Mayıs ayında beraber hamılelık yaşayalım diyenler buyursun :)

evet kuzum maden suyuna başladım zaten. hayatımda asla içemezdim asitli hiçbir şeyi ama iki gündür içiyorum 1-2 kez. biraz rahatlatıyo çok şükür. evet cevize başlamam lazım doğru söylüyosun. tavsiyen için teşekkür ederim kuzumm

Ne demek canm benm ben bütün gün net basındayım tabi öğrendikçe yazarım pek bilmesemde sapasağlam zeki akıllı olsun inşallah yawrular 😁
Summela naptı nerlerde acabaa

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

amiiiiiiiiiiiin inşaallah kuuzuummmm

İnsallah canim 10 aydir olumsuz sonuc bir sorunda ckmadi bazen hic olmayacak gibi hissedyrm

Strese girme. Bir sorun yokmuş çok şükür. O zaman mutlaka olacaktır. Benim 2. ayda oldu ama 1 yıl bekleyen sonra olan arkadaşlarım da var.. Stres yapmadığın sürece hamile kalman daha kolay olur. Bi de ben bir gün arayla ilişki yaşamıştım =) İşimi şansa bırakmamıştım :)

Günaydın kizlarrr bn 6 aylik evliyim doktora gidip gerekli testleri yaptırmak istiyorum erken mi sizce

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bende nisanda antibiyotik kullanmıştım ya ondan ya hava değişiminden geç yumurtlamışım..o nedenle ilk iki hafta çok çalışmıştık beş altı gün kala olmaz diye bıraktım meğer o zamanlar pek kıymetliymiş((( hastalandım incir kürüne başladım .iii çooook tatlı valla soğan içsem keşke ama kist yok ona da şükür.. ilk çocuğum oğluşum soğan kürüyle olmuştu. ikincisi incirden olsun belki kız olur?????

Senin ilinci bebek oglunu Allah size bagıslaşınn canm belkide dediğin gbi kız olurrr😬peki regle beş altı gün kala mı çok önemliymis ben ateşimle ve akıntımla takıp etmeye calıstım 22. Günümde akıntı geldi ne oldugınu anlamadıgım ertesi sabahta en yüksek atesim çıktı acaba gec mi yumurtladımmm 😟😟

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Günaydın kizlarrr bn 6 aylik evliyim doktora gidip gerekli testleri yaptırmak istiyorum erken mi sizce

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

kesinlikle erken değil. şuan hamile kalmak istemiyorsan bile gitmelisin. allah korusun kist veya başka birsey varsa tedavi dönemine ne kadar erken başlarsan okadar iyi. zaten problem yoksa doktorun söyleyeceği belli. birkaç ay daha dene sonra gel :) ben 1,5 senelik evliyım. 2 ay denedım olmayınca gittim doktara bırde benım kist şüphem vardı. ama allaha sukur hıc bırsey ckmadı. bana 2 ay daha cok erken yaz sonuna kadar dene olmazsa yıne gel o zaman bırseyler dusunuruz dedı. tavsiyelerinide soylıyım sende uygula :) hergun ilişki olmaz gün aşırı olmalı dedi. sperm kalıtesi düşüyormuş. beslenmene dikkat et dedı. ben folik asıt konusunu danıstım bana folık asıt yazdı. birde kafana takma stres yapma dedı. şimdi beklıyoruz bakalım. bu ayda olmazsa ben bırdahakı aya ovulasyon testı alıp bır de onunla deneyecegım.

umarım biran once pozitifleri gorursun canım :)

hoşgeldin safa geldin bursamıza :)

ayy cnm bnm yaaa...bekle bekle guzel olcak ınsallah...

kalmasın kızz:) bulursunuz kutlucak bıseyyy...hersey guzel olcak inş.

Evet canim 5 gunde attim disari ustelik ozaman kist yuzunden 2 ay regl olamamidlstim sokturucu igne ve ioaclardq fayda etmesi sogan kuruyle regl ldum kist temizlendi

ay inş kuzum yaa benımde yarına kadar kuculmus olsa barı yarın emar cekılcem...hap kullanmaya gerek kalmasada bu ayıda degerlendırsemmmm

Kızlar bugün adetin 2. Günü bugün doktora gidicem.devletteki doktorum çok ilgilenmiyo daha erken diyo geçiştiriyo acaba sizce özel bi doktora mı gitmeliyim.bu ay 3. Ayım olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…