat sonra tekrar baktm putur putur beyaz renklı kokusuz akıntı gelmıs.arkadaslar mantar ya da ıltıhap dıyo. ama sanırım bende adet olucam.karnımda gaz war zaten yıne.. bı de arkadasım baya moralımı bozdu.

hazıranda yumurtlama takıbı yapmıcam.oluruna bırakıcam.halbu kı 2 aydır calısmalr bıle kendılıgınden oluyodu.bırbırımızı zorlamıyoduk hıc.. kısmet yaa napayım....

umarım adet olmazsın canım.adet sancısı gıbı sancılar ceken arkadaslarda war ama adet olmuyolar :)

Aynen canm benm ben sabah yapayım da en azından negatıfı görüp raatlıyım diyorum senin arkadasın ne dedi bitanem neden moralını bozuyosunnnnn

kızlar su an oyle ıcım yanıyo kı :'( ben ewlenıo ıstanbula geldım we unıwersteden arkadasımla gorusuyorum.cokyakın arkadasım hem de.. 1.5 yasında bıtae kızı war.benım bı suredır cocuk ıstedıgımı bılıyodu.sıze ne anlatıyosam onada aynısını anlatıyodum. mart basında hamıle oldugunu ogrenmıs bana mayıs sonunda soyluyo hatta cınsıyetı de bellı olmus erkekmıs. karnının resmını gosterdı bana.we bu ınsan 2 hafta once aılecek ewıme mısafırlıge geldı we hıc bısey soylemedı bana.

oyle cok zoruma gıttı kı anlatamam.yanı benım kıskanacagımı mı dusundu anlamıyorum.ama cok uzuldum. ben aptal gıbı herseyımı anlatayım ama o bana demesın..... neden soylemedın dıye sordugumda da senden guzel haberı beklıyodum dedı. sana sonra soyeleyecektım ama kızarsın dıye sımdı soyledım dedı.

ınanın esımın yanında aglamamk ıcın kendımı zor tuttum ana dayanamadım.. esımde dıyo kı ınsanı bazen en yakınındakı sasırtıyo dedı

umarım adet olmazsın canım.adet sancısı gıbı sancılar ceken arkadaslarda war ama adet olmuyolar :)

İnşallah öyle olur bize kocaman bi hediye oluuuur çok da güzel olur sen içimden bi his erken diyo daha demissin de kuzum zaten devredicem galıba diğer aya zaten iş gorusmesine gittim bisuru film istıyolar iş evrakları için cektirmem lazım gebeligim belli olsunda diyemedim tabiki bekletiyorum ölece adamları da

dedım ne zama bana soyleyecektın doguma gıderken mı cok yanlıs dusunmussun dedım.en azından bıze geldıgınde soylemelıydı yaaa kac saat oturduk yemek yedık muhabet ettık..

hee anladım. bu sırada ıs gorusmelerı ınsanı muallakta bırakıyo.karsındakıne bısey de dıyemıyosun .D

Canm hani tam bilmeden karısmak istemem ama hep böyle olur en yakınındakı vurur seni hemde sen hiç bişekilde kotu bi duygu beslemediğin halde çok iyi bilirim o duyguyu ama bazen insanlar böyle olabılıyo aslında o kötü duyguları tamamen içlerindenbarındırıyolar😩 tek arkadasın için diil tabiki yorumum ama hep iyi düşünmek lazım hep şartları kışa göre tutmak lazım ki yaz çıkarsa bahtımıza diyelim canm benm hiç üzme kendini belkide cidden iyi niyetli üzülmeni istemedi öyle düşün ama insan nekadr kırılır tahmın edebiliyorumm

ıyı nıyetlı oldugunu bılıyorum ama en azından ewıme mısafırlıge geldıgınde soylemelıydı. bıde dıyo kı sonra soyeleyecektım ama sen kızarsın dıye soylemedım dıyo.senden bekledım hep guzel haberı dıyo. yok boyle bı dunya dedım.hamıle kalmam 1 yılı bulsa napcaktın dedım.doguma gırerken mı soylıcektın dedım..

sonra trıp attım kapattım konuyu.sen hamılesın hamıleler uzulmeye gelmez ıyı geceler dedm.o da whatsaptan cıktı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…