- 14 Eylül 2007
- 4.610
- 35
- 37
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #4.121
amiiin Allah razı olsun canımmm
canım Allah razı olsun.bu ay hiçbir belirti yaşamadım. geçen aylar ise yaşamadığım belirti kalmamıştı. sadece bata bir gün kala midem rahatsızlandı üşüttüm sandım. yediklerimi hazmedemiyordum ve acayip bi yanma vardı. bugün de yanma artarak devam etti ve bel ağrısı başladı. adet günüm oluca adet olcam sandım ama hamileymişim çok şükür
senın adına cok sewındım canım :) benımde bugun baya koyu acık sarı renklı akıntım gelmıstı.kokusuzdu. az once gıttım wc ye tekrar baktım peynır gıbı putur putur gelmıs tane tane hanı nasıl desem cokelek gıbı..bu konuyu arastırıyorum sımdı puuffff
hımmm. bak akıntı diyince ne aklıma geldi. benim normalde her ay yoğun akıntım olurdu. yumurta akını kesin görürdüm. bu ay neredeyse hiç yoktu. adetime yaklaşırken de kupkuru olaya devam etti. hala da öyle. bu ay yumurtlamadım mı acaba diye korkmuştum hatta. ama öyle değilmiş çok şükür. bazı arkadaşların dediği gibi adet öncesi yoğun akıntı olması da gerekmiyormuş ben kupkuruyum. işte o belirtiler kişiden kişiye göre değişiyor yani canımmm
bende basladım kuzum dun aksam kure ..pekı hapsız bu sogan kuru ne kadar zamanfda erıtır acaba hıc ole yaptınmı
Zamanında biz de böyle bekliyorduk. Birbirimize dua ediyorduk. Şimdi çok şükür hamileyiz. Allahım size de nasip etsin en tez vakitte inşallah. Âmin.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
anladım canım ama ıcımden bı ses senın beklemenı soyluyo..tamamdır sımdı yarın mı yapıyoz yoksa pzt mı ? gel kız pzt yapalım
sağol canım Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah. evet yeni öğrendim daha birkaç saat öncebugün tam 4+0 haftalık
Allah razı olsun canım
Tamam canım nezamn istersen çnkü bu akşam regl gbi bi ağrı hissettim karnımda aynı ole hatta gunumden once adet olcam sanki 😩antibiyotıgın etkisinden önce yumurtladım galıba ya da ondan gec yumurtluyorum bilemedim
Tamam canım nezamn istersen çnkü bu akşam regl gbi bi ağrı hissettim karnımda aynı ole hatta gunumden once adet olcam sanki 😩antibiyotıgın etkisinden önce yumurtladım galıba ya da ondan gec yumurtluyorum bilemedim
anladım canım. sanırım bende adet olucam.bugun baya koyu kıwamlı akıntım geldı.4 5 saat sonra tekrar baktm putur putur beyaz renklı kokusuz akıntı gelmıs.arkadaslar mantar ya da ıltıhap dıyo. ama sanırım bende adet olucam.karnımda gaz war zaten yıne.. bı de arkadasım baya moralımı bozdu.
hazıranda yumurtlama takıbı yapmıcam.oluruna bırakıcam.halbu kı 2 aydır calısmalr bıle kendılıgınden oluyodu.bırbırımızı zorlamıyoduk hıc.. kısmet yaa napayım....
Aynen canm benm ben sabah yapayım da en azından negatıfı görüp raatlıyım diyorum senin arkadasın ne dedi bitanem neden moralını bozuyosunnnnn
umarım adet olmazsın canım.adet sancısı gıbı sancılar ceken arkadaslarda war ama adet olmuyolar :)
Aynen canm benm ben sabah yapayım da en azından negatıfı görüp raatlıyım diyorum senin arkadasın ne dedi bitanem neden moralını bozuyosunnnnn
İnşallah öyle olur bize kocaman bi hediye oluuuur çok da güzel olur sen içimden bi his erken diyo daha demissin de kuzum zaten devredicem galıba diğer aya zaten iş gorusmesine gittim bisuru film istıyolar iş evrakları için cektirmem lazım gebeligim belli olsunda diyemedim tabiki bekletiyorum ölece adamları da
kızlar su an oyle ıcım yanıyo kı :'( ben ewlenıo ıstanbula geldım we unıwersteden arkadasımla gorusuyorum.cokyakın arkadasım hem de.. 1.5 yasında bıtae kızı war.benım bı suredır cocuk ıstedıgımı bılıyodu.sıze ne anlatıyosam onada aynısını anlatıyodum. mart basında hamıle oldugunu ogrenmıs bana mayıs sonunda soyluyo hatta cınsıyetı de bellı olmus erkekmıs. karnının resmını gosterdı bana.we bu ınsan 2 hafta once aılecek ewıme mısafırlıge geldı we hıc bısey soylemedı bana.
oyle cok zoruma gıttı kı anlatamam.yanı benım kıskanacagımı mı dusundu anlamıyorum.ama cok uzuldum. ben aptal gıbı herseyımı anlatayım ama o bana demesın..... neden soylemedın dıye sordugumda da senden guzel haberı beklıyodum dedı. sana sonra soyeleyecektım ama kızarsın dıye sımdı soyledım dedı.
ınanın esımın yanında aglamamk ıcın kendımı zor tuttum ana dayanamadım.. esımde dıyo kı ınsanı bazen en yakınındakı sasırtıyo dedı
Canm hani tam bilmeden karısmak istemem ama hep böyle olur en yakınındakı vurur seni hemde sen hiç bişekilde kotu bi duygu beslemediğin halde çok iyi bilirim o duyguyu ama bazen insanlar böyle olabılıyo aslında o kötü duyguları tamamen içlerindenbarındırıyolar😩 tek arkadasın için diil tabiki yorumum ama hep iyi düşünmek lazım hep şartları kışa göre tutmak lazım ki yaz çıkarsa bahtımıza diyelim canm benm hiç üzme kendini belkide cidden iyi niyetli üzülmeni istemedi öyle düşün ama insan nekadr kırılır tahmın edebiliyorumm