- 7 Ağustos 2012
- 749
- 125
-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #4.161
Oyyyy oyyy kıyamam ben ama annesı o da bi birey artıkkk annem bana hamıleykende oyleymıs hep maden suyu içermis iyi gelirmi bilmiyorum ama gunde bitane maden suyu için diyo doktorlar kalsıyum için galiba dişteki bişeyimi alıyomus bebek ole bişi bi arastır istersen kuzum bide mutlaka cevizi ihmal etme her gün
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ne demek canm benm ben bütün gün net basındayım tabi öğrendikçe yazarım pek bilmesemde sapasağlam zeki akıllı olsun inşallah yawrular 😁evet kuzum maden suyuna başladım zaten. hayatımda asla içemezdim asitli hiçbir şeyi ama iki gündür içiyorum 1-2 kez. biraz rahatlatıyo çok şükür. evet cevize başlamam lazım doğru söylüyosun. tavsiyen için teşekkür ederim kuzumm
Ne demek canm benm ben bütün gün net basındayım tabi öğrendikçe yazarım pek bilmesemde sapasağlam zeki akıllı olsun inşallah yawrular 😁
Summela naptı nerlerde acabaa
İnsallah canim 10 aydir olumsuz sonuc bir sorunda ckmadi bazen hic olmayacak gibi hissedyrm
Tamam canım nezamn istersen çnkü bu akşam regl gbi bi ağrı hissettim karnımda aynı ole hatta gunumden once adet olcam sanki 😩antibiyotıgın etkisinden önce yumurtladım galıba ya da ondan gec yumurtluyorum bilemedim
Bende nisanda antibiyotik kullanmıştım ya ondan ya hava değişiminden geç yumurtlamışım..o nedenle ilk iki hafta çok çalışmıştık beş altı gün kala olmaz diye bıraktım meğer o zamanlar pek kıymetliymiş((( hastalandım incir kürüne başladım .iii çooook tatlı valla soğan içsem keşke ama kist yok ona da şükür.. ilk çocuğum oğluşum soğan kürüyle olmuştu. ikincisi incirden olsun belki kız olur?????
günaydın kızlar dün doktora gittim malesef hamile değilim umutlar başka bahara artık
Günaydın kizlarrr bn 6 aylik evliyim doktora gidip gerekli testleri yaptırmak istiyorum erken mi sizce
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günaydın kızlar :)
Ne demek canm benm ben bütün gün net basındayım tabi öğrendikçe yazarım pek bilmesemde sapasağlam zeki akıllı olsun inşallah yawrular 😁
Summela naptı nerlerde acabaa
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/QUOh
hamilelikte maden suyu iyi diye duymuştm bende. içerdiği mineraller gercekten gerekliymış. ve birde benim arkadasıma dokturu cevizin yanında hergün 1-2 tane kuru kayısı ve incir yediriyordu. incirin sebebini hatırlamıyorum ama kayısı hamilelkte oluşan kabızlığn önlenmesi içinmiş. aklınızda bulunsun arkadaslar.
Sorma canm bide ben bursaya gelin geldim eşimde bi yandan çalışsan daha iyi olur evde sıkılıyosun çık gez diyo bnde istıyorum çalışayım şimdi bide bu durumu bekliyorum kaldım yani arada ama anlaştık en azından şirket hazıran başına kadr beklicek😜😜
hoşgeldin safa geldin bursamıza :)
Bilyom bebişim dün solemistin bnce inşallah olcak bebişler bnde nacizane babalar gununde solıyım demiştim benim babam yok babamız olurmusun diye gireyım diye konuya ama zaten olsa bile okadr dayanırmıyım sölememek için bilemiyorummm😜😁😜💃
İnşallah kankam Allah gönlüne göre versin :) dua edicem sana sende içini ferah tut Allah'ın izniyle gelir bebiş :) bizim yol dönümümüz Eylül'de kalmasın o zamana yaa
Evet canim 5 gunde attim disari ustelik ozaman kist yuzunden 2 ay regl olamamidlstim sokturucu igne ve ioaclardq fayda etmesi sogan kuruyle regl ldum kist temizlendi
listedee bne neden yokuuuummm
9 hazırandı bnm bat