-
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #4.101
Hamilelik belirtisi olunca daha başka geliyor insana. Ama dediğin doğru sürekli kendini dinleyip hamile miyim dedikçe paranoya oluyor valla. Ben 1 kez denedim hiç aklımda yoktu hatta hoplasam zıpladım bile. Hamile kaldım ama kimyasal oldu. Bakalım nasip inşallah çok beklemeden olur yine. Allah hepimize hayırlısını versin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ewet canım o yuzden bu ay adet olacagımı bıle bıle umıtlenmek kendımı aptal yerıne koymak gııb bısey oluyo. benım hıc burdakı arkadaslar gıbı belırtılerım olmadı. hanı o tas gıbı gogusler acıyan meme ucları dayanılmaz kasık agrıları ya da buram buram gelen akıntılar koku hassasıyetı fln..
hayırlısı olsun dıyorum. bı seyı ne kadar cok ıstersen o kadar olmazmıs..
bende basladım kuzum dun aksam kure ..pekı hapsız bu sogan kuru ne kadar zamanfda erıtır acaba hıc ole yaptınmıbana doktorum dogum kontrol hapı verecektı ıstemedım sogan kuruyle erıyor benımde degısıyor bır sagda bır solda yıne sogan kuru yapıcam 5 gun
Canım lütfen böyle deme bende de sadece adet belirtileri olmuştu öğrendikten sonra biraz değişmeye başladı ağrılar. Her bünye farklı. Hem İnan bana kimyasal vs yaşayacağına bit kaç ay geç olsun. Bak ben geçirdim şimdi bir de bekliyorum adet olayım diye. Düzenli olacak mı hiç bilmiyorum. Bir de hamileyim diye sevindiğimle kaldım. Çok üzüldüm ama iyeyim çok şükür. Kendini üzme
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
💃💃💃oh ohhh ne de güzel olurr tatlımm. Benimmm Allah büyük her şey olabılır yeterki umutsuz olmayalııım dimiiiii 😜😁göbişler bebişle dolsunnn inşallaaah
Valla oldum bile kankim benim :)
Ben kimyasal gebelik geçirdim canım. Kanamam henüz bitti. 1 ay bekle dedi doktor yani regl olmayı bekleyeceğim. Bakalım ne zaman gelir Allah bilir. O yüzden bu ay hayal gibi görünüyor
bence yarın deneme yapalım en azından tek cızgı cıkarda rahatlarız walla.en azından adetın gelecegını daha rahat kabullenırız :) ama senın ıcın cok erken oluyo yawrum yaa yarın tam 1 hafta kalcak dımı senın bata
benımde evlılık yıldonumun temmuz ayında bılıon mu cnm evlılık yıldonumumde olsun cok ıstıorummmm:)
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmm ben de hamileyimmm şükürler olsunnnndarısı isteyen herkesin başınaaaaa
kızlar hamileyimmmmmmmmmmmmmmm ben de hamileyimmm şükürler olsunnnndarısı isteyen herkesin başınaaaaa
hımm ..anladımm kanka yaaa: buyuk gecmıs olsunn..dıkkat et kendıne...bnm temmuz evlılık yıl donumum temmuzda suprız yapsa bebıs bana keske baede kocişime yapsammm:)
Aslında normale donduyse adetim gecen ay 26. Gın gelmişti oyleyse bat pazar ama degilse yine 29 unu bulur amaaan deneyelim kuzum büyün testler bizim be yawruuum oh ohhh💃💃💃
Çok çooooooooook tebrik ederimmmm Allah sağlıkla göndersin bebisini kucağına insallahhyeni öğrendim sanırım canım kaçıncı gununduuuu
Maşallah cok sevindim
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
canımm bize bol bol dua et olurmu
sağol canım Allah razı olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşaallah. evet yeni öğrendim daha birkaç saat öncebugün tam 4+0 haftalık
Allah razı olsun canım
amiiin Allah razı olsun canımmmNe mutlu sana Rabbim.kucaklamayi nasip etsin
kızımla hayat bir başka güzel...💖💞💕💓💗
canım yaa hayırlı olsun Allahım sag salım kucagına almayı nasıp eder ınsallah :) bıze belırtılerını anlatırmısın cıcegı burnunda anne adayı :)